Last news in Fakti

1 Март, 2018 12:21 44 596 40

Разстрел след лека катастрофа (ВИДЕО)

  • катастрофа-
  • инцидент-
  • престрелка-
  • ветеран-
  • русия

Пиян ветеран от Първата чеченска война откри огън с пушка-помпа след спречкване с шофьора на кола, която ударил леко със своя миниван малко преди това. При престрелката са ранени двама мъже, единият от които тежко, съобщава НТВ.

Инцидентът се случил вечерта на 28 февруари срещу 1 март под Волдарския мост в Санкт Петербург. В задницата на Volvo S60 се врязал Ford Focus C-MAX, управляван от 42-годишния ветеран Дмитрий Лосев.

Бившият военен бил видимо пиян. Той позвънил по телефона на жена си, наредил ѝ да дойде на мястото на катастрофата и да каже на полицията, че по време на катастрофата зад волана е била тя. Собственикът на Volvo-то не одобрил идеята и между двамата избухнал скандал.

Лосев напуснал местопроизшествието, прибрал се вкъщи (апартаментът му се намирал на около километър) и се върнал с пушка-помпа, с която започнал да стреля по шведския автомобил, ранявайки водача и негов приятел.

Стрелецът бил обезвреден от пристигнал на мястото полицай, по когото Лосев също открил огън. При последвалата престрелка ветеранът бил ранен тежко. Откаран е в болница, където е опериран по спешност. Ако оцелее, мъжът ще отговаря по обвинения в опит за убийство на две или повече лица и посегателство срещу живота на сътрудник на правоохранителните органи.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Джендърменът русофил

    136 49 Отговор
    Пиян руснак откри стрелба... Пак питам - това новина ли е? Всеки ден едно и също четем.
  • 2 mediator37

    116 32 Отговор
    Идиотът не само, че е виновен за ПТП-то, не само, че е пиян, но и убива.
    Големият "ветеран" от Първата чеченска, когато руснаците се занимаваха главно да се измъкват от обкръжения и да спасяват с бягство накъдето им очи видят, зарязвайки техника и муниции. И този герой-беглец разстрелва хора, защото е гъзорък, гъзокрак и пияна мурзилка.

    Коментиран от #35

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Slavic Vibes

    68 56 Отговор
    Видимо дрогиран. Нека не съдим за всички руснаци по една черна овца. И в Германия се случват такива неща, и дори много по-често, просто ги крият от тъпия овчи немски народ. И онея говедарци си живеят в заблудка. Същото и с Англия, Франция и т.н.

    Коментиран от #7, #21, #31

  • 5 Случва се

    14 19 Отговор
    Пушката е ловен автомат не е помпа. Избиват им балансите на хората някой път за това човек трябва да е съобразителен. Тоя с волвото ако каже ,че не е карал пиян ще излъже.
  • 6 mediator37

    40 13 Отговор
    Този с Волвото, ако съм на негово място, като видя, че убиецът ми зарежда да ме гърми- газ до дупка и го правя на пастет- неизбежна самоотбрана. После един "контролен" на заден ход и се връщам на мястото на ПТП-то, защото по закон нямам право да напусна ПТП-то- изпълнявам закона.
    До №3 - хубаво си гледал клипа и се мъчеш да разсъждаваш, ама порови малко в руските сайтове, да не се окаже, че раненны скончался немножко.

    Коментиран от #27, #28, #38

  • 7 Гошолошо

    18 8 Отговор

    До коментар #4 от "Slavic Vibes":

    Ти се изказа от рода “вий пък сте много убави”.
  • 8 васето

    59 28 Отговор
    Имам чувството, че всички от тази държава за некви дебили. Пияни отрепки и жалкари! Като в Бг, но в по-голям мащаб и по-нахални и нагли! И все още има заблудени хора, които мислят че в Русия било супер! Ми да си пратят децата там да учат и да живеят като е толко добре, що ги пращат само на запад!
  • 9 Гост

    17 4 Отговор
    Помияр
  • 10 леща

    23 3 Отговор
    от тази новина разбрах, че това волво е здрава кола
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Спеца от Афганистан

    25 3 Отговор
    Съгласен съм с коментар 6 ...........като го вижда че ще гърми да настъпва Волвото докрай...........
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 StavangerNorway

    31 28 Отговор
    Егати гнусния народ в тази пропаднала комунистическо-мутреска пародия на държава! Никога няма да стигнат цивилизована бяла Европа - Скандинавия!!! Всеки ден пияни руски комуняги се трепят точно като американските отпадъци - двете пропаднали държавици се бият кой по голяма дрогирана мутра е! Милиони години изоставане от Скандинавия и Чехия имат тези пропаднали руснаци и американци!!!

    Коментиран от #17

  • 15 Гостенин

    21 3 Отговор
    Газ и го мачкам ,доста близо е няма да реагира толкова бързо щом е бил пиян.
  • 16 Чечен

    40 14 Отговор
    Останал му е навика от чеченската война. Види ли цивилен - стреля, види ли въоръжен чеченец - бяга и ака.

