6 Август, 2019 13:36 15 189 32

Младеж помля 11 суперколи (ВИДЕО)

  • катастрофа-
  • пътнотранспортно произшествие-
  • инцидент-
  • лондон

Млад уличен състезател устрои истински погром на улица в тузарския лондонски квартал "Челси", след като изгуби контрол над своето Audi Q7 и разби 11 скъпи автомобила. Сред пострадалите коли има McLaren, Porsche Cayenne, Bentley Bentayga, Porsche 911, две други Q-седмѝци и още едно Porsche, а щетите се изчисляват на £1 000 000 (€1.09 млн.), съобщава The Telegraph.

Според очевидци младежът се преследвал с все още неустановено Porsche. Двата автомобила се движели с изключително висока скорост и когато стигнали ул. "Муур", "аудито" се забило в паркираните покрай тротоара скъпи коли.

За късмет поради късния час при инцидента няма пострадали освен водача на Q-седмѝцата. Той се измъкнал самостоятелно от всъдехода с тежка травма на главата, твърдейки, че бил преследван.

Запис от охранителни камери показва, че младежът лъже и по всяка вероятност самият той е гонел "поршето", което блъснало "аудито" му малко по-рано. Младият мъж е откаран в болница, но според медиците животът му е вън от опасност.


Поставете оценка:
Оценка 3.1 от 15 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 РЗС

    28 5 Отговор
    застраховката няма да плати при такива обстоятелства, момъка е на минус милион сега

    Коментиран от #9, #13, #25

  • 2 дедо Шишарко

    43 5 Отговор
    Да си купят гаражи,аба ги у богаташите!

    Коментиран от #22

  • 3 Гаргамел

    15 4 Отговор
    келеша ще олекне с 1 м сега
  • 4 Бритиш Хомусексуал

    41 1 Отговор
    Ако беше в БГ. Вдигаме гражданската ВЕДНАГА !!!!!!!! Застрахователите изнемогват!!!!!!

    Коментиран от #6, #7

  • 5 Гост

    1 0 Отговор
    Супер да се научат как да спират.
  • 6 Driver

    27 2 Отговор

    До коментар #4 от "Бритиш Хомусексуал":

    Колега, знаеш ли колко струва застраховката на q7 в Лондон? Отделно, след такова произшествие никоя застрахователна фирма няма да направи застраховка на този състезател т.е. и да има пари няма да може да кара с години, а след това застраховката му ще е в хиляди. В България просто няма последствия за джигитите....
  • 7 The Driver

    2 2 Отговор

    До коментар #4 от "Бритиш Хомусексуал":

    Колега, знаеш ли колко струва застраховката на q7 в Лондон? Отделно, след такова произшествие никоя застрахователна фирма няма да направи застраховка на този състезател т.е. и да има пари няма да може да кара с години, а след това застраховката му ще е в хиляди. В България просто няма последствия за джигитите....

    Коментиран от #11

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 onq s konq

    2 6 Отговор

    До коментар #1 от "РЗС":

    И що така си мислиш?А знаеш ли изобщо кога Застрахователят плаща и в КАКВИ СЛУЧАИ НЕ ПЛАЩА?

    Коментиран от #10

  • 10 РЗС

    11 1 Отговор

    До коментар #9 от "onq s konq":

    живея на острова от двуцифрено число години, и карам кола от толкова, сигурно ми е по-ясно от на теб, а дори преди малко се карах с моята застраховка, че 15те ми години NCD не са защитени както говорих с тях по телефона оня ден. Не знам дали е само тук, но при не спазване на правилата за движение, в която предизвикваш птп и го има документирано както в случая, никоя застрахователна компания няма да покрие ничий щети, отделно в застраховката ми пише, че полицата не покрива състезателни изяви(както в случая), такси превози и др. Моята полица е пълно каско със абсолютно всички екстри, които можеш да се сетиш и такива, които не съществуват в бг.

    Коментиран от #14, #21

  • 11 РЗС

    8 2 Отговор

    До коментар #7 от "The Driver":

    Прав си. Зависи от много фактори като цена на аудито, годините на джигита, има ли NCD, но ако е между 20-25г и колата около 15 хиляди паунда, застраховката му е около £2000-2500 на година. Сега какво ще стане е, всеки застраховател на собствениците на автомобилите ще поправи или тотализира(ако колата е до една година стара - директно тотал щета) и ще съди младока за сумата, която ще е доста над тази, която казват, заради други разходи по адвокати и тн. Понеже не е убил/ранил никой джигита има опция да обяви директно ликвидация и да не връща парите. Може да забрави обаче за всякакъв вид кредит посмъртно, а ако му дадат застраховка на колата ще струва повече от колата му.
  • 12 Хмм

    0 0 Отговор
    "Запис от охранителни камери показва, че младежът лъже и по всяка вероятност самият той е гонел Поршето, което блъснало Аудито му малко по-рано."


