Last news in Fakti

1 Февруари, 2019 11:23 10 409 12

Сервизни майстори и клиентски коли (но понякога ги хващат)

  • автомобили-
  • сервиз-
  • майстори
Сервизни майстори и клиентски коли (но понякога ги хващат) - 1

Своята история по темата разказва един американец, който оставя своя Ford Mustang във фирмения сервиз за отстраняване на проблем в окачването. Взимайки си колата от сервиза, клиентът вижда отпечатъци от стъпки на задната седалка.

Усъмнявайки се в действията на майсторите, той решава да провери какво са правили с колата му, а за щастие в салона на Mustang-а има включен видеорегистратор. От записите се вижда, че по времето, когато колата е била в сервиза, няколко служители решават да се повозят.

Още по-любопитното е, че един от тях дори не може да борави с механична скоростна кутия. Разходката трае около два часа и само по щастлива случайност колата не попада в ПТП. Клиентът е с намерение да съди сервиза, при това за доста внушителна сума. Клиентът публикува записите във Facebook. Вижте.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Фен на БМВ

    16 6 Отговор
    Яки фенове да не види, че има видеорегистратор в купето. То бива бива глупави хора... Тук при нас трудно може да се получи. Най-вероятно в София ако стане такава схема. Иначе в моя малък град, дс обикаля друг с моята кола. Първо ще го видят някой от моите приятели, после някоя полицаи ще я засекат, какво приказвам. Не можеш да се скриеш.

    Коментиран от #2, #4, #5, #12

  • 2 Гаг

    29 7 Отговор

    До коментар #1 от "Фен на БМВ":

    Разкарай се с твоя малък град никий не те е питал. В статията става въпрос за САЩ. Там хората цял живот не познават комшиите си

    Коментиран от #3

  • 3 Jack Bauer

    23 2 Отговор

    До коментар #2 от "Гаг":

    Така е. А и при нас примери много: миналата година един "монтьор" с клиентско Пежо 206 и без книжка направи ПТП в Пловдив, преди няколко седмици четох за подобен случай във Варна, при което съдят собственичката на колата която по това време не е била в страната. Така че и при нас ги има такива.
  • 4 бобо

    18 1 Отговор

    До коментар #1 от "Фен на БМВ":

    В моя среден град, майстора от моя вход, отива на работа и се връща от там с колите на клиентите. Нощуват пред блока. Своята кола ползва в около 30% от времето.
  • 5 асддса

    5 4 Отговор

    До коментар #1 от "Фен на БМВ":

    В твоя град (село?) най вероятно няма представителства за нови коли. Ти като си караш колата за обслужване да не би да се обаждаш на приятелите ти из целия град да кажеш, че не си с колата ?

    Коментиран от #11

  • 6 гост

    3 2 Отговор
    Рутинна практика и на българските майстори.Кара колата докато и свърши бензина пък и пари за ремонти ти иска.
  • 7 Гад

    15 0 Отговор
    А пък моя майстор когато му се обадя че имам проблем идва до работата ми, оставя ми оборотна кола, взема моята и когато я оправи, било на деня, било другия ден ми я кара пак където съм и си взема неговата. Аз по време на ремонтите без кола не оставам. Работи добре и цените му са прилични.

    Коментиран от #8

  • 8 гост

    3 0 Отговор

    До коментар #7 от "Гад":

    Браво ! Това е ! Дай му името, адрес. Малко хора останаха, да не говорим за майстори!
  • 9 Алфа Ромео

    4 3 Отговор
    Сестра ми имаше преди години един Мерцедес CLK, оставила го за смяна на накладки, после като го взела километража показвал с 20 километра повече.

    Коментиран от #10

  • 10 Гад

    0 1 Отговор

    До коментар #9 от "Алфа Ромео":

    Покарал го е да се напаснат накладките, какво толкова?
  • 11 Фен на БМВ

    2 0 Отговор

    До коментар #5 от "асддса":

    Всъщност има няколко представителства. И като я карам да я обслужат, я обслужват и си я прибирам. Не разбрах каква е връзката с приятелите ми, че да им звъня. Мисълта ми беше, че сме малък град и засичам редовно коли с хора които не познавам, но знам кои са. Спирал ме е полицай с другата кола и ми казва " Ти нали имаш едно сиво Бмв". Ама как да разберем мисълта ми, като няма нищо над шията ти. А това, че половина сте съгласни със статията и се случва и тук редовно, говори зле за вас. Нарочно съм засичал километраж, и не се е случвало такова нещо.
  • 12 Като па ти подкара некой 36цата

    1 2 Отговор

    До коментар #1 от "Фен на БМВ":

    Умрел е някои,за бмветото ти за 2хии лева