Last news in Fakti

24 Август, 2018 11:18 11 803 8

Луда надпревара по българското Черноморие

  • луда надпревара-
  • 2018-
  • слънчев бряг-
  • автомобили-
  • шоу

Най-зрелищното шоу със собственоръчно направени автомобили „Луда надпревара“ ще разтърси и морето със зрелищното си шоу на 25-26 август в Слънчев бряг!

Луда надпревара по българското Черноморие - 1

Всички почиващи по българското черноморие, както и хиляди фенове на Луда Надпревара от страната и чужбина ще се стекат в Слънчев бряг за да се насладят на уникалното по рода си шоу.

Няколко рунда Bottle 1 vs 1, по двама автгладиатори ще излезнат един срещу друг на терена на гладиаторските битки и ще се борят до последната си здрава ламарина. Черешката на тортата ще бъде голямото меле, последният рунд. Там всички класирали се от Bottle 1 vs 1 ще мерят сили за титлата „Последният оцелял“.

Луда надпревара по българското Черноморие

През ноща екипите от механици на всеки един отпаднал участник от първия ден ще бачкат здраво за да „възкресят“ и да върнат на терена своят отбор. Плеймейтките колкото и да изглеждат нежни и красиви, толкова се оказва и че са щури. Организаторките подсказват, че освен традиционните за автомобилните надпревари мъже на терена на гладиаторските игри ще излезнат да се борят и жени и то доста красиви. Да видим дали красотата ще промени Света и най-вече дали титлата на Луда Надпревара ще бъде грабната от нежния пол.

И нека не се забравя, че най- важното нещо е каузата на самото шоу „Спри агресията по пътищата, стани един от нас“, в контролирана среда всички любители на адреналина могат да покажат шофьорски умения, предвидливост, точна преценка, бързи и адекватни животоспасяващи реакции в една контролирана и обезопасена среда.Само тук, в атрактивното шоу зрителите ще видят удар с 20 км. в час и ще се замислят как би изглеждал в реална ситуация при удар със 120 км. в час.
За най – малките си фенове, организаторите са подготвили коли на любимите анимационни герой.
Датата е 25-26 август, 20:00 часа, кръговото на Слънчев бряг и Несебър.
„Елате и се насладете на уникална шоу програма – удоволствието от вас, ламарините от нас. Очакваме ви!

Луда надпревара по българското Черноморие


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Буко Баламата

    12 18 Отговор
    Вярно ли има хора които да отидат да гледат тази простотия?
  • 2 Кьорав

    4 1 Отговор
    Има една изядена буква "Ш" от обявата 22:35-22:50-финал демилейън дерби

    Коментиран от #5

  • 3 ИВАН

    11 12 Отговор
    Гнусотия, екологично замърсяване, и простотия до шия ...
  • 4 стефан

    12 3 Отговор
    За пари всичко е за пари колеги.
  • 5 аасддас

    6 3 Отговор

    До коментар #2 от "Кьорав":

    Тя не само буквата, а цялата дума е объркана.
  • 6 123

    3 1 Отговор
    Поредната простотия.....
  • 7 Коко

    3 0 Отговор
    Напротив много е интересно и е доста зрелищно
  • 8 Мнооооого прост

    0 0 Отговор
    То това "шоу" върви всеки ден по пътищата ! Вместо да измислят нещо да забавляват хората като ги учат на ум и разум ..ни набиват в тъпите канчета , че катастрофите са забавления! Извратени американски ценности !