21 Януари, 2019 18:15 11 176 20

Чешкият Passat става хибрид

  • skoda-
  • superb

Фотографи заснеха обновения Superb без никакъв камуфлаж по време на тестове в Скандинавия. Флагманът на Skoda е получил малко по-агресивна външност, но като цяло промените не са драстични.

Модернизираният чешки лифтбек има преработена радиаторна решетка, различни фарове и брони с различна форма. Снимки на интериора няма, но се предполага, че той също ще бъде осъвременен внимателно с нов приборен панел и голям дисплей на информационно-развлекателната система.

Официална информация за предстоящите технически изменения липсва, но по последни слухове обновеният Superb ще се сдобие с хибридна модификация на базата на 1.4-литровия бензинов двигател. Системната мощност на бензин-електрическата версия ще бъде 220 к.с., а автономният пробег на тока с едно зареждане - 50 км.

Очаква се Skoda да покаже модернизирания си флагман на автомобилното изложение в Женева през март. Скоро след официалния дебют ще започнат и продажбите на Superb от моделната 2020 г.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Meganoob BG

    17 18 Отговор
    Абе то хубаво ама... що някой не се опита пак да направи кола?
  • 2 VAG

    27 40 Отговор
    ВАГ са N:1 !!!!!!!! НЕНАДМИНАТИ ЗА СЕГА !!!!!!!
  • 3 гост

    38 7 Отговор
    На тия измислени "хибриди" да вземат поне да им слагат електромоторите на задния мост като ПСА , че да имат някакво псевдо 4х4 за сняг и лед , а иначе само шменти капели , достатъчно е да подадеш по-рязко газ дори в града и веднага минава на бензин , тоя пробег само на ток е само за "доказване" на уж по-ниския разход !!
  • 4 Някой си там

    3 8 Отговор
    = Passat GTE 2015
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 некой си там

    16 1 Отговор
    Щом чехите варират между ДВГ и електромотор има някаква логика.50 км.с едно ел.зареждане е малко.Може би трябва да помислят върху това но все пак са един работлив народ.
  • 7 Мимюн

    17 3 Отговор
    На мен ми харесва колата.Ако е на достъпна цена бих си я купил.
  • 8 оня дето му викате коня

    7 7 Отговор
    Ами язе кво да кажя?Мойто беенве ряпа да яде пред Шкода.

    Коментиран от #9

  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 onq s konq

    3 4 Отговор
    Заглавието е съвременен вариант на "Пустите Клисурци станали московци,а Панагюрци-донски казаци".Ами да са живи и здрави и да им се харчи стоката,щото КОНКУРЕНЦИЯТА В СЕГМЕНТА е ЖЕСТОКА!
  • 12 Я.ПЕТРОВ

    2 5 Отговор
    Я па съм си фен на шкодето и голф ето, но не сакам хибридо оти е недомислица. Или бензин или Ел. Ко туи скъпо недоносче
  • 13 Steks

    7 2 Отговор
    Стига сте обиждали Шкода с този тип заглавия “Чешкият пасат” онзи грозобойник който е еднакъв от 2009г насам нито е по здрав от Шкодата нито е по просторен от Шкодата нито е по красив от Шкодата нищо че са под една шапка единстеният по интересен автомобил от фауве е Артеона ама и той е само обвивка ... вътре пълна скука отпреди 10 години за съжаление

    Коментиран от #14, #18

  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Boxer

    1 7 Отговор
    Тая предница , преди катастрофа или след катастрофа е снимана? Няма една с една линия! Като се напъват всяка година да вадят нещо невиждано, така става...
  • 16 Японеца

    2 3 Отговор
    Харесвам Шкода, но конфекцията ги завладява!ваг-нска му работа!
  • 17 SDECHEV

    1 1 Отговор
    ТОЧНАТА ПРОПОРЦИЯ ЗА БГ БЪРЗО ЗАРЕЖДАНЕ ЗА ДЖИТКАНЕ В ГРАДЪТ И БЕНЗИН ЗА ДЪЛЪГ ПЪТ. ТОВА РАБОТИ В ЕЖЕДНЕВИЕТО ПРИ БЕЗПЛАТНИТЕ СТАНЦИИ В СОФИЯ
  • 18 321

    1 1 Отговор

    До коментар #13 от "Steks":

    Тъкмо щях да напиша същия коментар като тебе. Напълно съм съгласен! А колегата от следващия пост нещо не те е разбрал. Да кажеш на Супърба Пасат си е жива обида. И аз щях да сравня Супърба с Артеон, евентуално въпреки, че не съм го карал и няма да съм обективен. Последните години по всички сравнителни тестове на Аутобилд Супърба бие навсякъде Пасата. А за функционалност да не говорим. Супер удобно табло, отлична външна визия, глезотии като чадъри във вратите, отзад е толкова широк, че можеш един куфар в краката на пасажера да возиш и пак остава място. По последния параметър май само S класата му е конкуренция. И накрая като сложиш отличната цена - наистина няма аналог.
  • 19 Петров

    0 0 Отговор
    Това на снимките не е обновения супърб.При фейслифта предната маска стига до фаровете, броните леко са пипнати,фаровете за мъгла , на задния капак вместо емблемата на шкода има надпис по цялата дължина SUPERB. Иначе мога да кажа само суперлативи за колата,тъй като притежавам такава модел от 2018. 2.0TDI 190к.с. 4х4.Много просторна,голям багажник, комфортна, 7 степенна DSG кутия .Смесен разход за 8000 км-7.3,като е карана по вече градско.Единствено можеше да е малко по обезшумен мотора при ускорение
  • 20 Ботев

    0 0 Отговор
    Дизайнерите на Вагоните са ги аутсорствали от някой дърводелски цех за мебели, с тясна специализация-гардероби и буфети