Last news in Fakti

22 Август, 2019 14:19 14 563 17

Шестместно премиум Suzuki за 20 000 лв, но не у нас

  • suzuki-
  • xl6
Шестместно премиум Suzuki за 20 000 лв, но не у нас - 1

Помните ли седемместният всъдеход Suzuki Grand Vitara XL7, който се продаваше и у нас? Забравете го. Новият модел на Suzuki, наречен XL6, няма нищо общо с него, освен сходството в моделното обозначение.

Шестместно премиум Suzuki за 20 000 лв, но не у нас

В моделното наименование на иновацията цифрата означава броя на места в купето, а иначе самата кола представлява модерен миниван във формата на кросоувър. Suzuki XL6 е с дължина 4445 мм, а главната особеност в салона са трите реда седалки (по две на ред), които са индивидуални.

Шестместно премиум Suzuki за 20 000 лв, но не у нас

Зад третия сгъваем ред има място за багаж от малко повече от 200 литра. Единственият двигател, с който се предлага Suzuki XL6 е бензинов с обем 1.5 литра и мощност 105 конски сили. Към него има и спомагателен стартер генератор.

Шестместно премиум Suzuki за 20 000 лв, но не у нас

В зависимост от оборудването колата ще се предлага в ценови диапазон 11 000 - 16 000 щатски долара, но за съжаление или пък не, към момента е предназначена само за пазарите в Индия. По тамошните стандарти и предвид оборудването, XL6 се числи към премиум автомобилите.

Шестместно премиум Suzuki за 20 000 лв, но не у нас


Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 14 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Караиванов

    89 12 Отговор
    Това е заради тъпатга Европа и заради правилата им. Ми като не искат такива коли да се продават у нас, да вдигнат средната заплата до техните нива. А по-собре ли е да караме стари кошници и да мрем като пилци. На първо място сме по смърт след катастрофи. Тази нова кола за 20 000 дали не е по-безопасна и по еко от старите дрънгжели, които караме?
  • 2 Оня с рикията

    17 6 Отговор
    Ми то и тук може да се причисли към премиум автомобилите. Ама транспорта до Индия е по тънък та затова там е по евтино.
  • 3 Стефан

    68 5 Отговор
    Шестместно премиум Suzuki за 20 000 лв, но не у нас. Факти бг. този път с това заглавие ми харесахте, НО НЕ И У НАС, а у нас даже тото 2 е нагласено, не можем да разчитаме даже и на късмета си, а ако дадат някоя шестица с някой милион лева, ще ти ги изплащат 20 години и ако пукнеш случайно, децата ти или роднини НЕ МОГАТ ДА ГИ НАСЛЕДЯТ тези пари, но АКО ИМАШ КРЕДИТ ОТ БАНКАТА И ВНУИЦИТЕ ТИ ЩЕ ГИ ВРЪЩАТ, иначе казано - НА ТАЗИ ТЕРИТОРИЯ ЧУДЕСА НЕ СТАВАТ.
  • 4 КОС

    41 3 Отговор
    на бригада в Америка ходих във Форд чисто новите мустанги 25 хиляди долара 5 литра двигател стария модел на склад, новите еко 30 хиляди, а тука в София са по 50-60хиляди евро нови или 50 бона лева стари
  • 5 БАБА

    3 9 Отговор
    същата задница като на honda crv
  • 6 Boxer 3.0

    7 9 Отговор
    Има несъразмерно малки колела.
  • 7 гост

    10 20 Отговор
    Ако го сравняват с тата нано вероятно е премиум, но иначе е на ниво базово оборудване на повечето производители. След това подобна кола няма да мине изискванията за ЕС, а това на снимката е с пълните екстри, покажете що за дърво е онова за 11х.долара. Трети ред седалки при такива коли е почти неизползваем за големи хора, само за малки деца става, но пък ако пътуват 6 души къде ще си сложат багажа с тези 200л багажник? не виждам смисъл от подобни коли освен да са такси, за семейства и път не стават, особенно с асматично двигателче със 100кс. А 16х.долара са към 30х.лв, кое му е евтиното?

    Коментиран от #12

  • 8 GOLF R

    6 11 Отговор
    с тия малки колела само премиум е
  • 9 Иво

    10 19 Отговор
    Премиум и Сузуки са две несъвместими думи
  • 10 Петър Петров

    9 4 Отговор
    Публикувано във факти.бг: Към него има и спомагателен стартер генератор........ Какво значи това ПУ ДЯВОЛТЕ?
  • 11 Кой68

    14 4 Отговор
    Просто EU се нуждае от заден двор/кенеф/и услужливи политици/тук е пълно/.Резултата е налице.....
  • 12 селянин 1

    21 6 Отговор

    До коментар #7 от "гост":

    Ами за 14000$,си купи,,дъстер,,1.0 двг,4x2,75 к.с..а Сузукито си е кола,спрямо мамалигарката.
  • 13 LAZY

    2 1 Отговор
    БРАВО СТЕФЧО!!! МНОГО СИ ИСТИНСКИ
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Стален

    10 2 Отговор
    Разбира се, най-бедната и корумпирана страна в Европа "няма" нужда от що-годе достъпен нов автомобил. Иначе западните протестанти и благочестиви католици къде ще си продават колите на пиловин млн. км се пита в гатанката. В страните от Третия свят като БГ. Иначе ние също може да претендираме за туй Сузуки, щото с тоя темп на демографско развитие скоро ще станем първата индийска държава на Балканите. Къде и да погледнеш само индийци от малцинствата...

    Коментиран от #17

  • 16 Дъ Клаш

    4 18 Отговор
    Дъстъра го размазва тва по всички показатели.Че и премиум нарекли тая смешна марка.
  • 17 Българин

    2 0 Отговор

    До коментар #15 от "Стален":

    Африканска република сме ЮАР ни е недостижима мечта за развитие.