    Не виждам защо не би си казал, че колата му е била блъсната от митичното Порше и е преследвал водача му? То престъпление ли е?
  • 13 асддса

    6 2 Отговор

    До коментар #1 от "РЗС":

    Напротив, застраховката е точно за такива ситуации. Ще изплати компенсация до стотинка на всички потрошени автомобили на останалите.
    Иначе нямаше да е задължителна.

    Коментиран от #15

  • 14 onq s konq

    3 4 Отговор

    До коментар #10 от "РЗС":

    Що за аргумент е това че понеже живееш "от време оно" на Острова,следва да са ти по-ясни нещата в Застраховането отколкото на мен?А известно ли ти е,че Застраховането ПРИНЦИПНО Е ЕДНАКВО във всички Бели държави поне и ползва ЕДНАКВИ МЕЖДУНАРОДНИ ЗАКОНИ?Попитах те дали знаеш при какви условия и случаи Застрахователят НЕ ПЛАЩА,нищо не казваш...защото не знаеш.И така:1/НЕ Е ВЯРНО твърдението ти че "никоя Застр. компания НЕ ПЛАЩА щети от ПТП,ПРИ НЕСПАЗВАНЕ ПРАВИЛАТА ЗА ДВИЖЕНИЕ ОТ ВОДАЧА.2/Полицата ти "не покрива състезателни изяви".Ами НОРМАЛНО- В целия Бял Свят е така,защото си има спец ДРУГА З-КА са състезания,която е В ПЪТИ ПО-ВИСОКА от нормалната и важи само за състезанието.В конкретния случай с младежа обаче точно това ще се опита Адвоката му да докаже в съде - че НЕ Е ИМАЛО ГОНКА,А Е БИЛ ПРЕСЛЕДВАН,т.е. Е СПАСЯВАЛ ЖИВОТА СИ.Затова и всичко е въпрос на Съдебно решение,но дори и да спечели Младежът делото,това не значи че Застрахователят не е сложил ТАВАН НА ОБЕЗЩЕТЕНИЕТО,/примерно 500хил. евро,като горницата ще си я плати ТОЙ.Накрая и съветът ми към теб:Не се бутай в сфери,от които хал- хабер си нямаш:)

    Коментиран от #16, #32

  • 15 РЗС

    4 1 Отговор

    До коментар #13 от "асддса":

    да се хванем на бас искаш ли? По твоята логика можеш да си караш както си искаш да избиеш 10 човека, да счупиш коли за милиони с безрасъдното си каране и накрая застрахователната компания ще плати за това? Я си отворете застрахователните полици и прочетете при какви обстоятелства ти анулират полицата. В моята полица пише така - колата може да се ползва за комунални и лични цели, изключва ползването на колата за: отдаване под наем, печалба, състезателни цели и надпреварвания, шофьор с пейсмекър, тестове за скорост или ползване за каквито и да било търговски и бизнес цели. Всяко едно нарушение на тези изключения води до анулиране на полицата и застрахователите не носят отговорност за нищо, пише го черно на бяло. Ти за какви ги взимаш застрахователите ?

    Коментиран от #24

  • 16 РЗС

    5 1 Отговор

    До коментар #14 от "onq s konq":

    ти май не четеш какво съм написал. Застрахователя няма да покрие щети, които предизвикваш при неспазване на зздп при такива обстоятелства и ги има документирани на видео като състезания по улиците. Говоря за конкретния случай, видно е, че повечето птп-а са пречинени от неспазване на зздп и застраховката, за която плащаш покрива щетите. Това, че е преследван вече се установи, че е лъжа както са написали в статията, така, че нека го изключим и отново говорим за конкретния случай както е описан и това е, че полицата му е анулирана на 100% и ще го спукат от съдебни дела. А понеже и понятие си нямаш за тавани на обезщетенията, ще ти подскажа, че не е в хиляди, а в милиони. На моята полица обезщетението към трети страни е 20 милиона паунда. Вземи си отвори застраховката поне,за да се ограмотиш

    Коментиран от #17

  • 17 onq s konq

    1 5 Отговор

    До коментар #16 от "РЗС":

