Last news in Fakti

15 Ноември, 2010 13:32 3 046 15

Обновеният Opel Corsa

  • opel corsa

В интернет пространството се появиха изображения на новата Corsa. Премиерата е насрочена за началото на следващия месец в рамките на автомобилното изложение в Болония, което ще се проведе от 4 до 12 декември тази година.

По неофициална информация това са скрийншотове от конфигуратора на Opel, който по погрешка е пуснат за кратко време в немския сайт на компанията. Други пък са на мнение, че от фирмата съвсем умишлено са пуснали за кратко новата версия.

От изображенията е видно, че обновената Corsa е направена в новия фирмен стил на компанията, който вече се използва при моделите Astra и Meriva. Съдейки по снимките автомобилът ще разполага с нова предна броня с голям централен въздухозаборник, различна радиаторна решетка и нови фарове.

Очакванията са, че в предните светлини ще бъдат интегрирани все повече налагащите се диодни дневни светлини. Отзад изменения има, но те не са чак толкова впечатляващи. какво ще е новото в интериора предстои да разберем.

От компанията заявяват, че обновеният Opel Corsa ще се появи в дилърските центрове в Европа през следващата година. През коя част на 2011-а точно ще стане това обаче, за сега не е ясно.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 bioaleksandar

    9 3 Отговор
    Corsi4kata si bese hubava i bez redizain ... :)
  • 2 neizvesten

    0 14 Отговор
    4e taq to4no si e ima i sega :D

    Коментиран от #4, #5

  • 3 extra

    2 15 Отговор
    А, бе кола на която емблемата и е задраскана не ми я хвали. Трябва обаче да се признае, че именно Опел са измислили ръждата. Иначе количката е симпатична, но марката няма имидж.
  • 4 Талант

    8 0 Отговор

    До коментар #2 от "neizvesten":

    Само че с други фарове. За вземеш малко да погледнеш снимки и тогава да коментираш ли...
  • 5 Стоянов

    9 0 Отговор

    До коментар #2 от "neizvesten":

    Същата, ама съвсем друга. Невежа с невежите!
  • 6 exclusiveremix

    7 1 Отговор
    tova 6te e edna malka reza4ka bih kazal,s tozi dizain i s po dobri motori bi se borila s dosta a3-ki i t.n. koito sa klasove nad neq..
    bravo OPEL!
  • 7 AMG

    0 15 Отговор
    Едни българи отишли в Германия в една авто къща. Дошъл шефа на авто къщата иги питал.Вие за коли ли сте дошли или за опел.Разберете че германците не почита тази марка коли.С ламарината е толкова тънка че весе едно е направена от тенекия за сирене.Визията е ужасна на тази марка кола.Опела е много чуплив. Фердинад порше е казал Мрцедес и всички останали.
  • 8 Ogi

    7 2 Отговор
    AMG, аз пък дя те кажа друг лаф: Едни германци дошли в България и като видели какво се движи по улиците, питали: Абе вие албанци ли сте, та карате толкова много мерцедеси. В Германия те почти не се карат.
  • 9 G klasa

    1 15 Отговор
    opel pak sas grozno avtomobilche.koi li gi kopuva tia evtiniarski kolici jalki

    Коментиран от #10, #13

  • 10 M Power

    9 0 Отговор

    До коментар #9 от "G klasa":

    На теб кой ти е дал разрешение да пишеш,грозник ?

    Коментиран от #12

  • 11 G klasa

    11 1 Отговор
    prostata me alarmira, ha ha ha
  • 12 М Power

    0 0 Отговор

    До коментар #10 от "M Power":

    А на теб кой ти е дал разрешение да ми пишеш с ника?
  • 13 зрънчо

    2 0 Отговор

    До коментар #9 от "G klasa":

    а ти например каква кола караш? 100 процента е много скъпа не някой "евтинярски боклук"...Най-вероятно е от "големите марки" ама от времето на дядо ти и само ти си мислиш,че още е класен автомобил и пак ще е добре ако не е някое е36...
  • 14 зрънчо

    1 0 Отговор
    то най-вероятно и не караш де ама как да е..
  • 15 Танк

    2 0 Отговор
    Зрънчо, й-вероятно се е качил от на баща си ладата на 190-ка 89-та или някой куц кон(БМВ) е30/36 316 с надпис М повер и е станал голям рацер и разбирач, ама се черви на бензиностанцията като сипва за 5 лева газчица и отзаде като излиза синия пушек....айде много здраве, ударете си една ножка да се успокоите, че сигурно се засегнахте!