Last news in Fakti

4 Януари, 2020 10:30 4 370 15

Нови кросоувъри от VW през 2020-а

  • volkswagen-
  • suv
Нови кросоувъри от VW през 2020-а - 1

2020-а ще бъде заета година за основната марка Volkswagen Group, тъй като от Волфсбург ще пуснат общо 34 нови модела. Дузина от тях ще бъдат кросоувъри и джипове, включително вече обявения Nivus, планиран да излезе за продажба през второто тримесечие на годината в Бразилия, преди да се отправи към Европа през 2021-ва. В германското патентно ведомство могат да бъдат открити заявки за три нови търговски марки, които най-вероятно представляват имената на новите SUV модели.

Първият е „T-Sport“ и вероятно е кросоувър, тъй като следва номенклатурата, използвана от T-Cross и T-Roc. Очакваше се посоченият по-горе Nivus да носи това име, но от VW опровергаха слуховете. Може би европейската версия на Nivus ще бъде наречена „T-Sport“? Просто ще трябва да изчакаме и да видим.

Движейки се нататък, абревиатурата T-Coupe вероятно ще бъде купе вариант на съществуващ кросоувър, както при моделите VW Atlas и предстоящия Atlas Cross Sport.

Що се отнася до T-Go - последната заявка за патент, той се очаква да представлява входящ SUV или дори може би производствена версия на концепцията Taigun от 2012-та, която се базираше на малкия Volkswagen up!

Нови кросоувъри от VW през 2020-а

Очакваме, че вездесъщата платформа MQB е в основата на повечето от тези нови кросоувъри, тъй като тя бе разработена за автомобили, малки колкото Polo и толкова големи, колкото китайския седемместен SMV с дължина от 5,1 метра.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Значи Байо

    31 10 Отговор
    Видя ли Ваген или БМВ три пъти се кръстя, за тях или добро - или нищо.

    Коментиран от #6

  • 2 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    27 2 Отговор
    1 а кой може да си позволи да си закупи такава кола 2 ние нямаме качествени пътища 3 на ам тракия катастрофите са ежедневие
  • 3 Антиелектрикгей

    4 31 Отговор
    ВАГ са суперяци , особенно ми харесват техните дизели , ни една Тесла не може да им се опре.
  • 4 Behemoth

    29 4 Отговор
    Голям кола ,малък пишка!
  • 5 Идея

    31 8 Отговор
    VAG няма да сбъркат ако за моделите с двигатели TSI и TFSI предвидят допълнителен резервоар за масло с размерите на горивния.Така ще спестят на собствениците ежедневното доливане и ще им дадат възможност да купуват го купуват на едро с отстъпка.
  • 6 "Значи Байо"- ти си глупав!

    7 29 Отговор

    До коментар #1 от "Значи Байо":

    Вероятно въздишаш по времето на комунизЪма,когато чакаше по 10-15 г. да ти излезе вноската за мечтания Москвич или Жигула.Признай си че си окачил портрет на бай Тошо над леглото си,а в килера ти е пълно с вестници "Работническо дело" и " Народен спорт".
    Аман от закостенял,примитивен и оскотял народ!
  • 7 type-R

    22 7 Отговор
    А аз се надявах да ги забранят тия клатушкащи се тумори!
  • 8 Колко си

    9 5 Отговор
    Евала явно много разбираш от коли и особено от ВАГ щом за тебе ТСИ и ТФСи са различни двигатели.....тцтцт т...затова България ще си остане дупка ами ти от глупак нагоре.....
    А и да Ваг вече не произвежда ТСи 1и2 поколение така,че шегата ти вече не е уместна...Ама ти откъде да знаеш Ганьо не чете,Ганьо пише
  • 9 така е

    11 11 Отговор
    VW – най-доброто 4х4!!
  • 10 Бай хой

    3 4 Отговор
    Беден Ганчо търкаля джапонски кошници и плюе истинските автомобили. А простите хевропейци като не разбират колкото родните хейтърчета отново ще се скъсат да купуват фау вета. Мъка. Голяма мъка.

    Коментиран от #15

  • 11 Ганчо не знае

    4 3 Отговор
    Ганчо не знае ,че ТФСИ е въведено от Ауди наложено от това ,че няма как да си премиум а да носиш същите обозначения като всички остнали в Концерна !!!И второ ,че от 2014 година ВАГ даде милиони да поправи старата лоша слава и въведе ТСИ 3поколение а след него и 3то Ево поколение и ако в Бедна и Мизерна България хората нямат възможност и няма опит с тях то отвори Мотор Толк.де и със преводача чети .Ще видиш ,че има вече на по 200хил от 1.5тси,1.8тси,2.0тси и там харч на масло няма.....Да не би да няма БМВета на 80 хвърлили двигател?има камара..1.0 екобуст Форд 65хил....чао тоталка така,че Ваг не е цвете но Ваг прави нещо да поправи грешките.Ваг не е виновен ,че в Бълхария се внасят коли на 400+хил и без никаква или почти никаква сервизна история.
  • 12 Лудогорец8

    4 3 Отговор
    Стига с тия немски кошници "касички" за пари 💵
  • 13 Urko

    3 0 Отговор
    Нова кола за сичките пари или стара за половината?
    Това е въпросът!
  • 14 Абе

    2 2 Отговор
    Кучетата си лаят, а VW пак ще са №1 по продажби в Европа!
  • 15 Беден Ганчо

    3 1 Отговор

    До коментар #10 от "Бай хой":

    Яз си карам хибридната Хондичка 2019, пък кучето нека си лае, той керванът си върви ^_^