5 Декември, 2012 12:00 13 351 100

V8 с 560 коня за обновеното RS6

  • audi-
  • rs6

Audi представи официално новото поколение на суперкомбито RS6 Avant за моделната 2014-а. Както стана известно още преди месеци, вместо 5.0-литров V10 с два турбокомпресора, 580 к.с. и 650 Нм под предния вече ще се монтира 4.0-литров TFSI, познат от S8 и Bentley Continental.



В новата си роля V-образният осмак развива 560 коня в диапазона между 5 700 и 6 700 об/мин, а максимумът на въртящия момент от 700 Нм е на разположение от 1 750 до 5 500 об/мин. Двигателят е снабден със система Cylinder On Demand (COD), която деактивира 4 от цилиндрите в режими на слабо натоварване и ниска скорост за снижаване на разхода на гориво.



Новата RS-шестица има осемстепенна трансмисия Tiptronic и фирмена система за постоянно задвижване на четирите колела quattro с векторно разпределение на въртящия момент.



Инголщадското суперкомби ускорява до 100 км/ч за 3.9 секунди - с половин секунда по-бързо от досегашния 10-цилиндров модел, 4 десети от секундата по-бързо от седана BMW M5 и едва 0.2 секунди по-бавно от последното Lamborghini Gallardo LP560-4.



Купувачите на RS6 Avant ще могат да избират между три варианта на максималната скорост. Стандартната модификация има ограничител на 250 км/ч. Опционалният пакет Dynamic вдига тавана на 280 км/ч, а който си доплати за Dynamic Plus, може да разчита на 305 км/ч.



RS6 Avant и дълго пет метра без 21 мм и побира до 1 680 литра багаж. Автомобилът е олекнал със 100 кг в сравнение с 10-цилиндровия модел, главно благодарение на по-щедрото използване на алуминий. От авиационния метал са изработени 20% от каросерията.



Диетата се отразява добре не само на управляемостта и динамиката, а и на разхода на гориво. От Audi твърдят, че обновеният RS6 Avant харчи с цели 40% по-малко от предшественика си. Средният разход по каталог е 9.8 л/100 км.



Немското суперкомби има нови настройки на ходовата част и пневматично окачване. Срещу допълнително заплащане може да се монтира спортно окачване със стоманени пружини и система за динамичен контрол на возията (Dynamic Ride Control, DRC). Стабилизиращата програма има режим Sport, който позволява пълното й изключване.



За обуздаването на суперкомбито се грижат 390-милиметрови дискове и шестбутални апарати. Като опция се предлагат въглеродно-керамични дискове с диаметър 420 мм. За да го отличат от S6, от Quattro GmbH са облекли RS6 Avant в различен аеродинамичен пакет. Характерните раздути калници приютяват 20-цолови ковани джанти, а срещу още пари - колела с диаметър 21 цола.



Продажбите на Audi RS6 Avant стартират през лятото на следващата година. Моделът ще стъпи първо на британския пазар. Базовата цена е 77 000 евро.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ВИП АМГ

    2 1 Отговор
    audi sa kenef

    Коментиран от #12

  • 2 ВИП АМГ

    2 1 Отговор
    moq sadruznik kara maibah az karam amg nikoga audi

    Коментиран от #19, #30

  • 3 Shmeker

    1 0 Отговор
    Че това Ауди не е толкова зле ве. Куатрото си е куатро

    Коментиран от #9

  • 4 Дошо

    2 1 Отговор
    Абе става за външен кенеф
  • 5 ВИП АМГ

    0 1 Отговор
    prez 92 godina az i moq sadruznik karahme lada 1.3 karburator a na zadnata sedalka bqha buhalkite cial lulin be nash
  • 6 ВИП АМГ

    2 1 Отговор
    avtomobilite sa mercedes i lada lada nqma cupene i oshte q tarkalqm

    Коментиран от #64

  • 7 ВИП АМГ

    2 1 Отговор
    maibah ot opit znam ce e super amg sashto a audi e kenef
  • 8 Lulin

    1 0 Отговор
    92 сигурно си се рпдил....

