15 Април, 2020 13:54 3 413 7

Audi подготвя по-малък и същевременно по-просторен кросоувър от Q5

  • audi-
  • q4 e-tron
Audi подготвя по-малък и същевременно по-просторен кросоувър от Q5 - 1

Изданието insideevs ни уверява, че има нов електрически кросоувър, който се нарича Audi Q4 e-tron и който ще влезе в продажба през 2021 година. Автомобилът ще бъде построен на същата платформа, както и многото други електрически модели на концерна Volkswagen.

В близко бъдеще се очакват Volkswagen ID.4 и Skoda Enyaq, които трябва да влязат на пазара преди Audi-то, а Volkswagen ID.3 вече е в продажба. По отношение на размерите, новият кросоувър ще бъде разположен между Q3 и Q5. Но благодарение на характеристиките и оформлението си, автомобилът ще бъде по-просторен от Q5.

Очаква се производствената версия на Q4 e-tron да получи батерии от 82 кВтч, а автомобилът да може да измине до 450 км с едно зареждане. Очакваната мощност на двигателя пък е 300 к.с. В допълнение към стандартният Q4 e-tron, трябва да се появи и модел, подобен на купе, който ще се нарича Q4 Sportback e-tron.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пенда

    5 9 Отговор
    Рено сценик на гас е колата! Катери бордюри, голяма, широка, 10 лв само градско 100км.. За 1500лв..?!

    Коментиран от #3

  • 2 Ванко

    1 1 Отговор
    Жив и здрав бъди и си карай сценика на газ. Все пак има и други коли :)
  • 3 Бастун

    2 0 Отговор

    До коментар #1 от "Пенда":

    тва е всенародната бг мечта.Мисли глобално!!!!
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Абсурд

    2 2 Отговор
    Публикувано във факти.бг: Audi подготвя по-малък и същевременно по-просторен кросоувър от Q5.
    По-малък а пък по-просторен,това ми звучи като "пожар в басейн".
    Аман от тъпи маркетинг идиоти.

    Коментиран от #7

  • 6 Констатация

    1 0 Отговор
    Какво стана с дизелите със синтетичен дизел и оптимизирано избаряне без каквито и да са вредни изпускания?! От вятърната, вълновата и слънчевата енергия може да се произвежда синстетичен дизел, който да акумилира енергията много по-добре, по-ефтино и по-удобно от акумулаторите! Така един хибрид (ЕЛ + малък синтетичен дизел) може да е много по-добро решение от всяка гледна точка, най-вече екологична!
  • 7 543545

    1 1 Отговор

    До коментар #5 от "Абсурд":

    Чакай да ти обясня щом не разбираш. Като се погледнеш в огледалото какво виждаш - голяма глава пък челото 2 пръста и мозъка малък. А някой хора има с малка глава, ама по-тънък череп и по-голям мозък. Те така и това ауди - няма двг и скоростна, остава повече място за голямата ти корава глава :)