Last news in Fakti

12 Декември, 2017 10:42 7 410 11

Това е новата Jetta на Volkswagen

  • volkswagen-
  • jetta
Това е новата Jetta на Volkswagen - 1

Германската компания Volkswagen показа първото официално изображение на новото поколение на седана Jetta. Тийзърът беше демонстриран лично от главния инженер в американското подразделение на VW Матиас Ерб.

Дизайнът на новата Jetta за САЩ беше разсекретен още през лятото, когато в интернет пространството попаднаха шпионски фотографии на предсериен базов вариант. Сега обаче изображението е официално и на него се вижда финалната визия на Jetta.

Седанът ще се прави на модулната платформа MQB, а в двигателната гама ще бъдат включени основно бензинови турбомотори с обем 1.4 и 2.0 литра. На останалите пазари ще се предлагат и атмосферни бензинови агрегати с обем 1-5 и 1.6 литра.

Премиерата на новата Jetta е насрочена за началото на следващата година и ще се състои в рамките на американското автомобилно изложение в Детройт, което отваря врати през месец януари догодина.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 фау ве

    11 10 Отговор
    Умален Пасат, същият дизайн, голям тийзър, голяма работа.
  • 2 Vasik Atanasova

    6 9 Отговор
    харесва ми
  • 3 Бичето

    5 4 Отговор
    Предницата от новия Passat задницата от новия Passat CC
  • 4 Марио

    9 7 Отговор
    Като дизайн не е лош.Ппедполагам,че ще има и добри екстри. И материалите ще са качествени като в пасат.Принципно са здрави.

    Коментиран от #5

  • 5 сойкаПрисмехулка

    5 3 Отговор

    До коментар #4 от "Марио":

    Да, ама новите Пасати вече не са здрави като старите. Твоето наблюдение върху нещата не е обективно, тъй като е минало доста време от 1989, когато е била произведена твоята каручка.

    Коментиран от #6

  • 6 Марио

    11 3 Отговор

    До коментар #5 от "сойкаПрисмехулка":

    Аз мойто мило детенце карам Range rover.Дори не съм фен на VW.Просто знам,че са здрави карал съм много коли.И мненията за Vw са добри.

    Коментиран от #8

  • 7 Volkswagen

    6 3 Отговор
    Красив Стилен Елегантен и бъдещ премиум Volkswagen.
  • 8 фен на васик атанасова

    4 1 Отговор

    До коментар #6 от "Марио":

    Всички знаят вица за двете циганета:
    -много е хубаво да се яде пържола.
    - защо, ти да не си ял?
    - не, ама бати веднъж без малко да яде.

    Че и ти така.......
  • 9 qwerty

    1 2 Отговор
    По-скоро е Шкода Октавия. Ако е за американския пазар нещата са по- иначе.
  • 10 Shmeker

    1 0 Отговор
    Де да знам кво е ама изглежда добре.
  • 11 АБВ

    0 1 Отговор
    VAG...кои са тези....аааа тези които преди години ги хванаха да подкупват АУТОБИЛД да им хвали кочините,а не...това са тези които лъгаха цял свят ,а същевременно ни тровеха нас и децата ни...нееее това са тези които излъгаха ,че във Франция са продали 800 000 вагини,и взеха приза за най-голям производител ,а те намериха/франсетата/че е лъжа и подправени данни..ТОВА СА ВАГ...