    Коментиран от #13, #18, #20

  • 9 БУМЕР КАМОР

    1 5 Отговор

    До коментар #3 от "Shmeker":

    kakvo mi se obiasniavash,karai si Audi 80 i tixo
  • 10 user

    1 2 Отговор
    zimata zakusali i mercedes i maibah, za bmw ne komentiram izobshto :D :D edno audi na avariiki nqma!
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Димитър Стоянов

    1 3 Отговор
    завиждате там фенове на бмв и мерцедес, дето са най-трошливите трошки било S-Class и т.н , само в сервизите мога да видя Ауди 80 ама не и по ново ;)

    Коментиран от #86

  • 15 Кофти

    1 0 Отговор
    Признавам си - колкото и да мразя Ауди - това е красиво!!
  • 16 БУМЕР КАМОР

    0 1 Отговор
    VAG pak s klozet

    Коментиран от #21

  • 17 Еминем Фен

    1 3 Отговор
    Ако някои от вас балъци каже че тая кола е лоша значи толкова и разбира.... В статията пише по бърз от БМВ М5 а ония дето забраих ко правеха кви бяха не мога да се сетя ааа мерцедес верно някога правеха коли и те.. а те къде са в сравнението с М5 и РС6 или още не са достигнали до това ниво

    Коментиран от #27

  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 ККККО

    1 0 Отговор

    До коментар #2 от "ВИП АМГ":

    карал си ти..... на село.... катъра. Карай ги първо..... новата А6 А7 или А8 (която бе и кола на 2011 г.) и щом хората са я избрали има защо....и това са знаещи хора с познания а не такива като теб със глупави и инатливи предразсъдъци. Само Мерцедес и БМВ а АУДИ и останалите марки ....не та не... Хубаво е .че имаш предпочитание .....ама не хули конкуренцията. И аз не си падам по БМВ и МЕРЦЕДЕС но не казвам .че са лоши автомобили.....просто съм намерил в другата марка нещо което по ми допада на мен то и затова има и стотици производители.
  • 20 ВИП АМГ

    0 1 Отговор

    До коментар #8 от "Lulin":

    zashto nito az nito moq sadruznik karame audi

    Коментиран от #24

  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 Georgi

    1 5 Отговор
    Абсолютно невъзможни са две неща. 1во от 0-100 за 3.9 секунди и разход 9.8 :) но е нормално да преувеличават малко ... всички го правят
  • 23 ККККО

    1 0 Отговор

    До коментар #18 от "ВИП АМГ":

    Нямаше нужда да поясняваш....... то се подразбра още от първите ти коментари. че караш Ладичка а Мерцедеса и Майбаха ....ти са мечтата.....и сега тихо тука е сериозен форум където интелегентни хора обсъгдаме сериозни автомобили...не мечти.
  • 24 ККККО

    1 0 Отговор

    До коментар #20 от "ВИП АМГ":

    .....Щото карате....Лади.
  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 Дошо

    0 1 Отговор

    До коментар #17 от "Еминем Фен":

    Не просто лоша а най-ненадеждната правена последните 15години.Вярвам, че Алуди са спазили тази си традиция

    Коментиран от #31

  • 28 jikata

    1 0 Отговор
    много красива кола - невероятно добре стои комбито на ауди
  • 29 Пкйхяъас

    0 1 Отговор
    Хубава е, ако не беше най- чупливата кола в Европа, щях да си взема 2-3.
  • 30 Пкйхяъас

    1 0 Отговор

    До коментар #2 от "ВИП АМГ":

    Ейй, не знаех, че шофьорите си имате сдружение?
  • 31 ККККО

    1 0 Отговор

    До коментар #27 от "Дошо":

    Отново необосновани предразсъдаци .....Тя все още не се произвежда и не се продава да не говорим .че им трябват и години експлоатация за да се види и определи като НЕнадеждна .....ти как разбра това за което писа ? Ако. ми отговориш ще се съглася с тебе... И имам въпрос към тебе абе вие... Дошо .БУМЕР КАМОР и ВИП АМГ от едно село ли сте бе хора ...? или сте емигрирали в БГ шиптари....щото те много боб....така... хвърлят за тези Мерцедеси.