    Коментиран от #18

  • 17 Знаещ

    17 15 Отговор

    До коментар #14 от "StavangerNorway":

    Цивилизована БЯЛА Европа? Ти май наскоро не си ходил в Европа за да приказваш такива глупости. В много страни най-разпространеното име на новородено дете е мохамед, а не Джон, Франсоа или Ханс. В Швеция е пълно с чернилки и продължават да прииждат. “Полицията в Швеция изгуби контрола над Малмьо, в града има изнасилвания, наркотици, престрелки!

    «Жителите на третия по големина град в Швеция Малмьо вече не се чувстват в безопасност заради царящото в града насилие, търговия с наркотици и постоянни престрелки. Някои райони са се превърнали в т.нар. no-go-зони, в които се страхува да влезе дори полицията», — пишат Лариса Крюгер и Анна Паули в материал, публикуван в Bild.
    //www.bild.de/bild-plus/politik/ausland/schweden/polizei-hat-kontrolle-ueber-malmoe-verloren-50090658,view=conversionToLogin.bild.html
    Най-опасните, както се казва в материала, са районите Розенгор и Савед, в които всеки втори жител няма работа и болшинството от населението са мигранти.
    «Винаги влизаме в Севед поне с две полицейски коли: едната се занимава с операцията, втората прикрива, — разказва полицаят от Малмьо Джонатан Ерстранд. — Няколко пъти вече хвърлят камъни и бутилки по нас. В Малмьо трябва да познаваш улиците и да знаеш, че някои от тях не бива да се посещават в определени часове от деня».

    Коментиран от #22, #32

  • 18 Замисли се

    26 5 Отговор

    До коментар #16 от "Чечен":

    Я се опитай да осмислиш прочетеното. Пристигналия на мястото полицай е влезел в престрелка с идиота и го е застрелял. Я кажи кога български полицай озовал се на такова място ще прави престрелка с пистолета си срещу пушка. Дори в Америка полицая ще се покрие и ще чака подкрепление, а какво остава за нашия хубосник, който ще се направи на разсеян и ще отиде да глобява неправилно паркирали автомобили.

    Коментиран от #20

  • 19 onlyhonda

    14 1 Отговор
    то да не ти се случва, ама тоя швед не можа ли да тръгне с мръсна газ като видя , че пияндето вдига пушката и лекинко да го простре на земята? тук шутат камериерките по главите като футболни топки, а там не смеят нищо да направят.
  • 20 Чичу Ади

    6 6 Отговор

    До коментар #18 от "Замисли се":

    Не знам кой трябва да се замисли. Или ти си мислиш, че престрелките се извършват в дуели, като в добрите стари уестърни. Първо се вижда, че мужик напуска местопрестъплението, а не стои да чака полиция. Второ, тая пушка няма пълнител на АК-47 с 30 патрона. Трето, тоя е толкова пиян, че едва ли може да уцели стояща мишена на повече от 3 метра, както се вижда на клипа. Естествено, че полицая ще каже, че е имало престрелка. Такава реално е нямало, а е било едностранна прострелка. Нали трябва да има причина за нея, иначе полицая излиза виновен. Може дори пушката да е била празна, но да са донесли 1-2 патрона от управлението за да има какво да опишат колегите му... Трябва да се мисли, не само да се приказват празни приказки!
  • 21 Гошо

    17 7 Отговор

    До коментар #4 от "Slavic Vibes":

    Разбира се, нека не съдим за цял народ от един човек. Но безспорно в Русия престъпленията и безотговорността на глава от населението са повече, отколкото в Европа, включително повече и от България.

    Коментиран от #36

  • 22 onq s konq

    8 7 Отговор

    До коментар #17 от "Знаещ":

    Защо тия "подробности" за Европ. действителност ги пишеш под статия за "прекрасния живот в Русия",а не под някой ПОСТ-ПРИЗИВ от рода на "Спасявайте се от тая България","Изходът е Терминал-2","Измъквайте се час по-скоро от това прокълнато място"...?А ТИ какъв го дириш там,или ...просто нямаш избор?

    Коментиран от #25

  • 23 Garrincha

    9 1 Отговор
    Абе, Гошо, нещо в информацията ти не е наред - във втория клип казват, че по време на стрелбата в колата е нямало хора, защото са се разбягали преди това ?!?!?!???
  • 24 Поредния балък от народа

    16 4 Отговор
    Нищо по различно от тук...навсякъде си има башка луди...но нима в Англия или Някъде в Америка няма по луди изроди???не може с такива случаи да обвиняваме съдим и сравняваме цял народ или държава че е еди каква си.Във всяко стадо си има мърша.
  • 25 Знаещ

    19 4 Отговор

    До коментар #22 от "onq s konq":

