Last news in Fakti

2 Септември, 2017 20:13 4 272 12

BMW i3s - обновен и спортен i3

  • bmw-
  • i3s
BMW i3s - обновен и спортен i3 - 1

Време бе и за германците от BMW да обновят своя малък електрически бестселър - i3. Той ще бъде представяне официално на автосалона във Франкфурт след две седмици, но по-интересното е, че ще има и спортно насочена версия наречена i3s.

За разлика от 170-те коня и 250 нютонметра на нормалния модел, i3s ще разполага с 184 конски сили и 270 нютонметра. Това ще означава ускорение от 0 до 100 за 6.9 секунди вместо досегашните 7.3, както и по висока максимална скорост - от 150 на 160 км/ч. Това е засегнало със съвсем малко максималния пробег, който според NEDC е 290-300 и пада на само 280 км. Окачването е сменено с ново, което освен с повишена твърдост ще бъде и по-ниско с 10 мм. Увеличителя на пробега, който бе малък двуцилиндров двигател остава като опция. Автомобилът ще се отличава и с нов външен пакет, но най-доброто от него ще са новите 20-цолови джанти.

Нови са и системите за сигурност, както и версията на мултимедийната система. Но най-впечатляващото е, че отново 80 процента автомобилите са създадени от рециклирани материали. Представянето на фейслифта ще бъде на автосалона във Франкфурт, а не е и невъзможно да видим автомобилите и на Sofia Motor Show.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 бай Иван

    28 14 Отговор
    Това е подигравка с марката.
  • 2 Anton

    16 8 Отговор
    Бих казал че колата е супер за града!
  • 3 Пазарен Либерализатор

    10 9 Отговор
    Нищо особено, за град става, но за тези пари може да вземеш нещо чудовищно, дефендър с офроуд пакет, който също става и за града. Светещата емблема във волана напомня за п...растиите на епъл...
  • 4 Гостенина

    8 7 Отговор
    Айде, Беенве-фенове свиквайте с тая "красота",щото скоро всички ще изглеждат толкова "готино" и "спортно".ХАХАХАХАХАХАХАХА
  • 5 гощо

    3 3 Отговор
    чИ кО мУ и? Я кО е уБуу...
  • 6 Кожо

    5 5 Отговор
    Уродлив грозник...
  • 7 onq s konq

    3 7 Отговор
    Страхотна визя !
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 гост

    1 1 Отговор
    На следващия фейс ще изчезне и дисплейчето зад волана заедно с копченцата под централния , който пък ще стане двойно по-голям и ще стане копие на познайте кой ??? Правилноооо , Модел 3 естествено !
  • 10 МАЛИИ

    1 0 Отговор
    Ииии.аси грозното нещо
  • 11 гост

    1 0 Отговор
    Доскоро пробегът бе 150км. Конкуренцията на същата цена предлага пробег до 400-500км и затова БМВ увеличиха камапцитета до 280км и то теоретичен. Та през 2018г като започнат да внасят модел 3 надали ще има някой, който да даде същите пари, да има двойно по-никса мощност, малки размери и малък багажник само заради марката БМВ.
  • 12 kuku

    0 1 Отговор
    Публикувано във факти.бг: ускорение от 0 до 100 за 6.9 секунди вместо досегашните 7.3, както и по висока максимална скорост - от 150 на 160- МОСКВИЧА ПО-БЪРЗО НАБИРА, ДА НЕ ГОВОРИМ ЗА ТЕСЛА