    Написал съм ясно и точно относно "тавана" на застраховката,като съм употребил думата "ПРИМЕРНО".Тоя Таван е различен при различните Компании и си е тяхна застр. политика.Което пък значи,че изобщо не ме интересува ТВОЯ "Таван".В статията също пише,че "Запис от охр. камери показва,че Младежът лъже и по ВСЯКА ВЕРОЯТНОСТ и т.н.".Което пък те подлъгва да се набуташ като Слон в стъкларница ,газейки всички ЮРИДИЧЕСКИ ПРАВИЛА И ЗАКОНИ твърдейки,че ЗАПИСЪТ ОТ КАМЕРИТЕ ОСЪЖДА МЛАДЕЖА.Неее брачет,СЪДЪТ СЪДИ и неговото решение е миродавно,а Записът е само Фактологично помощно средство и то може както да бъде прието,така и да не бъде ОТ СЪДА!Нали се сещаш че ако Камерите съдеха наред,то нямаше да има нужда от Адвокати,Прокурори и Съдии?!Не предрешавай с лека ръка хода на делото- не е в компетенцията ти.

    Коментиран от #18, #19

  • 18 РЗС

    2 1 Отговор

    До коментар #17 от "onq s konq":

    няма да те обиждам, защото очевидно си доста ограничен с някакви дребни следи от прочел-недочел, но в статията пише също - ОЧЕВИДЦИ, които ще бъдат разпитани от полицията и на които показанията важат повече от всеки запис в съда. Адвокат на тоя не му трябва, защото дело, в което той е жертва, просто няма да има, ще получи ASBO от полицията, анулирана застрахователна полица и съд за милиони от застрахователите на собствениците на потрошените автомобили. Не ми обяснявай как застраховането и съдебната система работи във Великобритания, защото въобще не ти е ясно, лично съм преминал през такива ситуации, а не да ми развива тука каруцата на коня теории какво е в държава, в която не си стъпвало силно вероятно.
  • 19 Даскал ти

    2 1 Отговор

    До коментар #17 от "onq s konq":

    "миродавно"

    Чудя се, как е животът като неграмотник?

    Коментиран от #20

  • 20 onq s konq

    2 2 Отговор

    До коментар #19 от "Даскал ти":

    Според тебе АЗ ЛИ СЪМ ВИНОВЕН че на клавиатурата ми са сложили "Е-то" до "И-то"?Или може би си въобразяваш че ще си препрочитам писаното за ТЕХНИЧЕСКИ ГРЕШКИ?Затова и категорично ЩЕ ОБЖАЛВАМ присъдата ти "Неграмотник" и със сигурност ще спечеля делото:)
  • 21 Българин

    1 3 Отговор

    До коментар #10 от "РЗС":

    Браво че живееш там. Само не разбирам хвалиш се. И като си избрал да си плащаш данъците там не може да искаш да гласуваш кой да ни управлява в България. Както и всички избрали да покоряват чужбината. Успех

    Коментиран от #23

  • 22 Родител

    2 0 Отговор

    До коментар #2 от "дедо Шишарко":

    А ако е твоето дете на мястото на колите?!
  • 23 РЗС

    4 1 Отговор

    До коментар #21 от "Българин":

    Не се хваля, а пояснявам, че като човек купил си една чанта застраховки точно на острова, ми е доста по-ясно как работи застрахователната система тук, а не да изразявам мнение за чужда система, за която знам, че е ''почти същата'' в белите държави. А като човек с двойно гражданство мога да избирам правителствата на две държави, ако поискам. Това е мое лично право по конституция, което не зависи от теб или от някой друг. Отделно, че никога не съм гласувал в България, нито от тук, както и избирам да не го правя завинаги, защото ми е ясно, че управляващите са едни и същи. Повечето ми познати българи тук споделят същото мнение. Ние не покоряваме чужбината, ние оцеляваме, хората в чужбина не са навън, защото е невероятно да виждаш презрението на хората оттук, а защото по закон работодателя ти тук е длъжен да оценява труда ти във финансово изражение, оттам нататък, заживяваш като нормален човек, без дългове и можеш да си позволяваш обикновени за тукашните неща, а за обикновените българи редки екстри.
  • 24 асддса

    1 0 Отговор

    До коментар #15 от "РЗС":

    Хайде на бас де ! Застраховката е задължителна за трети лица по закон. Това означава, че ако имаш застраховка и причиниш щети на 3ти лица те задължително, по закон трябва да покрият щетите, за да може 3тото лице да не е на загуба.
    След това като се разследва после евевнтуално може да те съдят АКО имаш възможности. Първо полицията ще те съди, ще си понесеш наказанието според закона, после може частно застрахователната фирма. Но никой няма да те вкара в милион паунда дълг ако например нямаш пари. Един човек, който има някаква заплата и изплаща къща и такава нова кола като джипа знаеш ли колко време ще му отнеме да изплати милион ? Никой няма да те зароди за живот, затова има закони и затова са застраховките.
    Нямат право да откажат да поправят колите които тоя е блъснал, могат да му откажат само за неговата Q7ца.
    Ако беше така те за всеки случай щяха да казват че е карал бързо и нямаше нищо да плащат на никой. Е в европа не може.

