Last news in Fakti

16 Април, 2017 12:30 8 307 8

Осъвременено MINI от David Brown Automotive

  • mini

Една английска компания специализирана в създаването на нови автомобили на базата на ретро класики ще произведе лимитирано количество от мъника MINI. Общо 100 броя от автомобила ще бъдат произведени, като всеки един от тях ще отнеме около 1000 работни часа и ще има завидна цена от 50 хил. паунда.

За платформа ще бъдат използвани стари шасита, но с изцяло нови външни панели. Всичко друго ще бъде осъвременено значително - нови фарове, LED стопове са първите неща, които забелязваме, но изобщо не се спира до тук. Мултимедия в централната конзола, нови красиви алуминиеви контролери за климатичната система, нови уреди за таблото, нова аудиосистема, къпхолдер, и дори и стартбутон в централната конзола. Всичко е облечено в красива кожа, като логото на компанията е отбелязано на седалките. Нивото на шум е намалено значително, защото по целият автомобил е положена изолация.

Двигателят е запазен в оригинален вид, но мощността му е повишена с 50 процента в сравнение с класическия модел. Скоростната кутия също е близка до оригинала и също има четири предавки. Спирачната система също е обхваната от промените, като това важи и за окачването на автомобила.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Shmeker

    4 3 Отговор
    уффф
  • 2 бай Иван

    6 2 Отговор
    каручка с предно.
  • 3 Fake

    2 5 Отговор
    Мини бяха нещо , сега от както са на Бмв станаха пълни дръгели

    Коментиран от #7

  • 4 ооооооо

    5 6 Отговор
    Мини - това пък ако е кола!
    Не знам какво толкова му се прекланят.
  • 5 fen n.a. mini

    2 2 Отговор
    4udno mi e vsi4kite koiti go plunger kakvi koli karate I Dali ste vozili na mini
    wqrni 4e be e za na6ite dupki no e super Gracka kola s ked bix si v zel
  • 6 gost

    0 2 Отговор
    Nauchi se purvo da pishesh,puk togava si kupi kola.
  • 7 Чичу Ади

    3 0 Отговор

    До коментар #3 от "Fake":

    Мини бяха британски, сега от както са на БМВ са ... германски! Количката е супер, но цената е прекалено надута за такъв мъник.
  • 8 За малко

    2 0 Отговор
    Не можах да си я сложа в секцията и я продадох на един 5то класник да си я джитка преди пубертета...