    Никога не съм призовавал да се напуска България. Аз и моето семейство живеем повечето време извън България, защото в Родината ни няма място като Марбея с 320 слънчеви дни в годината и януарски температури в 02.00 през нощта от 16-17 градуса. Повечето време дори и през зимата се ходи по къси панталони. Ако нашия климат беше същия и имахме по-малко мутри и “батки” през акъла нямаше да ми мине да прекарвам много време извън България. Отделно съвеста ми е чиста, защото данъците си ги плащам в БГ и съм много полезен на Родината ни. Гледам също така да давам добри заплати дори и в офисите ми в провинцията за да не се налага моите служители да си търсят препитание в чужбина. P.S. Ненавиждам мюслитата защото виждам в какво превръщат красиви и любими за мен места в Европа, включително и любимия ми Пуерто банус. За съжаление след време ще се живее добре само в Унгария, Чехия и Русия. Ние си нямаме емигранти, но циганите ни превземат с тревожни темпове.
  • 26 vasik atanasova

    13 7 Отговор
    в америка щяха да го направят на решетка
    тъп руснак
    от тях и от турците нищо хубаво не сме научили
  • 27 vasik atanasova

    10 1 Отговор

    До коментар #6 от "mediator37":

    когато стреля в колата в нея няма никой
    хората са избягали и са се скрили той ги намерил стрелял е по тях
    после се е върнал и стрелял по колата
  • 28 vasik atanasova

    6 0 Отговор

    До коментар #6 от "mediator37":

    когато стреля в колата в нея няма никой
    хората са избягали и са се скрили той ги намерил стрелял е по тях
    после се е върнал и стрелял по колата
  • 29 Димитър Кънев

    10 7 Отговор
    От всичко казано до сега за ЧЕЗ разбрах че другарят Цветанов е станал много лаком от апартаменти се е фокусирал върху подстанции,трафопостове макар че сигурно не знае какво е това чудо.
  • 30 Изумен

    5 1 Отговор
    Защо стоиш бе? Газ , минавай през него, как ще го чакаш 30 сек да зарежда.
  • 31 mititu

    14 1 Отговор

    До коментар #4 от "Slavic Vibes":

    Не си работил с руснаци за това така мислиш!(аз цял живот)Когато купиха нефтохима,през ден,два ни четяха заповеди за злополуки станали в тяхни поделения в Русия вследствие на употребата на алкохол.Видят ли алкохол ......... .Алкохола е най големия бич на човечеството.

    Коментиран от #37

  • 32 Дони

    1 3 Отговор

    До коментар #17 от "Знаещ":

    Ти май не си ходил!
  • 33 соросоидни кърлежи

    4 6 Отговор
    А в САЩ деца трепят не по един ли два , а десетки своите съученици. Лошото е при дебилчето ямериканско ,че не е пил,и не бил дрогиран,значи съвсем добре с главата...
  • 34 ЕХА

    5 9 Отговор

    До коментар #13 от "ТРЕСАЧ":

    а ти какъв си , след като говориш такива неща за един цял народ, случайно предците на тези руснаци освободиха България от турско робство.Ти не си българин, просто ти си Пол-Трети Пол..сигурно си пиян.
  • 35 Ккккк

    3 6 Отговор

    До коментар #2 от "mediator37":

    Кой е бягал, къде? Руските войски превзеха Грозни. Що пишеш глупости "разбирач"?
  • 36 Slavic Vibes

    8 3 Отговор

    До коментар #21 от "Гошо":

    Гошо, айде да отидеш в Русия моето момче, за 1 седмица, после да ми реплайваш. Живял съм в Русия, живял съм и в Германия, поспри се, запри се малко ти каам.
  • 37 Slavic Vibes

    3 5 Отговор

    До коментар #31 от "mititu":

    Пич, аз имам апартамент в Петрозаводск и почти цялото си време там прекарвам. Нещо си се объркал. Май на тебе водкатЪ ти е дошла в повечко, та затова „крадецът вика дръжте крадеца“.
  • 38 ГОСТ

    3 2 Отговор

    До коментар #6 от "mediator37":

    КАТО, ВИДИШ, ЧЕ ЗАРЕЖДА ПЪРВО ЩЕ НАПЪЛНИШ ГАЩИТЕ.
  • 39 Гостът

    4 1 Отговор
    Извода е друг, но като повечето съграждани и коментиращите тук не го разбират. Тук ясно се вижда разликата между западното и източното мислене. Единият веднага решава, че трябва да се заобиколи законът, а другият иска да се спазва законът. Дори първият е готов да убива въпреки, че не е прав.
    Е с това проруско мислене никога няма да се оправим.

    Коментиран от #40

  • 40 Знаещ

    3 4 Отговор

    До коментар #39 от "Гостът":

    Ако това е проруското то представи си ако бяхме с прозападно мислене какво би били? В Щатите редовно някой ученик като се ядоса на нещо в училище се връща и застрелва десетки съученици и учители. Последния случай беше миналата седмица с 46 жертви.