Last news in Fakti

10 Септември, 2020 10:07 9 246 6

Парче от броня издаде шофьор, блъснал човек и избягал

  • kia-
  • forte-
  • reddit

Потребители на сайта Reddit идентифицираха по парче от броня автомобила на шофьор, блъснал пешеходец и избягал от местопроизшествието. Познавачи от цял свят обединили сили и знания по молба на свой колега с прякор u/caverunner17, за да му помогнат да открие виновника.

Парче от броня издаде шофьор, блъснал човек и избягал

Свидетели на инцидента липсвали, а чичото на u/caverunner17, който за късмет оцелял след удара, макар да се наложило да ампутират единия му крак, не си спомнял нищо. "Диванните експерти" в Reddit обаче почти веднага разпознали марката на колата - Kia, като спорът се фокусирал единствено върху модела.

Парче от броня издаде шофьор, блъснал човек и избягал

В крайна сметка предположенията се оказали верни и скоро виновникът бил заловен именно благодарение на форумните познавачи. Непълнолетният шофьор на Kia Forte, от чиято броня се отчупило парчето, бил арестуван в гр. Блумингтън на 24 август.


Поставете оценка:
Оценка 4.9 от 12 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Това не е ли работа на полицията?

    12 3 Отговор
    А бронята не е ли веществено доказателство?

    Коментиран от #4

  • 2 Добре че

    17 3 Отговор
    модела блъснал човека е от "съвременните" чиито брони са монтирани с декоративна цел защото ако колата е от 80-90-те години пострадалия ще е загинал а по бронята няма да има дори драскотина.

    Коментиран от #3

  • 3 Читател

    14 1 Отговор

    До коментар #2 от "Добре че":

    Преди беше броня. Сега е "екстериор" :)
  • 4 Инспектор Мадуро

    8 1 Отговор

    До коментар #1 от "Това не е ли работа на полицията?":

    Явно полицията в чужбина работи. Някой от сайта регедит е сигнализирал за разкритата марка кола, а може и самата полиция да е следяла темата в сайта.

    Коментиран от #6

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Laoban

    0 0 Отговор

    До коментар #4 от "Инспектор Мадуро":

    Що не четете статиите?