    Коментиран от #32

  • 32 Дошо

    1 1 Отговор

    До коментар #31 от "ККККО":

    ЗА селата питай другите колеги аз не съм от село.И да знаеш, че далеч не съм фен на немските автомобили просто смятам Алуди за най-долната марка в света и сравнения с Мерцедес и БМВ са неуместни въпреки, че и те не са върха на сладоледа.
    А защо смятам, че ще е най-ненадеждната кола?Защото те имат традиции тази област.

    Коментиран от #39

  • 33 Коко Мартинов

    1 0 Отговор
    Този сайт е станал сбирщина на хлапета до 12 години които хабер си нямат от света но иначе пишат.Карайте си Майбаха и АМГ-тата насън не се излагайте!

    Коментиран от #40, #41

  • 34 е как може

    1 1 Отговор
    много странно как така тея немци правят толкова мощни комбита.за какво му е на човек такова мощно комби.та това е семейна кола а не за състезания.на немците само порното трябва да им се гледа ;)
  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 36 BMWfan

    1 0 Отговор
    Ауди пак изкараха доста добра РС 6-ца. Моторите на ВАГ TFSI като цяло показват много добра динамика, да не говорим че този е 4000 кубика V8. И смея да кажа че от Ауди правят най-добре изглеждащите комбита (лично мнение). Доста добре са изпипали интериора, външно изглежда доста добре, ако данните за ускорението са вярни, то тази РС 6-ца си е страхотна машина, като отварям една скоба, че този разход ня тия коне няма как да се постигне при бензинов мотор. Според данните на производителя е по-бърза от БМВ М5 (не е ясно дали става дума за е60 или по-новата М5). Ако я съпоставят с със М5 е60, то не емного реално понеже бавареца е с атмосферен мотор. RS 6 е страхотна машина, време е и от БМВ да наслагат турбини на бензиновите мотори...


  • 37 ZNOYOV

    0 1 Отговор
    По централната конзола са пръснати безразборно копчета и врътки, цари хаос. Винаги ме е дразнел срязаният без никакъв смисъл волан, ако става дума за R8, ТТ RS или RS3 e разбираемо, но не и в RS6 моля. Електронната ръчна спирачка прави колата по-малко привлекателна за шофьорите ентусиасти. Седалките изглеждат една категория по-ниско ниво, все едно са от S6, не знаех че даунсайзингът е влияe и на тях. Вижте седалките от предния модел:
  • 38 Кокала

    1 0 Отговор
    Коментарите на 13-годишните хейтъри с бегачките в NFS не заслужават коментар. Аз смятам, че автомобила е страхотен. Това е идеалното семейно комби. Разхода е постижим, като се има в предвид, че има COD и 8 степенна скоростна кутия. С Pedal to the Metal всяка кола с подобен мотор ще харчи поне 40/100. Ръкавицата е хвърлена. Сега очаквам BMW да реагират адекватно.
  • 39 ККККО

    1 0 Отговор

    До коментар #32 от "Дошо":

