Last news in Fakti

8 Януари, 2019 20:20 13 511 22

Мъж разби нарочно колата си в представителство на Porsche

  • porsche-
  • toyota-
  • представителство-
  • дилърски център-
  • инцидент-
  • нападение-
  • торонто

Шофьор блъсна умишлено Toyota-та си във витрината на дилърски център на Porsche в канадския град Торонто и нанесе щети за десетки хиляди долари, съобщава CityNews Toronto. След като преодолял стъклената фасада, 20-ина годишният водач започнал да пили гуми и изпълнил цялото помещение с дим.

В момента на инцидента в представителството имало двама служители, които не са пострадали. Те разказват, че когато погромът приключил, мъжът слязъл от колата си и изписал с черен маркер името "Ив" на задния калник на жълто Porsche 718 Cayman.

По ирония на съдбата точно срещу дилърския център било разположено районното полицейско управление, а единият от служителите в салона бил охрана, така че отхвърленият любовник бил заловен на секундата. По първоначална оценка щетите по сградата са за поне $25 000, а по колите вътре - за $75 000.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Киро

    60 6 Отговор
    После ние българите сме били просто народ.Айде стига глупости.Ума и по-прости.
  • 2 Алф

    46 59 Отговор
    Човека мечтаел да покара истински автомобил -немски, и го било яд на джапанката с коятомго срешнала съдбата.По голям боклук от азиатския няма....

    Коментиран от #3, #4

  • 3 Хасан

    45 54 Отговор

    До коментар #2 от "Алф":

    По голям кенеф от немския автомобил няма , ае дърпай
  • 4 Арее

    41 17 Отговор

    До коментар #2 от "Алф":

    Ти първо изкарай книжка, пари и си купи кола па тогава ръси глупости, аман от келеши !
  • 5 Киро

    24 41 Отговор
    Разбирам напълно всички хира, които карат японски автомобил.Просто като разполагаш с една дума пари, с която можеш да си купиш немски автомобил на 20 год или японски на 10 всеки избира по-новия.И започват да избиват комплекси, че немския е по-хубав а те нямат пари да си го позволя.Просто няма база за сравнение.Немския е по-добър във всяко отношение

    Коментиран от #15

  • 6 MarySparks

    0 28 Отговор
    Изкарвам над $ 7k на месец на непълно работно време. Непрекъснато чувах други хора да ми казват колко пари могат да направят онлайн, така че реших да погледна в него. Е, започвам работа и напълно променя живота си.

    _________>>>> www.WebJob33.Com
  • 7 Hdhs

    23 19 Отговор
    Този е бил идиот. Повредил в някоя готина корола или камри заради личните си проблеми. А за поршетата не ми пука , те сигурно вече са били счупени. То ваг здраво не правят.

    Коментиран от #8, #19

  • 8 Бачо Киро

    15 7 Отговор

    До коментар #7 от "Hdhs":

    Стига глупости, Порше води класацията при здравите автомобили във всички категории даже тук някъде имаше статия предните дни. Много не мога да дишам голфаджиите, но Порше е друга бира. Стига да ти е по силите поддръжката де.. Щото закупната цена понякога е доста ок. 2005та имаше 911 турбо на 3.5 години за 26500 евра което беше доста добра цена, но после си иска неговото...

    Коментиран от #13, #18

  • 9 Алфа Ромео

    6 5 Отговор
    Глупости на търкалета, един счупен джам и малко огънат калник на Поршето щети за 100 000$.
  • 10 112

    11 10 Отговор
    Този японец така ударен съм сигурен че може да се движи без проблеми, до като тия немци ще има да ги ремонтират. Толкова са нежни че постоянно висят по сервизите.

    Коментиран от #16

  • 11 Японеца

    5 1 Отговор
    Статията нещо е непълна, насажда се конфликт немско- японски!
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 селянин 1

    13 5 Отговор

    До коментар #8 от "Бачо Киро":

    в Е.С.ваг порше е пръв,ама тук има една,,шепа,,ора-750 милиона..а в останалите континенти започващи с,,А,,първи по качество,пройзводство е Тойота,а модели като,,Корола,,Приус,,Камри,,са в петицата на най здрав,употребяван автомобил до 10 години,,и това е мнението,и допитването на 6 милиарда народ..коя кола посещава най малко сервизите-и всички заедно казват,,Toyota,,..
  • 14 Антон

    5 6 Отговор
    Дали раздразнен шофьор на порше ще си прави труда да забива колата си в дилърство на тойота. Разбира се че не, не си заслужава. Явно и там имат комплекс от качествени спортни коли.
  • 15 Начи кире

    8 6 Отговор

    До коментар #5 от "Киро":

    Разгледай малко обяви ! Ето ти един пример немска 2000 г среден клас да кажем колко е ? 3000 макс нали? Така мойто момче, а я виж ти тойотка от класа на леон фр голф гти мерц с класа и бмв... 3 та серия от тия бързите нали... Я виж колко пари е и говори... Много по добри са само да можеш да си ги позволиш ! Аре лека... Да живеят голфовете хахах
  • 16 Алфа Ромео

    3 5 Отговор

    До коментар #10 от "112":

    Нищо чудно, преди време един Приус в Лондон нали дялна странично една Г-класа АМГ и я обърна, Приуса го местиха на собствен ход, Г-то го изправиха със изкривен таван и не можа да запали.
  • 17 ААА 8

    8 3 Отговор
    Нормално положение , гаджето му да го е изоставила , и да е отишла при този с Поршето, а той милият , постига с този ход "Двоен Удар" Отмъщава на Порше , че правят по хубави автомобили , като им атакува директно офиса. Унищожава и безполезната, евтина Тойота , която не е успяла да впечатли гаджето му. И за капак , ще се радва на мъжки ласки в някой американски затвор , предвид тамошното законодателство , което иЧ не толерира подобни изпълнения.
  • 18 Бамп

    4 5 Отговор

    До коментар #8 от "Бачо Киро":

    Коя класация води бре момко? На декра или на някоя друга немска компания? Това е все едно да питаш някоя баба дали е е хубаво внучето.
  • 19 Wanda

    2 3 Отговор

    До коментар #7 от "Hdhs":

    Ти ,Порше карал ли си въобще някога?

    Коментиран от #20

  • 20 hahah

    4 5 Отговор

    До коментар #19 от "Wanda":

    Тоя па перко? Ваговете са счупеняциии тва е.
  • 21 Трифонов

    1 1 Отговор
    И да се напъвате, и да не се напъвате - все тая! Никого няма да убедите, че японските автомобили не са пълни боклуци. Просто за такива сте имали пари... или сте просто много стиснати и всичките си пари влагате в недвижими имоти... тъй като ще сте единствените хора, които ще живеят вечно. Та затова ще има смисъл, конкретно за вас, да влагате всичко в недвижимо, а да карате курник и да изглеждате в него като л***о... От друга страна, аз, простосмъртният, възнамерявам да го изживея тоя живот така, че като стана на 45 да мога да застана пред огледалото и да кажа без да се заммисля: "И утре да умра, не давам за това и пет пари". Която цел изключва японските коли, евтините дрехи, грозните и дори посредствено изглеждащите любовници и... Хепи Бар Енд Грил (и всички аналози).
  • 22 Екотек

    0 0 Отговор
    Статията е за несподелена любов не я изкривявайте в посока порше тойота защото няма база за сравнение!