Last news in Fakti

6 Март, 2017 18:18 8 297 2

Френска звезда катастрофира, има жертви

  • катастрофа-
  • произшествие-
  • инцидент-
  • женифер-
  • франция
Френска звезда катастрофира, има жертви - 1

Тежка катастрофа в района на Санлис във френския департамент Оаз отне живота на един човек и остави седем ранени, сред които певицата Женифер. При произшествието миналата нощ са се сблъскали лека кола и миниван, съобщава Le Figaro.

Загиналият и двамата най-тежко пострадали са се возили в лекия автомобил. Пътниците в микробуса са били от екипа на Женифер и са се връщали от концерт в Брюксел. Сред тях няма сериозно ранени. Според Le Parisien певицата е получила порезни рани по крака.

34-годишната Женифер Бартоли нашумя през 2002 г., когато спечели френската версия на риалити формата Star Academy. Има множество хитове в класациите на Франция, Белгия и Швейцария, а през 2011-а е избрана е за франкофонска изпълнителка годината на наградите на NRJ.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Мечо Дебелия

    4 3 Отговор
    Който е виновен нека си плати няма значение какъв е дали звезда или подобие човешкият живот си е живот нек турят у затвора който е виновен

    Коментиран от #2

  • 2 Кобрата

    9 2 Отговор

    До коментар #1 от "Мечо Дебелия":

    В случая тя не е виновна, защото е била просто пътничка в микробуса.
    Статията не е достатъчно подробна и не може да се разбере кой е виновен.