Last news in Fakti

11 Юни, 2020 18:35 6 159 11

Peugeot 308 получи дигитално табло

  • peugeot-
  • 308-
  • фейслифт-
  • модернизация

Peugeot представи официално модернизираната версия на 308. Лекият фейслифт не е променил особено хечбека отвън, но в салона вече има цифров приборен панел i-Cockpit с 10-инчов екран.

Peugeot 308 получи дигитално табло

Обновената 308-ица ще продължи да се предлага с познатите двигатели. Бензиновият турбомотор с обем 1.2 литра развива 110 или 130 к.с., а 1.5-литровият дизел - 100 или 130. Трансмисиите са две - ръчна с шест предавки или осемстепенен автоматик. Най-бързата версия 308 GTi има 1.6-литров турбодвигател с мощност 263 коня.

Peugeot 308 получи дигитално табло

След модернизацията бестселърът на Peugeot ще може да се поръча с пакет Black Pack, в който хромираните декорации отвън са заменени от черен гланц. Останалите новости във външността се изчерпват с ревизирана гама от цветове и джанти с различен дизайн.

Peugeot 308 получи дигитално табло

По непотвърдена информация Peugeot подготвя следващото поколение на модела за дебют догодина, което обяснява скромните изменения.

Peugeot 308 получи дигитално табло


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Не е зле

    21 7 Отговор
    колата.
  • 2 Ххх

    18 17 Отговор
    Вече тръпна в очакване кога ще изкарат Пежо и с 0,3 литров бензинов двигател, отлично вместващ се в новите екологични норми. Обикновения хечбег горе долу на фасон го докарват, ама SUV - то 3008 толкова грозно ми изглежда с тия задигнати тенекии и почти никаква видимост назад, толкова е тясно вътре като пространство, че направо им се чудя на акъла на тия, дето го купуват.
  • 3 Чавдар войвода

    26 9 Отговор
    Дано догодина разположат правилно, воланът и таблото.

    Коментиран от #4, #6

  • 4 Емил

    13 12 Отговор

    До коментар #3 от "Чавдар войвода":

    Не е лоша кола, ако си по-нисък от 1,70 и по-лек от 90 кг.! В останалите случай... (нямам думи)!
  • 5 Антон

    8 2 Отговор
    Изглежда симпатична и стилна кола.
  • 6 АзАз

    16 0 Отговор

    До коментар #3 от "Чавдар войвода":

    Не съм едър (183, 82 кг.), по - скоро нормален.
    Ходих на тестдрайв на 508. Дизайна отвън ми хареса, а отвътре беше много симпатична преди да вляза. Когато седнах на седалката волана се оказа между краката ми. Доста неудобно място поне за мен. Реших да го наместя и като го вдигнах се скри таблото. Свалих го за да виждам, пак ми дойде на мястото на "моя скоростен лост"...
    Покарах колата, но нямам никакви впечатления, защото през цялото време бях супер концентриран в това да въртя правилно геврека, че да не се блъсна, понеже ми беше супер неудобен.
    Лично мнение, с което не натоварвам никого, но според мен Пежо са създали проблем там, където другите отдавна са го решили...

    Коментиран от #7, #9

  • 7 Никола

    4 0 Отговор

    До коментар #6 от "АзАз":

    Подкрепям те напълно , точно това е положението в новото 508 . Аз съм 174 см и въпреки това не намерих оптимално решение за волана , освен това останах с чуство , че е доста тясно вътре . Колкото и да е невероятно в новото 208 ми беше по-удобно въпреки същото разположение на волана .
  • 8 Ангел

    2 0 Отговор
    А по голям волан за да се вижда това тъбло измислиха ли
  • 9 Ааа

    5 1 Отговор

    До коментар #6 от "АзАз":

    Подкрепям те имам пежо 208 и волана му е много шит уникално тъбло но ако вдигнеш волана несе вижда ако го свалиш ти е между краката юного лошо позициониран разочарован съм от калата това ме побърква
  • 10 Не става

    3 4 Отговор
    Теа пежа са пълен боклук
  • 11 тунберг

    2 0 Отговор
    искам си аналоговите уреди, отпред нищо ново, отзад даже е грозновата, подходящата мощност 165-175 коня я няма, опел са по добри, по ме кефят .......