Last news in Fakti

10 Май, 2010 11:24 2 153 0

Рок Уикенд с Радио 1 Rock и MOTO.BG

  • мотоциклет-
  • състезание-
  • атрактивно каране

На 13 май Радио 1 Rock и MOTO.BG организират Welcome Party за идолите в рока AC/DC. На националния хиподрум - Банкя ще бъдат раздадени 5 Front Stage покани за концерта в специална томбола. Началото е от 20:00 часа, а първите 200 пристигнали с мотоциклет, ще получат специален пропуск за мото-паркинга пред входа на националния стадион в деня на концерта. Голямата изненада на организаторите - мотоциклет с подписите на членовете на AC/DC - ще отнесе най-големия късметлия на съботното After Party.

Тридневният купон ще вдигне адреналина със състезание за атрактивно каране на мотоциклет. MOTO.BG предизвиква всички стънъри в България да докажат своите умения. Най-добрият ще получи пълен комплект спирачна система BREMBO за своя мотоциклет. Началото на квалификациите ще бъде в четвъртък (13 май 2010 г.) с начален час 17:30 ч.

За доброто настроение ще се грижат група Sunrise в четвъртък и Ани Ло Бенд в събота.

Входът е 10 лв. за цялото мероприятие.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА