Last news in Fakti

29 Септември, 2017 13:09 2 981 7

Еднотонен пикап от Peugeot

  • peugeot-
  • пикап-
  • changan automobile

Пазарът на лекотоварни автомобили представлява 14 милиона автомобила в световен мащаб през 2016 година, а еднотонните пикапи са 18% от този пазар с годишен ръст от 5% в цял свят.

Заради тези факти, след рамковото споразумение, подписано на 7 юни, между ChangAn Automobile и PSA Group, сега двете компании правят следващата стъпка с подписването на споразумение за съвместно разработване на нова автомобилна платформа.

Тя ще бъде внедрена в завода на ChangAn в Динчжоу, специализиран за лекотоварни автомобили, като върху нея ще бъде разработен нов еднотонен пикап за двамата партньори.

Този нов автомобил ще отговаря на най-строгите регламенти в световен мащаб и ще се продава, както в Европа, така и у нас. Новият еднотонен пикап на Peugeot ще бъде лансиран до 2020 година.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 патенце

    2 13 Отговор
    грозно, грандоманско...комплексарска работа

    Коментиран от #2, #3, #5, #6

  • 2 Пазарен Либерализатор

    7 2 Отговор

    До коментар #1 от "патенце":

    Иди режи дърва в гората с ламбото. На пикник - с Мазарати.
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 паток

    5 1 Отговор

    До коментар #1 от "патенце":

    Грандомансо? Еднотонен пикап?
  • 6 що не

    0 1 Отговор

    До коментар #1 от "патенце":

    Абе, човек, ти да не спиш в купето на Пагани Зонда и да гледаш видео нощем сврян на седалката? Пикапа си е много готин на вид. А относно теглото от 1 тон "еднотонен пикап" не доразбрах смисъла - дали полезният товар ще бъде 1 тон оптимално или теглото на машината ще бъде 1 тон - звучи смешно, но има огромно значение изразяването, защото и двете характеристики са твърде важни. Пикапите са за практична товарна дейност, но много малко хора поне тук, ги използуват по тази част ефективно - повечето ги куупуват, за да се фукат колко са "успели" и да гледат отвисоко трафика.... фукалия голяма. Един съсед кара Инфинити Кю - май беше 50 и е нещо като микробус с огромна маса нисък просвет и главно за фукария - тежко, неудобно за града и дълъг път, но гъзария голяма.... Но така става, като плащаш ниски заплати на работниците си.... И в двата варианта- полезен товар или ниско тегло са акцентирани в статията, това би бил един чудесен Пик-Ъп... Защото дори повечето баничарки не го понасят дълго време 1 тон.... Но това е машина за работа, не за фукария. Ако искаш фукария, купи си нещо лъскаво! Работното муле на снимката е доста обнадеждаващо като вид. По нищо не отстъпва на Тойота Хай-Лукс, Ниссан Тундра, ФВ,...и останалите здрави пикапи, заедно с първообраза им Форд. Ако ти трябва само гъзария, вземи си Опел Спийдстър - лека, пъргава, трудно обръщака се ауто....
  • 7 Иван

    0 0 Отговор
    Още една крачка по пътя на Европа към покитайчването. Лакомията гъз затрива е казано.....
    После французите щи искат 4 дневна работна седмица, само че няма да има пари ......