Last news in Fakti

26 Юни, 2018 12:18 11 311 9

Застрахователната автоморга на САЩ

  • автомобили-
  • търг-
  • ударени коли
Застрахователната автоморга на САЩ - 1
Знаете ли какво се случва с автомобилите, които са обявени за "тотална щета" и са иззети от застрахователите? Отговор на този въпрос може да се намери на аукциона Copart, който представлява своеобразна онлайн площадка за разпродаване на ударени автомобили.Застрахователната автоморга на САЩ
Той се използва от щатските застрахователи, но от него купуват хора от цял свят. Някои от колите въобще не подлежат на възстановяване, но се купуват за резервни части, а други се разпъват с дозер машини и се привеждат във вид, приятен за окото.Застрахователната автоморга на САЩ

Независимо за какво се купуват ударените автомобили, то от платформата определено са на печалба, а търговията им върви с пълни сили. Там се продават предимно американски автомобили, но има и много германски и японски. В специален раздел са отделени тези с малки щети.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Иван

    24 3 Отговор
    Браво Ради ! Нека българските бизнесмени от региона на Комо, да спрат малко вноса на тоталки от Швейцария и Австрия,ами да ни докарат малко "американска мечта" и на нас ! Като нови, без превъртян километраж, абе чудо на чудесата, който разбира тук се спира !
  • 2 гост

    17 1 Отговор
    Нашите ги купуват за жълти стотинки и ги внасят като чистак-бърсак с цена по-висока от заводната, защото имала "високо мито и скъп корабен превоз"
  • 3 Хойо

    6 2 Отговор
    Точто от там ги купува оня украинеца Артур Тусик,дето се подвизава в youtube.Ремонтира и ги продава.Но мисля че са опасни.
  • 4 YAMAHA

    8 0 Отговор
    Има и на Горубляне един продава такива

    Коментиран от #5

  • 5 Аре бе един бил

    12 0 Отговор

    До коментар #4 от "YAMAHA":

    Един ???
  • 6 вижся

    5 0 Отговор
    знам какво се случва - горубляне се случва
  • 7 Random

    5 0 Отговор
    Нищо им няма ако се оправят както трябва.
  • 8 Обществен Враг

    18 0 Отговор
    НЕ МОГА ДА РАЗБЕРА ЗАЩО ВСИЧКИ СОФИЯНЦИ ПЛЮЯТ ГОРУБЛЯНЕ, ВСИЧКИ ПЛОВДИВЧАНИ ПЛЮЯТ ТРУД. КИГАТО ОБАЧЕ ИМ ДОКАРАШ ИСТИНСКА КОЛА, НА ИСТИНСКИ КИЛОМЕТРИ С ИСТИНСКА СЕРВИЗНА ИСТОТИЯ- "ТЕ НА ГОРУБЛЯНЕ ИЛИ ТРУД ВЪРВЕЛИ ПО-ЕВТИНО.
    ПОЗДРАВИ: ДОКАТО КУПУВАТЕ БОКЛУЦИ, ЩЕ ИМА КОЙ ДА ВИ ГИ ВНАСЯ !!!!!

    Коментиран от #9

  • 9 Две за една

    0 0 Отговор

    До коментар #8 от "Обществен Враг":

    Ти ли вкарваш истинските коли. ТОП къндишън ?