2 Юли, 2020 17:18 5 631 10

Заснеха най-евтината G-Klasse

  • mercedes-benz-
  • g-klasse-
  • g350

Китайски сайтове разпространиха снимки на новия Mercedes-Benz G350. Това ще бъде най-евтината версия на Geländewagen, доколкото подобно прилагателно изобщо може да бъде използвано по адрес на всъдеход с цена 1.2 млн. юана (€150 000), колкото ще струва моделът в Поднебесната.

Заснеха най-евтината G-Klasse

Разбира се, базовата G-Klasse ще бъде значително по-скъпа в Китай, отколкото в Европа. Причината в Mercedes-Benz да дадат зелена светлина на модификация с 2.0-литров двигател са именно високите налози, които тамошното законодателство предвижда за двигатели с голям работен обем.

Заснеха най-евтината G-Klasse

Под предния капак на G350 най-вероятно ще работи четирицилиндровият M264 с мощност 295 к.с. и 400 Нм. Скоростната кутия ще бъде 9-степенен автоматик, а системата за задвижване на четирите колела ще остане без изменения.

Заснеха най-евтината G-Klasse

На външен вид базовата G-Klasse ще изглежда като старшите модификации. Единствената разлика ще бъдат емблемата над левия стоп и 17-цоловите колела. Продажбите започват в края на годината.


Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Terenski

    26 2 Отговор
    "Евтина" и "G-класа" в едно изречение някак не ми се връзват

    Коментиран от #2

  • 2 сектанта

    7 3 Отговор

    До коментар #1 от "Terenski":

    Не виждаш ли, че е бяла? Значи е за служебна! Аз за това си поръчах Дъстъра в цвят "пустинна роза", за да се разгранича от служебните дъстъри!

    Коментиран от #3

  • 3 сектант

    6 1 Отговор

    До коментар #2 от "сектанта":

    браво колега, поздрави за отличния избор. моя цвят е във ферари червено, за да си личи, че е лимитираната серия ред лайн ама сега има нова блу лайн и мисля да направя трампа - само румънско и корейско са здравите марки

    Коментиран от #7

  • 4 сектант

    3 4 Отговор
    корейските коли са по-хубави от немските ама пък тях ги бият румънските за сметка на това

    Коментиран от #6

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Въх

    2 0 Отговор

    До коментар #4 от "сектант":

    ама.че си шегаджия!!!На колко марки си дилър ве...
  • 7 Гого

    7 2 Отговор

    До коментар #3 от "сектант":

    Хаха и ти и колегата ти с пустината роза сте за карлуково .....
  • 8 Куткудяк

    0 0 Отговор
    Хубаво,че има тигри като вас,че да има малко забавление и емоций.Не само боко,шкафа,чери,найденов,мутафчийски,ковид,гешев,либерасти,толерасти,русофили,еврогейове и подобни мръсни думи.
  • 9 Николай

    0 0 Отговор
    Причинaтa в Mеrсеdеs-Bеnz дa дaдaт зeлeнa cвeтлинa нa мoдификaция c 2.0-литрoв двигaтeл ca имeннo виcoкитe нaлoзи, кoитo тaмoшнoтo зaкoнoдaтeлcтвo прeдвиждa зa двигaтeли c гoлям рaбoтeн oбeм.

    Коментиран от #10

  • 10 Николай

    0 0 Отговор

    До коментар #9 от "Николай":

    не смятам, че човек който си купува кола за 1.2 млн. юана (€150 000) му пука особено за разхода на гориво и за данъка.