Last news in Fakti

8 Февруари, 2011 12:41 4 013 3

Opel започна тестове на малък кросоувър

  • opel

Папараци засякоха първите тестове на малък кросоувър, носещ емблемата на Opel. Идеята е този автомобил да бъде позициониран под досегашното предложение в SUV сегмента Antara. Разликата в базата и габаритите спрямо Antara обаче ще е малка и новият компактен автомобил с повишена проходимост ще продължава да се конкурира с автомобили като Volkswagen Tiguan, Toyota RAV4 и т.н.

По предварителни данни новото SUV-че ще има с по-големи габарити от тези на Astra, но именно от нея ще получи цялата гама от двигатели - бензинови с обем 1.3 и 1.6 литра и дизелови с работен обем 1.3, 1.7 и 2.0 литра. Дебютът на този нов автомобил е насрочен за 2012 година.

По същото време марката ще покаже тривратата версия на Astra, както и новото поколение на седеместната Zafira. Според специалистите почти сигурно е, че леко модифициран, новият кросоувър ще се появи и с емблемата на Chevrolet.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Миро

    5 4 Отговор
    Лелеее какво са го опаковали ... ще кажеш че е секретна разработка за НАСА
  • 2 jojo

    3 1 Отговор
    1,3 Бензинов мотор от 1991г насам при Опел НЯМА ;)
  • 3 koko

    2 6 Отговор
    moga samo da prudna vutre i da izlqza