    Добре извинявам се за обидата...явно си културно момче видейки .че не ми отвърна с простотия на моите предизвикателства и тъпотии. Но виж от 95 г. карам АУДИ и до сега 17 г. никакви забележки преди 3 години се изхвърлих и си купих ново Q5 от тогава съм на близо 100 000 км. без забележки само удоволствие и наслада от технологията и качеството на изработката на почти всяко ниво и детайл. Като клиент получих няколко покани за тест-драйв на А1/А7/А8 в Мюнхен през 2010 г. и на Q3/А6 на яз. Батак през 2011 г. Мисълта ми е .че знам за какво става въпрос ....карал съм тези автомобили и особенно новото А8 .....е мечта и единственото за което си мислиш като слезнеш от нея е.....какво да направя за да се сдобия с този автомобил ....и кажи ми как да реагирам като чета категорични тъпи обобщения за някоя марка или модел в случая АУДИ .....на 90% писано от хора които идея нямат. вадят си изводи от мечтите си ....или купили си те или приятел някакво старо 15/20 год.АУДИ на 300/400 000 км. .....търкаляно от Х собственици и кой знае как поддържано...без история....напудрено да се продаде само ....и след месец/два издало багажа. И тези хора започват да плюят по тази марка да кълнат и а си позволяват да правят генерални заключения по адрес на марката и групата производител. Не е обидно за хората които немогат да си позволят да се сдобият с нов или по-нов автомобил....пазарна икономика неможе всеки да е с пари и не е срамно да ги нямаш парите не са те критерия за човешкото. Но дразнещото е .че се месят неграмотни...дразнят с невежеството си ...и най-вече не оставят нормално хората да дискутират .споделят и разменят спокойно мненията си. Аз симпатизирам на АУДИ...да .но никога не казвам .че БМВ. МЕДЦЕДЕС.ТОЙОТА .НИСАН ..и т.н. са лоши автомобили. защото наистина не са лоши.
  • 40 БУМЕР КАМОР

    0 1 Отговор

    До коментар #33 от "Коко Мартинов":

    tixo tixo
  • 41 ККККО

    1 0 Отговор

    До коментар #33 от "Коко Мартинов":

    Браво Калояне.....с два реда обобщи нещата. Жалко ама нещо такова се получава... и май ще го зарежа този сайт....пълен със сънльовци....които сънуват.мечтаят.сънуват.мечтаят.сънуват.мечтаят.....починат си 3 сек. и после отново.....сънуват.мечтаят.сънуват.мечтаят.сънуват.мечтаят.сънуват.мечтаят....уффф свят ми се зави...па те как го правят...???
  • 42 Дошо

    1 2 Отговор
    Абе подяволите сега забелязах, че червеният сектор на оборотомера започва от 5400об/мин.WTF?
  • 43 ККККО

    1 0 Отговор
    Ето така бе хора....нормално би трябвало да изглежда една дискусия и размяна на мнения....конкретно сдържано и обосновано....Браво на ....КОКАЛА.ZNOYOV и BMWfan...бях се отчаял.
  • 44 р39п

    1 1 Отговор
    ауди=ш.т,квот искате ми обяснявайте аз виждам от 1ва ръка какво става с всичките нови аудита били те нисък или висок клас..много пари просто заради една емблема отпреди,много-много време!
  • 45 жори

    1 2 Отговор
    Ауди явно си намериха пазарна ниша в тоя сегмент и се отказаха да гонят М5. Което е добре щото от доста време правят 4х4 системи и се немогат да ги докарат тея коли да не минават през предница и да се държат по прилично на пътя. А за същото тва време японците си докараха 4х4 колите на много прилично ниво(Ево,STI, GT-R). И от там идва дилемата защо да си купим горепосочения скъп фолксваген(Ауди). Ако искаме бърза кола 4х4 си зимаме Лансер ЕВО или Субару STI. Ако искаме малко по-изискано и бързо 4х4 си зимаме Nissan GT-R. Ако искаме елегантен бърз седан който доставя кеф от шофирането си зимаме М5 или Е63 АМГ. Ако искаме бърз голям автомобил 4х4 има Q7 V12 tdi X5M Cayenne turbo, ML63 и тн. И така излиза въпроса каде аджеба е тая ниша за скъпия фолксваген от текста по-горе. Излиза че е за хора без вкус които не могат да шофират и не харесват шофирането, и искат да компенсират със сила и турбини няква тяхне генетична недостатачност ;)

    Коментиран от #46, #67

  • 46 Коко Мартинов

    1 0 Отговор

    До коментар #45 от "жори":

