Last news in Fakti

23 Октомври, 2017 13:07 7 160 2

Късметлия от Силистра спечели чисто нов VW Golf

  • vilkswagen-
  • golf-
  • автомобилен салон софия 2017

Точно в 18.00 в неделния ден бе изтеглено името на щастливеца, който си тръгва с чисто нов Volkswagen Golf от "Автомобилен салон София 2017". Това е Десислав Павлов от Силистра, който е пуснал анкетната си карта в понеделник. За първа година той имаше възможност да избира между 12 страхотни модела на различни марки.

Името на късметлията беше изтеглено от 3-годишната Мина, която бе поканена на случаен принцип да тегли печелившите имена. Тегленето се извърши под зоркия поглед на комисия, съставена от представители на дванадесетте компании, предоставили автомобил за голямата награда, организаторите на софийския автосалон и журналисти, отразяващи събитието.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Марто

    30 24 Отговор
    Ми Голф ще избере, какво друго. Това е най-добрата кола за БГ, кой каквото ще да разказва.
  • 2 Кобрата

    20 2 Отговор
    Няма значение каква е колата, на харизан кон, зъбите не се гледат.
    Щом е подарена, дори и да не му харесва, ще я продаде и ще вземе парички поне...