12 Ноември, 2019 11:36 16 818 26

Kia Optima 2020 или Audi А7 за бедни

  • kia-
  • optima
Kia Optima 2020 или Audi А7 за бедни - 1

В интернет пространството се завъртяха първите официални снимки на новата Kia Optima. От месец декември новата генерация ще постъпи в продажба в Южна Корея, където моделът е известен под името К5.

Новата Optima е нараснала на дължина и широчина и вече е с размери 4 905 мм и 1 860 мм, съответно. Междуосието също е увеличено и е с размер 2 850 мм. Единствено височината е намалена до 1 445 мм.

Kia Optima 2020 или Audi А7 за бедни

По-интересното обаче е, че новата Kia Optima се е превърнала в четириврато купе, подобно на Audi A7, но значително по-евтино. Скосен таван в задната част и наклонените C-колонки са в основата на промяната.

Много по-изразителна е станала и предната част на колата, която впечатлява с авангардните си предни светлини. Снимка на салона няма, но от рендърите се вижда, че таблото ще е изцяло дигитално. Не са ясни и двигателите, с които ще се оборудва Optima.

Kia Optima 2020 или Audi А7 за бедни


Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 28 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 КОН ДЬО

    37 26 Отговор
    Ееее щом е за бедни значи всичкото ром от догодина с КИА оптима.

    Коментиран от #8

  • 2 Японеца

    75 11 Отговор
    Това е подигравка с КИА, парите за ауди са надути двойно. А КИА-та си е скъпа за БГ! Яд ги е немците и техните клакьори!

    Коментиран от #17

  • 3 Боко

    34 16 Отговор
    Това са бъдещите полицейски автомобили в България! Родните милиционери трябва да се чувстват комфортно докато събират кръвния данък.

    Коментиран от #10

  • 4 Беден

    62 3 Отговор
    Авторе къде са тия евтини Киа за бедни да купя две-три?
  • 5 mmmmmm

    49 6 Отговор
    Много добре изглежда . Какво значи "за бедни " Бай Ганьовско мислене. Може да жевее в бардак 7х7 ,но ще се изтъпани с Ауди А 7 да каже "Вижте ме кой съм аз". На Запад не е така и тая КИА ще има купувачи . Там има и много богати хора , които карат сравнително скромни коли. Имам един съсед - къщата му струва 4-5 млн. евро - той има 3 коли ,като 2 от тях са сравнително скромни Honda CR-V и Renault Zoe

    Коментиран от #6, #20

  • 6 кварталния

    5 22 Отговор

    До коментар #5 от "mmmmmm":

    Шот е джендър. А ти шо гледаш у тях?
  • 7 Ауто бг

    31 8 Отговор
    КИА много ясно.Алуди не струва и 1/3 от парите, които му искат.

    Коментиран от #21

  • 8 гост

    36 0 Отговор

    До коментар #1 от "КОН ДЬО":

    Те ром не са бедни, просто така си живеят. Тези ром имат повече доходи от бял българин, защото бял българин плаща данъци, глоби, такси, осигуровки, ходи си при личен лекар и си плаща после лекарствата, накрая топли къщата не с крадени дърва и парцали, а с купени дърва, защото според социалните има 2лева повече на месец от допустимите. Ром никога никакви данъци не е плащал, кара бмв, няма книжка и трупа актове, затрил е двама, трима, ама делата са му висящи или условни, той адрес няма, вода и ток не плаща, гори боклуци да се топли, като барне някой лев бяга на ротативките, пийне си, и после пак риве, че няма. Това не си го измислям, а просто преразказвам какво си говориха две ромки на съседната пейка до мен, като едната имаше две деца и доход от 550лв от социалните, които мъжа й "опрасквал" и все я молел да му дава.
  • 9 Японеца

    6 9 Отговор
    Ох майко , майко ... щe ни пръcнaт хaлкитe тия вагаджии ... :(
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Браво на Киа

    12 2 Отговор
    Много добре изглежда на снимка.
  • 13 von Manstein

    15 2 Отговор
    Да ви имам и заглавията... особенно като знам цените на KIA....
  • 14 бай Кольо

    1 7 Отговор
    Нещо май от пежо 508 са краднали корейчетата?
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Кико

    18 0 Отговор
    Срам изпитвам от някой коментари. Ако ти харесва, кажи едно Браво, ако не си, затраи и подмини новината! Но глупаци винаги има и ще има!
  • 17 333

    12 0 Отговор

    До коментар #2 от "Японеца":

    Има немалка разлика между Ауди и Киа. Карам корейска кола и съм супер доволен, ама шумоизолациите на корейските и на немските нямат нищо общо. На мен просто не ми е важно да ми е луксозна колата, и още по-малко съм склонен да плащам за лукса. Дори на такива коли като Лексус им е трудно да стигнат немските в луксозния сегмент.
  • 18 Илко

    21 6 Отговор
    Едно уточнение - KIA е далеч напред в класацията по качество пред AUDI. Всъщност в момента е номер 1. ;) Така че, да.. нека богатите си карат аудито .. към сервизите

    Коментиран от #23

  • 19 Blackthorn

    6 2 Отговор
    Категорично Киа Оптима!
  • 20 тттт

    1 1 Отговор

    До коментар #5 от "mmmmmm":

    Много ме кефят такива като теб, дето по цял ден смятат чуждите пари, ама иначе тези със скъпите коли били Ганьовци ха ха.
  • 21 Ауди

    1 5 Отговор

    До коментар #7 от "Ауто бг":

    аУдито не знам колко струва....за това карам Мерцедес ;)
  • 22 Бла бла

    0 0 Отговор
    До коментар N8, интересно как така преразказваш нещо което си чул да говорят две ромки:или и ти си романо, или си измисляш, защото двама души от еднакъв етнос ще си говорят на техния език и няма как да разбереш. Пример :ако аз и ти се срещнем в Германия и седнем на една пейка не мисля, че ще си говорим на немски. П. С. излишно е да се насажда напрежение между различните етноси, има много роми които живеят законосъобразно, както и много българи които се опитват да измамят системата. Така че не трябва да търсим вината в някой и да го превръщаме в изкупителна жертва, 240 маймуни в парламента 70%са българи. Малцинствата са напаст но ако политиката не създава среда за да ги интегрира винаги ще са така.
  • 23 333

    1 0 Отговор

    До коментар #18 от "Илко":

    Там е работата, че на хората с пари не им пука. Има гаранция и удължена гаранция. Пука им на тия, които се напъват да изглеждат богати.
  • 24 Германец

    1 2 Отговор
    До тарикатите и мъдреците в нашата уникална държавица, извода е един и той гласи лисицата, когато неможала да стигне гроздето казала, че е кисело. Тоест живея в сърцето на Германия от седем години и и знаете ли колко Кии съм видял за този период по пътищата, точно двадесет и защо ли толкова малко сигурно германците са ного тъпи да не ги карат по тяхните "чупени" пътища! Извода е един, когато държавата ти даде стандарт на живот ти го живееш с най доброто!!!

    Коментиран от #26

  • 25 Иван

    3 1 Отговор
    Не знам дали КИА е за бедните, знам, че виждам много немски коли, повредени по улиците, чакащи помощ, не виждам корейски.
  • 26 Ами

    0 0 Отговор

    До коментар #24 от "Германец":

    Има 1на приказка като в Рим живей като римляните. Например нас още ни тресе западна Германия и източна оттам се влияем. Остава да кажеш че в Германия бъка от фиат пежо а Италия и Франция кара само немци. Свиквай това не соца. А САЩ карали само руско вероятно 😈