3 Април, 2017 22:00 6 695 7

Чисто нов Jaguar E-Type

  • jaguar-
  • e-type
Чисто нов Jaguar E-Type - 1

След XKSS и E-Type Lightweght още един модел ще бъде пресъздаден от подразделението Jaguar Land Rover Classic в ограничено количество - обявеният дори и от Енцо Ферари и много други за безспорно произведение на изкуството E-Type.

Отново повод за това са останали от миналото автомобили, които ще бъдат преродени с всички оригинални части и ще отговарят на всички изисквания и стандарти.

Първият от десетте автомобила от спецификацията Series 1 Fixed Head Coupe 4.2 ще бъде готов за изложението Techno Classica в германския град Есен. За разлика от другите два модела, тук няма шасита, а за целта ще бъдат използвани нормални автомобили, които компанията е изкупила обратно.Чисто нов Jaguar E-Type

Първият е преживял значително количество от живота си Калифорния, защото веднага след произвеждането му през 65-та, той предприема презокеанско пътешествие, а през 83-та бива прибран в гараж и до този момент не е виждал светлина.

През годините му в движение автомобилът изминава сравнително скромните 125 хил. километра.

За разлика от баснословните суми за XKSS и Lightweight от над милион, за този автомобил в цвета Opalescent Gunmetal Grey и всичките останали, цената ще започва от 285 хиляди паунда.Чисто нов Jaguar E-Type


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Японеца

    11 3 Отговор
    А, притежателите на бенве, още ли не са изцапали статията?

    Коментиран от #5, #6

  • 2 гнида

    13 0 Отговор
    Стилни коли , харесвам ги ....
  • 3 гощо

    11 0 Отговор
    КРАСОТА!!!!
  • 4 гостъ

    12 0 Отговор
    Дано повече автомобилнилегенди като тази да видят бял свят на същия принцип👍👍👍👍👍...
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 До ОНДАТА

    3 1 Отговор

    До коментар #1 от "Японеца":

    За притежателите на БМВ не знам ама ти я оцапа
  • 7 НЕДОПУСИМО Е

    0 2 Отговор
    Абсолютна гробокопачка !!! 2017-ТА година сме а това нещо няма никакви системи за безопасност един еърбег няма !!! Тоя вътре ако катастрофира жална му е майка ,става на КЪРВАВА КАЙМА !!!! Тази кола става единствено за музеен експонат , кви пътища ,кво каране , кви 5 лева ??? АБСОЛЮТНО НЕДОПУСТИМО Е ТОВА ДА СЕ СЛУЧВА 2017-ТА ГОДИНА !!! ТЕЗИ ОТ ЯГУАР СА ЗА ЗАТВОРА !!!!