Last news in Fakti

19 Май, 2017 12:44 4 617 12

Кацнал на един покрив

  • катастрофа-
  • китай-
  • honda-
  • cr-v
Кацнал на един покрив - 1

В пътно транспортните произшествия няма нищо хубаво. Те винаги нанасят финансов ущърб на участниците, а често пъти вредят сериозно и на здравословното им състояние. Не са малко обаче и куриозните случаи, а сега ви представяме именно една такава катастрофа.

Произшествието се случва през месец март тази година в Китай. За щастие пострадали в него няма, а парадоксът е, че SUV-то Honda CR-V се озовава на покрива на къща. Как става това обаче е трудно да се обясни. Според данните от полицията, колата се е движела със скорост от 70 км/ч.

Неочаквано за водача, на пътя се появява велосипед триколка и за да не го блъсне, той навива волана надясно. Автомобилът е с автоматична скоростна кутия и вместо спирачка водачът натиска газта докрай. Вследствие на тези си действия губи управление над автомобила и... се озовава на покрива.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гост

    6 2 Отговор
    Сега потребителя conservator ще ни обясни пак как Honda CRV е с уникална система 4х4 :)))
  • 2 HONDA VTEC

    4 4 Отговор
    Nqma drugo 4x4 na pazara koeto da e tolkowa ikonomi4no i zdravo.Nowoto CR-V e prosto unikalno, zasega nqma dori konkurencia.Ot toyota trqbva da prodobrqt izcqlo RAV4 ako iskat da napravqt ne6to.A kolkoto do katastrofata idioti ima kolkoto iska6 i avtonomen lexus da im dade6, pak moje da go navrat v G**za si.

    Коментиран от #4, #10

  • 3 БМЗЛЕ

    6 3 Отговор
    Ас сас моето БЕЕНВЕ сам бил и по на високо !
  • 4 Гост

    5 4 Отговор

    До коментар #2 от "HONDA VTEC":

    Първо се научи да пишеш на български драги! Пък мнението ти беше най-великата смешка - 4х4 на Honda е най-смотаното нещо на пазара и дори може да се спори дали изобщо е 4х4!
    Няма по-оплюваното 4х4 от това CRV - примери колкото щеш има в нета!
  • 5 Ловеца на поршета

    4 5 Отговор
    То се видя че оризарите не могат да правят автомобили!!! Но щом тази Honda е излетяла при тази скорост явно могат успешно да произвеждат хвърчила.
  • 6 кроко

    3 1 Отговор
    Тази случка е доста стара, четох някъде за това още миналата година.
  • 7 гостенче

    0 1 Отговор
    Най доброто 4х4 на ЦРВ е в 3-та генерация (в момента съм с такова). Първите 2 са малко по проходими от гледна точка на клиренса, но зацепването им е по-зле.
    Но 4-та генерация (това на снимката горе) наистина имаха не малки проблеми с тази система. До колкото си спомням проблемите бяха софтуерни и уж ги били оправили. 5-та генерация също стартира зле, но с обещания че системата била невероятна и се нуждала от ъпдейт за да изчисти констатираните забележки от потребителите и автомобилните списания. Предвид изключително надеждния им "хардуер", се надявам да изкусорят и софтуера за да не пречи левия на десния крак.
  • 8 До гост

    3 4 Отговор
    Точно това ти е проблема,ти не си се качеал на кола.Не си изобщо е шофьор.Но си гледал онзи палячо джереми кларксон или тем подобен идиот или клипчета от в бокс или ютюб и вече си голям разбирач

    Коментиран от #9

  • 9 Гост

    3 2 Отговор

    До коментар #8 от "До гост":

    Твърде плоско, елементарно и тъпо. Сам не осъзнаваш колко си смешен, защото сигурно съм по-голям от баща ти!
    Жалко, че в училище не са те научили дори да пишеш!
    Когато си купиш нещо различно от Сивик, което да е кросоувър над 200 к.с. заповядай да ми даваш акъл какъв проблем имам. Така просто си девствен пубер, който няма грам аргументи освен заучени фрази от 7-ми клас!
  • 10 Крушка V-TAK

    5 2 Отговор

    До коментар #2 от "HONDA VTEC":

    Много върви тази косачка , чак е полетяла.
  • 11 Илитерат

    0 0 Отговор
    Пфу, като видях снимката, помислих, че е в някакво италианско село. И там има такива керемиди, а шофьорите са.....
  • 12 незнайко

    1 0 Отговор
    Така става когато главната улица е почти на нивото на покрива а пред къщата има улица на по ниско ниво. Имаше ги снимките миналата година. Бордюра го подхвърля и резултата е налице.