Last news in Fakti

24 Септември, 2019 16:09 7 448 16

Nissan обнови Patrol

  • nissan-
  • patrol-
  • y62
Nissan обнови Patrol - 1

Patrol Y62 се произвежда от 2010 г. и бе крайно време ако не за изцяло ново поколение на култовия всъдеход, то поне за основна модернизация. Тя стана факт с официалната премиера на модела за 2020 г.

Обновеният Patrol се познава лесно по дневните светлини с формата на бумеранг и свежия прочит на фирмената V-образна решетка на радиатора с хоризонтални ребра и масивен кант. Отзад са се появили различни стопове - също с бумерангов рисунък и трасиращи мигачи (за пръв път в автомобил на Nissan), съединен с хромирана лайстна с името на модела.

Nissan обнови Patrol

В салона има нови седалки и тапицерия от ватирана кожа и обшит на ръка волан. Предните седалки могат да се оборудват със система за вентилация и лумбална възглавница с електрическо регулиране.

На видоизменената централна конзола са монтирани два дисплея като в Infiniti QX50. Горният е предназначен за навигацията и мултимедията, а долният - за управление на основните функции на автомобила.

Nissan обнови Patrol

За модернизирания Patrol са достъпни куп нови системи за безопасност, обединени в пакета Nissan Intelligent Mobility. Японският всъдеход ще разполага със система за автоматично спиране в екстрени ситуации с функция за идентифициране на пешеходци, интелигентен асистент, който предупреждава за предстоящ челен удар, и много други.

Премиерата на обновения Patrol се състоя в Дубай и за момента са известни само двигателите, с които ще се оборудва близкоизточната му версия. Базовият мотор е 4.0-литров V6 с мощност 275 к.с. и максимален въртящ момент 394 Нм.

Nissan обнови Patrol

Срещу доплащане ще се предлага и 5.6-литров V8, развиващ 400 коня и 560 Нм. Задвижването е на четирите колела All-Mode 4X с превключвател на режимите за контрол на тягата. За осемцилиндровите версии ще бъде достъпна система против накланяне в завой HBMC (Hydraulic Body Motion Control).


Поставете оценка:
Оценка 4.7 от 16 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Радж Капур

    8 1 Отговор

    До коментар #1 от "Володя":

    Не си имал
  • 3 сектант

    13 28 Отговор
    Нисан е хубава кола само когато под капака мърка dCi

    Коментиран от #4, #16

  • 4 Miusuka Madoto

    23 10 Отговор

    До коментар #3 от "сектант":

    Хаахаххааха, Френското Ренде-проклятие! Ти луд ли си!? Ааааа, забравих, че и ти караш същата френска тоалетна, даже по-зле варианта: Дъстар..ужас!!!!!!!!!!!!!!!

    Коментиран от #5, #6, #7

  • 5 Манавски

    4 16 Отговор

    До коментар #4 от "Miusuka Madoto":

    е по-сериозна техника от френската има ли бе?
  • 6 сектант

    11 22 Отговор

    До коментар #4 от "Miusuka Madoto":

    Повече на японски, немски, корейски и американски коли - НИКОГА. Откакто карам дъстър (2ри вече) на майстор не съм ходил от 6 години, а масла, дискове, филтри и накладки сменям сам!
  • 7 Манавски

    9 15 Отговор

    До коментар #4 от "Miusuka Madoto":

    добре че са Рено иначе Нисан фалираха ...

    Коментиран от #13

  • 8 Кореаца

    15 2 Отговор
    Уникален.Много ме кефи
  • 9 Borislav Popov

    12 5 Отговор
    Аз съм един нещастен трол който виси по цял ден в нета защото съм твърде жалък за да ми обърне някой внимание навън. Доста съм ограничен и не знам какво друго да пиша освен за каскети и русия.
  • 10 Пълен минус

    6 10 Отговор
    Поредната нова тъпа "джипка" всичко в автомобило строенето стона ла*но във всяка една марка!!!
  • 11 s63AMG

    2 11 Отговор
    отзад са копирали от GLS
  • 12 Зелено

    4 14 Отговор
    Погледнете интериора. Немците правиха по- добри интериори още в началото на века, преди 20 години.
  • 13 Японрца

    11 0 Отговор

    До коментар #7 от "Манавски":

    Фалираха, ама не фалираха!
  • 14 Тротонетка

    6 1 Отговор
    Страшна джипка ! Е, не може да се сравнява с Дачия Дъстър, ама пак си е готина...
  • 15 Бай Цвятко

    4 1 Отговор
    Аааа, липсваше им такъв модел. Това е нещо между европейският и американският Патфайндър и американския Армада,а и Инфинити QX80
    Брей! Отвън е хубав, вътре не знам за кой пазар е правен ,май за США и Расия. Но е кичозно тва вътрешно решение. Иначе знам,че е здрав този клас Нисан.Няма нищо френско в него май.
  • 16 авто фен

    1 1 Отговор

    До коментар #3 от "сектант":

    dci не мърка, а трака, защото е дизел.