Last news in Fakti

19 Март, 2018 11:18 5 271 5

Свръхлуксозни всъдеходи: скоро и Maybach

  • mercedes-benz-
  • maybach-
  • свръхлуксозни всъдеходи

Напълно вероятно е под бранда Maybach да се появи голям свръхлуксозен всъдеход, който най-вероятно ще бъде построен на базата на Mercedes-Benz GLS. Информацията е на Autocar, които се позовават на анонимен източник от компанията.

Желанието на Mercedes-Benz да се намеси в сегмента на луксозните всъдеходи съвсем не е изненадващо и може да се каже, че е дори очаквано. Статистиката показва, че търсенето в този сегмент непрекъснато се увеличава.

С нарастване на търсенето постепенно се появяват нови и нови играчи. В момента като най-изявен такъв се смята Bentley Bentayga, но съвсем скоро на пазара ще се появи Rolls-Royce Cullinan. Така че не е странно, че и Maybach иска парче от тортата.

Не е изключено концепция на бъдещия всъдеход с емблема на Maybach да се появи още на предстоящото през април изложение в Пекин. Спекулира се и с това, че германците са почти готови със серийната версия на автомобила.

Ако това е така, то производството ѝ може да започне още от есента на тази година и продажбите ще започнат от началото на следващата. Основната разлика на Maybach от Mercedes-Benz GLS ще се открива в далеч по-луксозния салон.

Освен това обаче, колата ще получи и доста различен екстериорен дизайн, основно в предната част. Все пак, освен собственика и всички случайни минувачи трябва да знаят, че това е свръхлуксозният Maybach, а не стандартен GLS.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Торбалан

    9 12 Отговор
    Сигурно ще му турят 1,2 литров бензинов мотор, щото тая нафта и екологий...
  • 3 Винаги бъди гъзар

    6 1 Отговор
    Идеален автомобил за софийските гъзета и мамините синчета...........
  • 4 Kgk

    3 2 Отговор
    Мдааааа само за първенюта
  • 5 Шматката

    5 0 Отговор
    А ми то ...най убаво да нема коли ...?! Да нема богати всичко да е общо и да има пълно и вечно щастие !
    Е хаи чао ! 😇