Last news in Fakti

12 Октомври, 2017 15:41 5 255 12

По-добрият всъдеход от УАЗ

  • cardi-
  • всъдеход-
  • русия

Това, което виждате на снимката не е тунинг изпълнение, а прототип, който е бил съвсем близко до серийно производство. Едно решение на руското правителство обаче, лишава ателието CARDI да произвежда и снабдява руската армия с тези всъдеходи.

А те, както твърдят запознати, са били далеч по-добри от УАЗ-ките. И като проходимост, и като съвременни възли и агрегати. Всъдеходът на CARDI е конструиран на рама и разполага с дизелов електрически силов тракт (хибрид по днешните разбирания).

Автомобилът е с модерен и функционален салон и може да превозва до девет души. Всичко това е представено пред руските висши военни в изцяло готов вариант през 2000 година, но по непонятни причини, така и не влиза в серийно производство.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гост

    12 27 Отговор
    Те могат ама разбирате ли просто не са си позволили да го направят. Това хибриди, електромобили, руски айфонии - всичко могат и правят. Просто ЦРУ ни хвърля в информационно затъмнение и за това ги мислим за мутренска приватизирана държава като нашата.
  • 2 прост

    39 10 Отговор
    Пич пробвай да летиш в космоса с ай фона,с хибридната си тойота или S класа.Успех ти пожелавам щото само руснаците и китайците ходят на там със собствени двигатели.

    Коментиран от #3, #4

  • 3 вежа

    17 38 Отговор

    До коментар #2 от "прост":

    Наистина си прост!Никой вече не ползва руски двигатели! Това беше преди години само за няколко полета, защото малоумниците ги продадоха на безценица и тези с парите се възползваха!Стига с тези глупави опорки- ама видиш ли двигателите......!Един миксер не могат да направят, а само коли на картинки с обещянието че някога ще станат,но до ден днешен нищо! И само тъпаците са хващат на тези долни лъжи!

    Коментиран от #6, #8

  • 4 Пазарен Либерализатор

    14 30 Отговор

    До коментар #2 от "прост":

    Даже всички ракети на Space X летят с двигатели от УАЗ-ка!
  • 5 Кракра

    8 31 Отговор
    То всеки всъдеход е по-добър от УАЗ :-)
  • 6 123

    24 5 Отговор

    До коментар #3 от "вежа":

    Не могат, факт. И кво? За какво им е? На кой да продадат съвременна Лада Нива за 15000 Евро? Та кой ще я купи? Те там да не си отглеждат зомбирани балами? Друго ги интересува тях. Пиене, стрелби, десанти и тем подобни. Около тя е пълно с друговерци, които при първия удобен момент биха ги изгорили до крак. От сега е ясно, че Русия ще остане последният бастион на Християнството, а той не се удържа с производството на хиперкари или с проповядването на изкривена демокрация.

    Коментиран от #11

  • 7 Гост

    0 1 Отговор
    Тук май само ..... фани
  • 8 вижся

    9 4 Отговор

    До коментар #3 от "вежа":

    мне пич, просто са по-добри в това да си пазят нещата които са създали в тайна.. има неща които са направили и акъла няма да ти ги побере ако ги разсекретят...
  • 9 стоян георгиев

    6 10 Отговор
    тук като забози форума и пускат статия за някоя руска бръкма !!!!тия били по-добри от уаза ,чудо голямо.то уаза щото е нещо дето е голяма работа та .... всеки следващ модел е по-лош от предния,макар че ги създават през 30 години.
  • 10 стоян

    4 9 Отговор
    Тия русофилолюбците дали са карали руския трошляк УАЗ та толкова ги хвалят - аз съм карал и ги знам какви вирантии са
  • 11 OMG WTF

    2 2 Отговор

    До коментар #6 от "123":

    Аз съм заклет путинофоб, но не мога да не се съглася с теб... За съжаление си прав.
  • 12 Бат Мишо

    6 1 Отговор
    руснаците правят една свястна кола дето има фен клуб и в япония и тя е УАЗ....
    тука чета че нямало по калпав вседеход от УАЗ(ГАЗ 69 ) щото разликата е само в визията отгоре
    тас кола е минала НА ОФРОУД пътя от Сталинград до Берлин давайки мен дефекти с мин поддръжка
    Там ,отдет ще мине Газ 69 вий пеша не моете мина ве разбирачи
    а колко теранота мицута и секви паркитници съм изтеглил след лов на Воден ТОЛКОС ВРАБЦИ В ЖИВОТА СИ НЕ СИ ВИЖДАЛ ве керпеден
    ОФА е съчетание между мощност, тегло,, креноустойчивост издържливост на двигатела на прегряване , и заключване на дифове и гуми ама те не касаят марката на колата
    Я кажи колко други коли освен агрономката заключват НАИСТИНА 2 та дифа 100% и стават истинско 4 х 4 .
    не ЛСД 60 на 40 озаде и 70 на 30 отпреде ,не 4 х 2
    А ИСТИНСКО ЧЕТИРИ ПО ЧЕТИРИ 100 ПРОЦЕНТА
    Колко коли освен агрономката ве разбирачи знаити таквис
    аз зная 1 японец само и не се произвежда от 1986
    После да връщате Бат Мишо от лова ,оле ела ма дръпни с агрономката че 3 тонния ми паркетник 4 х 2 затъна
    ЧУДНО ЩО ЛИ