16 Ноември, 2019 12:00 2 987 10

Екстремни сцени с новия Defender в поредицата 007 - No Time To Die (ВИДЕО)

  • land rover-
  • defender-
  • джеймс бонд
Екстремни сцени с новия Defender в поредицата 007 - No Time To Die (ВИДЕО) - 1

Land Rover има нова мисия с Джеймс Бонд в най-новия филм от поредицата 007 - No Time To Die. Новият Defender е една от главните звезди в екстремните сцени, ръководени от експертен екип каскадьори, които тестват легендарния всъдеход на труднопроходими офроуд терени, показвайки неговите възможности. Кадрите, заснети по време на снимките на предстоящия филм, дават уникален задкулисен поглед върху новия Defender и каскадьорите Лий Морисън и Джес Хокинс по време на работа.

Лий Морисън, координатор на каскадите в Джеймс Бонд, коментира: "Проектирането и координирането на последователността от каскади изисква безкомпромисно мислене. Трябваше ни неудържим автомобил, който да ни помогне в борбата със стихиите, стръмните спускания и речните прелези. Повече от впечатлен съм, че Defender не само се е завърнал, но и е много по-добър.“

Екстремни сцени с новия Defender в поредицата 007 - No Time To Die (ВИДЕО)

Новият модел осигурява пътен просвет от 291 мм и офроуд динамика, която му придава изключителни преден и заден ъгъл на заход и ъгъл на преодоляване съответно от 23, 31 и 20 градуса. Дълбочината му на газене е 900 мм и е подкрепена от иновативнатата Wade технология в системата Terrain Response 2, позволяваща на шофьорите уверено да преминават през дълбоки води.

Land Rover има дългогодишно партньорство с EON Productions за филмите на Джеймс Бонд още от 1983 г. Наред с новия Defender, No Time To Dieсъщо включва Range Rover Sport SVR, Series III, Land Rover и Range Rover Classic. Филмът e режисиран от Карл Жоджи Хукунага и е с участието на Даниъл Крейг, които се завръща в ролята на Бонд за пети пореден път. Премиерата на филма ще бъде на 2-ри април 2020 г. във Великобритания и на 10-ти април в Америка.


Поставете оценка:
Оценка 3.1 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Лудогорец8

    17 3 Отговор
    Ланд ровър е трошлив и като започне да се троши няма спиране.

    Коментиран от #2, #4

  • 2 Бачо Киро

    10 3 Отговор

    До коментар #1 от "Лудогорец8":

    Имаме 3 90ки тук, двата са нормални, единият е екстремно преобразен за 4х4 състезания и нямаме такива впечатления. Виж, за старите Рейндж Ровър съм чувал такива неща. Да сравняваш обаче нов автомобил, който де факто още не се знае как ще е, е простотия. Очевадно е, че е добър в това, за което е създаден. За другото ще си покаже.

    Коментиран от #6, #10

  • 3 Милото

    2 0 Отговор
    Прави се в Словакия !!
    Много електроника има което май е минус
  • 4 Дзъндзи

    3 0 Отговор

    До коментар #1 от "Лудогорец8":

    Ами това си е вярно
  • 5 Алфа Ромео

    5 1 Отговор
    Прелетя на скорост по някакво не особено тежко трасе, нямаше преодоляване на дълбока кал, нямаше тестване на геометричната проходимост, нямаше щурмуване на наклон от място, за мен нищо особено, просто реклама.
  • 6 РЗС

    5 0 Отговор

    До коментар #2 от "Бачо Киро":

    бе не знам, но съм в англия и един приятел работи в сервиз за поправка на двигатели. Каза, че на тия им викат шоколадите, щото се чупели постоянно. Гладни не са стояли и винаги е имало поне един ровър за поправка на мотор и/или скоростна кутия. Аз като ходих веднъж да го видя, имаше 2 4 годишни рейнджа най-високо оборудване и двата за цялостен ремонт на двигателя, от тия коли тука бягат като от дявола

    Коментиран от #8

  • 7 Кондю

    6 0 Отговор
    Най новия TATA defender 😂😂😂
  • 8 Бачо Киро

    1 2 Отговор

    До коментар #6 от "РЗС":

    За Рейндж и аз така съм чувал. Дефендерите обаче се ползват доста екстремно поне покрай мен, а нещо, което да се не чупи не съществува. Отделно в Англия е логично да има повече бройки на кв. км от при мен, така че едва ли е странно. Не мисля, че има кола, която да е предназначена за повече от каране по асфалта и да не я напъват всякакви знаещи и незнаещи потребители, което логично води до отбиване в сервиза. За да сринеш мотор на Рейндж също се искат специални умения бих казал. Моят опит показва, че честата причина за екстремни повреди е акъла на потребителя.

    Коментиран от #9

  • 9 РЗС

    1 0 Отговор

    До коментар #8 от "Бачо Киро":

    Съгласен съм на 100 процента, че на света не съществува нищо дето човек не може да счупи, особено тия тукашните.
  • 10 куку руку ку

    1 0 Отговор

    До коментар #2 от "Бачо Киро":

    С тези мижави ъгли на преодоляване и с тази пластмаса отпред и отзад... още на първата офроуд разходка половината ще остане по поляните.