Last news in Fakti

23 Януари, 2019 17:14 3 115 11

Американци разтегнаха дългия Escalade

  • cadillac-
  • lexani motorcars-
  • escalade-
  • viceroy edition-
  • тунинг

Калифорнийското тунинг ателие Lexani Motorcars добави почти метър дължина към и бездруго внушителния Cadillac Escalade с дълго междуосие. Така 5 697-милиметровият всъдеход вече се простира на 6.5 метра.

Пътническият отсек на Lexani Viceroy Edition е преграден от двете предни седалки, а височината му е увеличена. Отзад са монтирани четири отделни кресла, тапицирани с кожа, отделна климатична инсталация и апаратура за провеждане на видеоконференции.

Оборудването включва 48-инчов телевизор с извит екран, таблети iPad Pro, компютър Mac Mini, игрова конзола Playstation 4, хладилник за шампанско и държачи за чаши, а таванът е украсен със "звездно небе".

Срещу допълнително заплащане Lexani Viceroy Edition може да се поръча с броня по стандарта B7, която издържа на обстрел с куршуми калибър 7.62. Цената на доработката не се съобщава.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 GOLF R

    8 16 Отговор
    Разтеглете една Алфа 159 да стане хептен селяния не стига че сега е а па тогава ще е за баш селяндурите

    Коментиран от #5

  • 2 XXL

    13 3 Отговор
    Хамериканска му работа.
  • 3 майстора

    14 1 Отговор
    Тия ме кефят ...хахаха яка работа..
  • 4 Разбирачо

    16 1 Отговор
    На този автомобил идеята не да се качи някое ду.. е от крсйния квартал да я разхожда по светофарите в София! Идеята е да се возиш в нея! И не е за бай рибар също да я натовари с такъмите.
  • 5 Иванчо l-ви

    16 1 Отговор

    До коментар #1 от "GOLF R":

    Стига с тези Алфи бе човек!!!
    Статията е з Кдилак
  • 6 Иванчо l-ви

    6 1 Отговор
    За Кадилак (корекция)
  • 7 нервен

    12 8 Отговор
    А ушанките какво правят ... ламборгинита от смола и кит

    Коментиран от #8

  • 8 РЗС

    9 6 Отговор

    До коментар #7 от "нервен":

    ушанките още не могат да направят точно копие на колата на флинстоун :)
  • 9 нигърска мечта

    4 5 Отговор
    Таван на звездички и черен интериор, че да се вижда праха за шмъркане. Между другото, чакаме автомобилът да се скърши на две по средата.
  • 10 БАРС

    4 4 Отговор
    Имал съм две коли американски и една немска с участие на дженерал мотърс а имено Форд, ДОДЖ и опел вектра Б доволен съм и от 3 те перфектни коли имал съм ги честно не лъжа както има хора пишат разни коментари чули не дочули или никога са нямали коли а пишат коментари и трите ми бяха дизели и много икономични вярно само форда беше по слаб защтото нямаше турбо обикновен дизел.А доджа майсторите в българия ми казаха без да лъжа па и то си е истина че най обичат да работят по американските коли защто то имало много място да си бутнат ръката а европейските набъчкани да се чуди откъде да бръкне и това си е така.А опела с чисто американско окачване отдолу сменял съм му шарнири и лагерите на предните амортесьори без да съм сменял тях а е какран по дупки мамия без да е отворил предницата гумите еднакво предните бяха износени а кмфорта много по комфорт от мерцедес С класа и от АУДИ 4 или 6 возилсъм се в твкива коли и знам .Така че американците не ги обичам но истината е че ите правят хубави коли даже амортисьо рите на фераритата ги правят в америка.
  • 11 БАРС

    2 4 Отговор
    Забрави нещто обръщтам се към хора дето в по долните коментари пишат за ушанки сиреч за руснаците че не можели нищто да правят .Тия хора явно не им е известно че ушанките си правят самолети танкови ракети с една дума всичко от което се нуждае една съвременна армия .правят си камиони и леки коли както и зглобяват известни марки и китайски леки коли а ни е В БЪЛГАРИЯ КАКВО ПРОИЗВЕЖДАМЕ едни марули .АЗ съм чист натурален БЛГАРИН и ме е болно че нищто от техника не произвеждаме с която да сме известни но фактът си е факт