    Всяка марка си има клиенти,хора които имат различни предпочитания и както има хора откриват себе си в БМВ,Порше или Мерцедес така има хора и за Ауди.Ако си направиш един списък с нещата които искаш от една кола според мен със много компромиси ще избереш определена марка и модел.Всяка марка има свойте силни и слаби страни и по нещо което ги прави уникални лично за теб.
  • 47 ''''''' VIP AMG''''''

    1 3 Отговор
    Tozi avtomobil e za iziskani djentalmeni kato men i sadrujnika mi, razmislih i ve4e shte se kazvam ''''VIP VAG''''

    Коментиран от #50, #52, #53, #54

  • 48 Торпедо

    0 1 Отговор
    ахахаххаха това ауди най големия трошляк на света за водачите които го харесват пожелавам вместо буталата да бият по капака, да ги бият по главите им че да им се смея от страни писна ми от смешни китайски колички
  • 49 Торпедо

    0 1 Отговор
    И специално за вип ОМГ да вземе да се образова че е смешен и готов за сериал.И да ти разесня на тая каруца къде си се качил не е спортна кола а само каричка с конче това е спри да мечтаеш че ти пречи.И ако се начучиш да пишеш може да станеш "Джентълмен"
  • 50 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 51 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 52 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 53 ВИП АМГ

    2 1 Отговор

    До коментар #47 от "''''''' VIP AMG''''''":

    audi sa nai golemiq kenef
  • 54 ВИП АМГ

    0 1 Отговор

    До коментар #47 от "''''''' VIP AMG''''''":

    moq sadruznik e БУМЕР КАМОР i toi pishe tuk
  • 55 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 56 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 57 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 58 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 59 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 60 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 61 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 62 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 63 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 64 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 65 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 66 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 67 ZNOYOV

    1 1 Отговор

    До коментар #45 от "жори":

    Виж какъв въпрос се заражда... А ако искаме елегантно бързо комби?
  • 68 Пирамид Хлътков

    0 1 Отговор
    Само няма да се карате!
  • 69 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 70 Кааа

    1 1 Отговор
    karah A6 alroad benzin s 200km sre6tu baira mi dade 43(4etiredest i tri) litra razhod . Karah 2 minuti i namalih za6toto strelkata za benzin sleze s edno delenie ... sorry ama nikoga ve4e
  • 71 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 72 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 73 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 74 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 75 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 76 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 77 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 78 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 79 БУМЕР КАМОР

    1 4 Отговор
    audi sa golam kenef
  • 80 Росен Димитров

    3 1 Отговор
    ZVERSKI avtomobil unikalna e!!!!!niama druga kola koiato da stapva i da se dviji kato AUDI!!!!!!!!!!!
  • 81 master pero

    2 1 Отговор
    поредния страхотен автомобил от AUDI браво. не е лошо инжинерите от бмв и мерцедес да го разгледат внимателно и наи- после да се научат да правят коли. а и един савет към хората с бмв и мерцедес винаги си заключаите колите да не земе някои да ги помисли за обществена тоалетна и да стане беля.

    Коментиран от #84

  • 82 master pero

    1 1 Отговор
    БУМЕРЧО моито момче лягаи си вече сънчо мина.
  • 83 Петър Петров

    5 1 Отговор
    Всички депутати , певци , бизнесмени, артисти , монополисти , диктатури и т.н. , които са карали, карат и ще карат Мерцедес сигурно са глупави за притежават такава кола нали ? Не ми говорете сега Мерцедес вече не правели коли и т.н. Ако все още не сте разбрали никой вече не прави качествени коли, стоки и други. Всичко се прави за печалба , даже и тези статии за да спорите за простотии, докато някой печели пари в момента. Пишете глупостите си , а някои хора си карат луксозните Мерцедеси, спят с хубави момичета , ходят по луксозни клубове, а пък вие мислете, кое се чупи или не след 1 000 000 километра след като го вземете 10 употреба. Без да се обиждат, но това е истината. Истината е , че ако няма такива хора като някои от вас, богати няма да могат да живеят все така луксозно. Те са ви благодарни :) Накрая да ви помоля , бъдете по-културни, по улиците , спирайте на пешеходни пътеки независимо с каква кола сте и се уважавайте взаимно. Държавата ще започне да се оправя като се спрете да хвърляте боклуци по улиците,като спрете да мислите , че разбирате от всичко и сте най-великите. Почнете с това и тогава вече може да имате някакви претенции

