Last news in Fakti

20 Май, 2019 18:25 5 519 8

Терористи спряха The Grand Tour

  • the grand tour-
  • джеръми кларксън-
  • ричард хамънд-
  • джеймс мей-
  • тероризъм-
  • снимки

Снимките на един от епизодите от четвъртия сезон на автомобилното шоу The Grand Tour са били отменени заради опасност от тероризъм, разказва Джеръми Кларксън в авторската си рубрика във в. Sunday Times. По замисъла на сценаристите водещите на предаването трябвало да осъществят преход с кола от Саудитска Арабия до Египет, но се наложило да се откажат от плановете си заради жестоките нападения от ислямисти в района.

"Щеше да бъде възхитително пътешествие, стига да не се брои прекосяването на Синайския полуостров. "Благодарение" на терористите шансовете ни да се доберем с глави на раменете си до местоназначението обаче бяха минимални", пише Джеза.

Друга дестинация, от която The Grand Tour трябвало да се откаже, били Андаманските острови в Бенгалския залив на Индийския океан. Според Кларксън местните племена трепели всичко живо, което се появи на сушата. "Ето защо", шегува се водещият, "сега се налага да снимаме в Слау (малък град в английското графство Бъркшър)".

Неотдавна продуцентите на The Grand Tour обявиха, че от следващия четвърти сезон на шоуто снимките вече няма да се провеждат в палатка. Вместо това във всяка серия водещите ще пътешестват в различни части на света, изпълнявайки различни поръчения.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ломбов

    43 3 Отговор
    Какъвто и сериал да направи Кларксън ще е успешен, даже колите ДАЛЕЧ НЕ СА НАЙ-ИНТЕРЕСНОТО, ако прави сериали за екзотични дестинации, тип ТRAVELER ще са най-гледаните, даже ще са по интересни от игрален филм

    Коментиран от #3

  • 2 фена

    27 3 Отговор
    Номер 1 са !!! Само яки базици яки сръвнения !!! Иронията при тях е зашеметяваща
  • 3 Синдикат на Ало Измамниците

    18 1 Отговор

    До коментар #1 от "Ломбов":

    Подкрепям те с две ръце, но просто шоуто няма да се получи същото ако не са тримата...

    Коментиран от #4

  • 4 Пенчо

    30 1 Отговор

    До коментар #3 от "Синдикат на Ало Измамниците":

    А BBC какъв автогол си вкараха като ги оставиха да си заминат😆😆
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Ванката

    11 3 Отговор
    Тези тримата са невероятни, но за съжаление последният сезон (3) ми е доста скучен, не е толкова забавен както 1 и 2 и както беше топ гиър. Може би американците са упражнили по голям контрол и затова хумора да е малко по тъп. Дано 4 сезон е забавен като преди. И сценаристите са важни колкото и самите актьори.

    Коментиран от #7

  • 7 Бачо Киро

    7 0 Отговор

    До коментар #6 от "Ванката":

    Те и затова промениха формата. Това с хора пред екрана и писта се изтърка, докато спешълите им винаги са ми били любими. Аз примерно съм много доволен, че вече ще са само спешъли.
    #1 - Ломбов, те винаги са определяли предаването като шоу, в което има и коли 😁😁😁
  • 8 гост

    2 0 Отговор
    ББС решиха, че няма значение кой води, но реално цялата популярност се дължеше на водещите и сега те взимат повече отколкото в ББС, по-свободни са да правят каквото пожелаят и не се съобразяват с чиновници, съответно логото на правено в Англия се срина и най-много загуби точно ББС. Водещите на товото топ гиър нямат харизма, двама имаше, а то Лебланк си тръгна и остана само Харис, но сам човек шоу не прави. Пълен провал направиха ББС, отговорните да се уволнят без пенсия и добавки.