18 Януари, 2018 13:38 5 329 6

SUV-то на Ferrari няма да е конкурент на Cayenne

  • ferrari-
  • suv

Кросоувър с марката Ferrari ще има и той ще се появи през следващата година. Това заяви лично главата на FCA Серджо Маркионе в Детройт.

Маркионе не разкри подробности относно новия модел на Скудерията, но даде ясно да се разбере, че SUV-то на Ferrari няма да се конкурира с Porsche Cayenne.

Намекът е ясен: в Маранело се целят доста по-високо, което означава, че колата им ще се сравнява с Bentley Bentayga, Lamborghini Urus и Rolls-Royce Cullinan.

А това от своя страна може да ни подскаже само едно - че мощността на SUV-то на Ferrari със сигурност ще е над 600 конски сили.

От компанията се надяват именно новият кросоувър да се превърне в главен източник на финанси, тоест ще се превърне в най-масовото Ferrari.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гробар

    2 15 Отговор
    Те от това ще си направя страшна катафалка.Тия коне ще ги упрегнем в монтирано багерче да ми копат гробовете.
  • 2 Велислав

    7 4 Отговор
    Хубаво, че няма да е конкуренция на Cayenne, но това на снимката ако махнеш емблемата с коня и я замениш с тази на Porsche не можеш го различи от Cayenne, на който иначе не е конкуренция. Направо си е копие отвън.
    Иначе като preformance много ясно, че ще се опитат да стъпят на бързината и динамиката на Urus, че и да я надскочат. Все пак това си е италианската борба - Ламбо срещу Фери.
    Успех в продажбите им пожелавам и дано това не е крайния вариант, че бие на Cayenne отвсякъде.

    И , факти, оправете го това нещо с кода. Пиша верен код поне по 5 пъти и все тряска, че е грешен. А не е.
  • 3 Алфа Ромео

    4 3 Отговор
    Красавец е, и за щастие няма нищо общо със скучно изглеждащия Кайен!
  • 4 Никой

    3 1 Отговор
    Факти, не е зле да започнете да пишете, че това е примерна снимка и истинската кола няма да има нищо подобно с този фенски рендър базиран на FF. Шефа на Фиат е най голямото к****е в автомобилната индустрия. До вчера казваше, че Ферари сув може да има само през трупа му, съсипа Ланчия и Крайслер само за да продава преоблечени Фиати на високи цени, и обяснява как не трябва да се купуват електрички, защото яко изостават от конкурентите, които вече имат планове за по 10-15 електрически модела в следващите 5 години. Колкото и да ми е болно да го кажа, Ферари отдавна се е превърнало в магазин за брандирани шапки и ключодържатели и сув е естетсвената следваща стъпка, нищо че Ферари нямат никакви традиции. Просто ще сложат красиви фарове и решетка на едно Стелвио Куадроформаджио и ще го продават за 4 пъти повече. Нищо чудно че старите италиански коли са сред най-скъпите. Тогава печалбата не е била такъв приоритет. Не казвам, че новите Ферарита са лоши, но политиката им е от най-арогантните и малоумни.

    Коментиран от #6

  • 5 Само Германски коли

    0 0 Отговор
    Скъп италянска БОКЛУК.
  • 6 Иван

    0 0 Отговор

    До коментар #4 от "Никой":

    Перфектно си описал ситуацията. Точно така е!
    Само че е Куадрфолио или ти просто се бъзикаш както Кларскън в The grand tour?