Last news in Fakti

3 Януари, 2019 13:50 2 855 2

Дебют за новото CLA на... изложение за електроника

  • mercedes-benz-
  • cla-
  • mbux-
  • ces 2019
Дебют за новото CLA на... изложение за електроника - 1

Неочаквано за мнозина, премиерата на второто поколение на Mercedes-Benz CLA ще се състои не на автомобилно изложение, а на такова за електроника. Това ще се случи само след дни на 8 януари, на изложението за електроника CES 2019 (Consumer Electronics Show).

Изборът на място за премиерата може да се стори странен на пръв поглед, защото CES не е място за автомобили, а автомобилното изложение в Детройт е по същото време. Колата обаче не е предназначена за САЩ и поради тази причина Детройт отпада от списъка.

Женевското автомобилно шоу е в началото на март и изглежда оптимално място за премиера на новото CLA, но от Mercedes явно не искат да чакат до началото на пролетта.

Освен това от компанията заявиха, че CES е идеално място за представянето на новата информативно развлекателна система MBUX, която за първи път се появи в новата A-Klasse и която е разработена от българското подразделение на фирмата Visteon.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Айдееееееее

    5 2 Отговор
    Едно нещо да не е предназначено за краварите. Браво на Мерцедес , надявам се и другите да започнат лееееееко да се оттеглят от тях.
  • 2 Driving pleasure

    7 2 Отговор
    И е те тука е големия проблем на съвременото автомобилостроене! Вместо коли започнаха да правят бъкани с електроника кочини! 90% от електрониката в съвремения автомобил е абсолютно излишна!