    Коментиран от #26, #27

  • 25 ЕКСПЕРТА

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "РЗС":

    ЕЙ НА ТАКИВА ДА ИМ ВЗЕМАТ КНИЖКИТЕ БЕЗСРОЧНО.АМА И ОБЩЕСТВЕНО ПОЛЕЗЕН ТРУД С ГОДИНИ ДА СТРОЯТ ЖЕЛЕЗНИЦИ,ДА ГИ ВКАРАТ В РЕЛСИТЕ.
  • 26 РЗС

    2 0 Отговор

    До коментар #24 от "асддса":

    изглежда много не са ти ясни нещата и на теб. застраховката е задължителна и най-евтината покрива само щетите на другата страна при птп или както е гражданска отговорност в бг. Всеки застраховател обаче има един дребен шрифт във полицата, в който обяснява при какви обстоятелства ще ти бъде анулирана застраховката и отделни подточки какво НЕ включва застраховката ти, за какво няма да платят. Когато купуваш полицата, ти се съгласяваш със всички тези условия.Примерно Абсолютно всички застрахователи анулират полицата ти, ако си пил и направиш птп, което означава, че ти оставаш без каквато и да било застраховка. Какво се случва тогава, кой плаща? По закон всички автомобили имат поне гражданска отговорност, колата я плаща застраховката на другата страна, ако има пълно каско, ако е само гражданска, тогава никой не плаща на този, който си ударил. И тогава какво? Ами завежда съдебен иск срещу теб, и ако си пил, първо ще те пръсне държавата от глоби в хиляди пари и/или затвор/обществен труд и тогава ще те съди другата страна за имуществени щети. Обаче ти нямаш да платиш, тогава ще ти вземат всичко ценно, ако си на работа с договор - запор на определена сума от заплатата ти и ти оставят пари, колкото е жизнения стандарт в страната. Ако те изгонят от работа и все още имаш да връщаш пари, но нямаш възможност, те обявяват в ликвидация и забравяш за кредити/кредитни карти за дълго време. Да шофираш забравяш, защото няма да можеш да си го позволиш, минаваш на кънки, ролер

    Коментиран от #29

  • 27 РЗС

    3 0 Отговор

    До коментар #24 от "асддса":

    ако излъжеш на въпросите в полицата си, и стане птп, като проверят фактите, веднага оставаш без полица. Застрахователите гледат да НЕ плащат и търсят всяка пролука, за която могат да се хванат, за да не изплащат щети. Те не са отговорни за твоята безотговорност. Ти да не очакваш някой да плати щети за милиони, кръвнина и какви ли не адвокатски и съдебни такси затова, че ти се правиш на гангстер от ГТА и летиш в града и застрашаваш човешки животи и чуждо имущество? Ако го вярваш - спри дрогата!
  • 28 Един

    1 0 Отговор
    Перфектно! Проверка на закона за естествения подбор!
  • 29 асддса

    1 0 Отговор

    До коментар #26 от "РЗС":

    Всичко е до доказване какво е станало. Не е трудно да се измъкнеш,
    пак ти казвам няма кой да те накара да дължиш един милион ако ги нямаш. Затова са застраховките.
    Защото застраховката като откаже да плати, собствениците на тези поршета няма да го оставят така, те да не са прости ?
    Една от двете застраховки винаги ще изплати щетите.
    После какво става в съда е между доказване. А те няма какво да докажат, само трябва да каже че е объркал педалите и е изгубил контрол или нещо такова да измисли.
    Преди това ако са се гонили няма значение, най-много да му дадат глоба от полицията. След завоя в улицата, казва че е объркал педала, изгубил е контрол и се е блъснал и не могат да го пипнат.
  • 30 ИХУ

    0 0 Отговор
    НАЙС А...
  • 31 кочо

    0 0 Отговор
    той най-подходящата улица намерил
  • 32 Ами

    0 0 Отговор

    До коментар #14 от "onq s konq":

    Бъркаш неприятности тепърва започват по дискавъри гледам в САЩ доктор отговорен сериозен в Холивуд. Лек удар кокаин в колата и употребил. Чао кариера и изобщо работа. В Бяла държава ще наемеш ли друсан доктор и луд шофьор. Тука е ясно чуека х с 200 км оцелява някаква дивотия директно се заповядва данъци и такси естествено не плаща партията 😉. Даже и кола не платил образование няма наше момче. Убийство там ако е мижитурка пешеходец няма такова нещо. Затова се бъркаш булгаристан няма аналог даже с Африка.