    Коментиран от #99

  • 84 гост

    1 0 Отговор

    До коментар #81 от "master pero":

    хах, много си кух :))))))))))))))
  • 85 VVV

    1 4 Отговор
    Unikalen avtomobil!!!
  • 86 дидо

    0 1 Отговор

    До коментар #14 от "Димитър Стоянов":

    а бе ти пък какво си карал ??????? или какво по точно си имал ?????????? че и за сервизи говориш и за чупливост. От мерцедес, бмв и ауди, аудито има НАЙ-скъпата поддръжка, и е най чупливо. Не ми дрънкайте глупости тука, заклетите фенчета на ауди ........ Не е лоша кола, но е ПОСЛЕДНА от тези три марки като качество.

    Коментиран от #92

  • 87 W164

    1 1 Отговор
    От Audi твърдят, че обновеният RS6 Avant харчи с цели 40% по-малко от предшественика си. Средният разход по каталог е 9.8 л/100 км.ГРАДСКО ЩЕ ХАРЧИ НЕ ПОВЕЧЕ ОТ 15-16 НА 100 КОЕТО Е СУПЕР МАЛКО ЗА КОЛА КОЯТО Е 560 КОНЯ.СЛЕД НЯКОЯ ДРУГА ГОДИНА КОЛИТЕ КОИТО СА ПО 500-600 КОНЯ ЩЕ ХАРЧАТ ПО 10-11 НА 100 ГРАДСКО

    Коментиран от #88, #89

  • 88 Дошо

    1 0 Отговор

    До коментар #87 от "W164":

    Блажени са вярващите
  • 89 Vermont

    1 0 Отговор

    До коментар #87 от "W164":

    А 1 000 см³ няма да харчат, а ще ти дават.
  • 90 W164

    1 0 Отговор
    АЗ ВЯРВАМ ЧЕ ХАРЧИ МАЛКО ЗАРАДИ ТОВА.Двигателят е снабден със система Cylinder On Demand (COD), която деактивира 4 от цилиндрите в режими на слабо натоварване и ниска скорост за снижаване на разхода на гориво.

    Коментиран от #94

  • 91 кик

    0 0 Отговор
    струва колкото 1 годишна заплата на германец
  • 92 БУМЕР КАМОР

    0 0 Отговор

    До коментар #86 от "дидо":

    Aide pokaza se smeshkoto.abe kak e A4kata na bati xaxa

    Коментиран от #93, #96

  • 93 дидо

    0 0 Отговор

    До коментар #92 от "БУМЕР КАМОР":

    ти пък къв си ве ? какво а4 те гони ???????
  • 94 112

    0 0 Отговор

    До коментар #90 от "W164":

    от утре свалям разхода-вече ще гори 5/100...ако ще и масло да е ;)
  • 95 жори

    0 0 Отговор
    Аз ти написах бе колега...Q7 TDI X5M и т.н. същото поведение на пътя само с по-добри оф - роуд характеристики
  • 96 хи хи хи

    0 1 Отговор

    До коментар #92 от "БУМЕР КАМОР":

    Върви ли ладата и как е съдружника :)
  • 97 жоро

    1 0 Отговор
    ша го набухам със слама за коня, .ах та у комбито :)))))))))

    Коментиран от #98

  • 98 БУМЕР КАМОР

    0 0 Отговор

    До коментар #97 от "жоро":

    to i za tova ne stava
  • 99 Прав си

    1 0 Отговор

    До коментар #83 от "Петър Петров":

    Колега абсолютно си прав за мое съжалени и на много интелегентни хора, останали в тази държава ВСЕ ОЩЕ!!!
  • 100 БУМЕР КАМОР

    0 0 Отговор