Last news in Fakti

4 Октомври, 2012 12:47 4 754 5

21 350 евро за VW Beetle Convеrtible

  • volkswagen-
  • beetle-
  • convrtible

 

Volkswagen разпространи официални снимки и информация за новата открита версия на "бръмбара". Кабриолетът ще направи публичен дебют през месец ноември, по време на автомобилното изложение в Лос Анжелис.
Наследникът на легендарната "Костенурка" разполага с мек сгъваем таван, силуетът на който почти изцяло повтаря този на стандартната версия на Beetle. Разгъването и сгъването на тавана става с помощта на електромотори, които са налични още в базовия вариант.
Операцията по-прибиране и разгъване на мекия покрив може да става и в движение. Скоростта обаче не трябва да е по-висока от 30 км/ч. Самото сгъване и разгъване става за точно десет секунди.
Кабрио версията носи името VW Beetle Convertible и разполага с усилен под, както и с автоматично отварящи се ролбари в случай на преобръщане. В Европа кабриолетът ще е наличен с аналогични на версията с твърд таван двигатели.
Базовата версия ще е снабдена с 1.2-литров турбомотор с мощност 105 к.с. и ще се продава в Германия за 21 350 евро. Топ-модификацията ще е двулитрова бензинова, а мощността й ще е 200 коня. Ще има и два дизела с обем 1.6 и 2.0 литра.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 М_SUx

    4 2 Отговор
    Все ми се струва, че е женска кола, бих карал женска кола, но ако ме кефи, а тази не ме кефи определено.
  • 2 ВИП АМГ

    3 95 Отговор
    tolkova pari za toia legen?
  • 3 Методи Методиев

    3 4 Отговор
    Абе какво е това ценообразуване! Продават ти кола без покрив, а ти вземат повече пари! ОБИРДЖИИ ГАДНИ!
  • 4 ДО МОДЕРАТОРИТЕ

    0 1 Отговор
    ОПРАВЕТЕ СИ СИСТЕМАТА ЗА ГЛАСУВАНЕ!!! НЕ Е ВЪЗМОЖНО КОМЕНТАРИТЕ ПОД МОЯ ДА ИМАТ ТОЛКОВА ГЛАСОВЕ!!!

    Коментиран от #5

  • 5 ВИП АМГ

    0 0 Отговор

    До коментар #4 от "ДО МОДЕРАТОРИТЕ":

    i az tova vikam