Last news in Fakti

28 Март, 2018 11:14 11 744 15

Haval H4 е обречен на успех, но не и в БГ

  • haval-
  • h4-
  • great wall
Haval H4 е обречен на успех, но не и в БГ - 1

Компанията Great Wall стартира продажбите на своя нов кросоувър Haval H4. Традиционно за бранда и този кросоувър ще се продава в две версии - бюджетната Red Label и младежко спортната Blue Label. Технически двете версии са абсолютно идентични, като разликата е само визуална.

Дължината на Haval H4 е 4 420 мм, широчината - 1 845, а височината - 1 695 мм. Междуосието е 2 660 мм. Съдейки по тези цифри, можем да заключим, че Н4 е аналог на кросоувъри от сорта на Volkswagen Tiguan, например.

Базовата модификация ще се предлага с 1.3-литров бензинов двигател, снабден с тнурбокомпресор. Мощността му е 139 к.с., а максималният въртящ момент - 235 Нм. По-скъпата модификация ще се оборудва с 1.5-литров бензинов турбомотор с мощ от 169 к.с. (258 Нм).

Haval H4 е обречен на успех, но не и в БГ

И двата агрегата ще работят съвместно със седемстепенна роботизирана скоростна кутия с два съединителя. Основният недостатък е, че момента ще се предава само на предните колела, като 4х4 система не е предвидена дори и като опция.

В Китай базовият Н4 Haval H4 Red Label ще се продава за 106 00 юана, което е равно приблизително на 13 600 евро. Достъпната цена и популярността на марката в Поднебесната държава, неминуемо ще доведат до уникални продажби. За съжаление, едва ли ще видим и този всъдеход у нас.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гост

    32 7 Отговор
    27х.лв без мито, с него отива на над 32-33х.лв където се намират коли като Рено Каджар например. У нас е обречено на неуспех както и беше що-годе добрата Н6.

    Коментиран от #12

  • 2 ЪРП

    11 19 Отговор
    ХАХАХАХАХА
    ПРЕДНИЦАТА НА АУДИ ...ЗАДНИЦАТА НА ТУАРЕГ.....ТОВА СИ Е НАПРАВО КАРИКАТУРА !!!......ОБРЕЧЕНА НА "УСПЕХ"........МУУАХАХАХАХА
  • 3 кокото

    13 5 Отговор
    ...... ще се продава за 106 00 йоана, ....... Йоана !? Коя ли е тази !?
  • 4 мамо аз съм пилот

    10 7 Отговор
    автора си противоречи- само предно, пък било всъдеход. Това е паркетник с габарити на всъдеход. Влизаш с него в ливадата и почваш да се червиш от срам пред другите офроудъри.
  • 5 Христо

    10 4 Отговор
    Дачия заложи на малки бюджетни автомобили, комбита и MPV-та, и автомобилите им са навсякъде.
    А Грейт Уол се опитва да продава автомобили от класа на луксозните Tiguan и т.н., но с китайско качество и достатъчно по-евтини от европейските си аналози, за да бъдат НЕпрестижни! И въпреки ниската си цена, все пак са достатъчно скъпи, защото конструкцията им няма как да е евтина, колкото на Дачиите, и съответно Грейт Уол нищо не продават.
    В този бизнес или правиш бюджетен автомобил (с евтина поддръжка!!!) или правиш нещо луксозно, със супер качествени материали, изпипано до последния елемент и се целиш в богатата клиентела, за които качеството цена няма!!!

    Коментиран от #15

  • 6 Гошо

    5 9 Отговор
    Смеска между Ауди и Форд е тоя КАВАЛ
  • 7 ВАГ

    1 9 Отговор
    Към коментиращите : не само Грейт уол , почти всички (без Мерц и бмв) имитират Ауди т.е. най-доброто .
  • 8 vasik atanasova

    0 5 Отговор
    ПРЕДНИЦАТА ЧИСТО АУДИ

    Коментиран от #10

  • 9 Azаз

    0 0 Отговор
    Колеги а какво става със завода за сглобяване край Ловеч работи ли?

    Коментиран от #11, #13

  • 10 Ицо

    2 0 Отговор

    До коментар #8 от "vasik atanasova":

    Предницата, както предниците на Ауди, имитират Астън Мартин.
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 бравобе

    0 1 Отговор

    До коментар #1 от "гост":

    то дали ще си вземеш тази пластмаса и ли каджара е все едно и също
  • 13 гост

    0 0 Отговор

    До коментар #9 от "Azаз":

    Не, какво да работи, нали обявиха фалит. Гръмко откриване, смехотворен маркетинг, липса на конкурентни цени на пазара, липса на общественни поръчки и това беше. Така или инак в хале за 2х. души работеха 200 само по сглобяването на колите от контейнерите.
  • 14 The TRAPPER

    1 0 Отговор
    Вземам едно такова, слагам му по 4 нулички отпред и отзад , слагам и Q7 ,и съм пич.
  • 15 Ghost

    0 0 Отговор

    До коментар #5 от "Христо":

    Е от къде видя , че нищо не продават ?