Last news in Fakti

23 Юли, 2020 16:01 4 213 20

Land Rover изкара на тестове най-мощния Defender

  • land rover-
  • defender-
  • v8

Прототип на Land Rover Defender V8 бе забелязан по време на пътни изпитания недалеч от "Нюрбюргринг". Ако се съди по облеклото на водача и спътника му, преди да бъде заснет британският всъдеход е въртял обиколки на "Зеления ад".

Land Rover изкара на тестове най-мощния Defender

На пръв поглед тестовото муле не се различава от стандартния Defender 110. При по-внимателно вглеждане обаче на очи се набиват по-големите спирачки, модифицираната изпускателна система и лепенките с надпис "Prototype Vehicle".

Land Rover изкара на тестове най-мощния Defender

По неофициална информация под предния капак на всъдехода работи 5.0-литров компресорен V8 с мощност около 500 к.с. "Дифендърът" на снимките е с пет врати, но моторът най-вероятно ще се предлага и за тривратата версия на модела.

Land Rover изкара на тестове най-мощния Defender


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 12 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 qwerty

    13 3 Отговор
    нормално в щатите си искат големите бензинови двигатели

    Коментиран от #9

  • 2 Гост

    15 10 Отговор
    Срам за модела, срам за марката
  • 3 Микрон

    8 5 Отговор
    Важното е да се пази климатЪТ.
  • 4 ГруЮ

    12 4 Отговор
    Я се уточнете кой модел изкарали. Този който сглобявав Индия, или този в Пакистан ?

    Коментиран от #12

  • 5 Ввв

    15 5 Отговор
    Боклуци сър!

    Коментиран от #13

  • 6 Колкото

    14 2 Отговор
    е по мощен, толкова по-добре ще го разбиват в дървета и стълбове разни селски пръчки след като започнат да го вкарват като нов внос в България.

    Коментиран от #14

  • 7 Хмм

    6 5 Отговор
    Най-мощния и най-грозния.
  • 8 един от стадото

    6 2 Отговор
    Нива в английски вариант, и правен с нитачката като стария. Дори си мязат

    Коментиран от #10

  • 9 Бачо Киро

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "qwerty":

    Ланд Ровър все пак е много американски, сащисан е като теб...
  • 10 Бачо Киро

    4 0 Отговор

    До коментар #8 от "един от стадото":

    Като искаш лукс си вземаш Рейндж Ровър, къде ти е проблема? 90 и110 се ползват къде ли не от десетилетия, буквално във всякакви местности...

    Коментиран от #11

  • 11 един от стадото

    7 1 Отговор

    До коментар #10 от "Бачо Киро":

    проблеми нямам. Никакъв Ровер няма да си взема, залагам пак на Ланд, но Круизер

    Коментиран от #15

  • 12 Kirumo

    3 0 Отговор

    До коментар #4 от "ГруЮ":

    Късмет с Мерцедеса ти, който се сглобява в Унгария с части от Кърджали. Или БМВ-то ти което се сглобява в Африка и Мексико.
  • 13 Kirumo

    2 0 Отговор

    До коментар #5 от "Ввв":

    Гроздето киселее много, нали?
  • 14 Kirumo

    3 0 Отговор

    До коментар #6 от "Колкото":

    Има ли нещо лошо в това да е мощен? Между другото над 99.9 процента от колите в ПТП-та със смъртни случаи в България са бавни и с малко коне.
  • 15 Kirumo

    2 3 Отговор

    До коментар #11 от "един от стадото":

    Само да ти кажа, че компанията Land-Rover, няма абсолютно нищо общо с "Ровер". Иначе Ленд Круизера е добра машина, ама са болезнено бавни. Фен съм на японските машини, но не мога да си обясня защо от Тойота не са направили вариант с мощен V8 под капака. Защото ми се вижда някак смешно да е огромен "джип", но да вижда зор в изпреварването на малолитражки.
  • 16 Bbb

    4 1 Отговор
    В Германия без ограничения на аутобана и с мощни автомобили е доказано, че има най-малко пътни инциденти, а относно ланд ровър vs тойота, пак някакви старчоци на средна възраст още хвалят тойотата, която е пълна скука и дръгел в интериора, по скоростни показатели и външен вид, товарно муле дето го боготворят и карат предимно в страни от третия свят, вижте в богатите европейски държави колко малко ленд курзъри има, те вече и v8 двигателя не покрива показателите за европа имат някакви слабомощни дизели шумни и мръсни, само тук все се омаловажава и хули новото

    Коментиран от #18

  • 17 куку руку ку

    4 0 Отговор
    Кога го направиха, кога му ръждяса гърнето?..
  • 18 един от стадото

    1 0 Отговор

    До коментар #16 от "Bbb":

    верно бе. Той и Путин е старчок веке. Как ги търпи и крепи тия Крузери в кортежа си да го пита някой. А тоя Лесничей горе какво, избиват се тинейджърите за него галиба...И дето каза колегата по- горе, барем от неръждавейка да бяха направили това гърне. Или с боята за кюнци да го маскират.
  • 19 Bbb

    0 2 Отговор
    Аве карайте си тойоти, щом искате да сте като путин и бойко, просто моделите им са доста остарели и изостават в сравнение с конкурентите, и мнения че са по-здрави и качествени са от преди 20 години, затова тези които ги споделят нямат представа за новите технологии, донякъде бензиновите мотори стават, но с мах скорост от 180 200км са за улегнали хорица, ок надеждност, служ кортежи, но никаква емоция, карат ги по дюните в дубай, а на изложенията рейндж ровъри и г класи. Пожелавам ви да изпитате тръпка и да обичате машината си все едно е с душа

    Коментиран от #20

  • 20 един от стадото

    1 0 Отговор

    До коментар #19 от "Bbb":

    не сме толкова залюпени. Давай го този срещу пак английско. Къде ще ги борим с една Бентага, на магистралата или на дюните в Оман