Last news in Fakti

2 Февруари, 2021 17:26 3 670 7

Класическо Porsche 911 за... 125 евро

  • porsche-
  • lego -
  • porshe 911-
  • targa

Сглобете си Targa или купе версия на класическото 911 от Lego

Класическо Porsche 911 за... 125 евро - 1

Много са хората които харесват класическите Porsche-та 911, но не са много тези които могат да си позволят да притежават такива. Проверявайки цените в най-големият български сайт за продажба на автомобили mobile.bg, можем да открием само един екземпляр от 1986 година на цена от 109 900 евро. Както вече споменахме, цената е непосилна за много от нас, но от Lego излизат с интересно решение, ако все пак решите да притежавате 911 от 80-те години, макар и не в пълен размер.

Комплекта който от Lego продават на скромната цена от 125 евро включва в себе си точно 1 458 части и въпреки славата на компанията за производство на играчки за деца, то тази е по-скоро насочена към по-възрастните клиенти, тъй като комплектът е включен в Creator Expert серията на Lego. В нея може да откриете още Volkswagen T1 Bus, Ferrari F40, Caterham Seven, Ford Mustang, Mini Cooper, Volkswagen Beetle, които също да си сглобите сами.

Връщайки се на Porsche-то, частите са достатъчни за да си сглобите 911 Turbo 930 или класическа Targa от 80-те години. Освен напълно детайлните външни елементи, от Lego могат да се похвалят с отварящи се врати, детайлен интериор с ръчна спирачка, скоростен лост и работещ волан. Ако решите да си сглобите Targa модела, то може да сваляте тавана и да го съхранявате в предната част, точно както и при истинския модел. Както споменахме вече няколко пъти, цената е 125 евро за които получавате сертификат за автентичност, визитник с емблемите на Porsche и Lego, както и книжки наподобяващи рекламните брошури на Porsche от 80-те години.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Лично мнение

    9 3 Отговор
    За тези пари може да се вземе модел 1/18 мащаб(метална) на други фирми много по-детайлни.

    Коментиран от #2, #3

  • 2 Шекел

    4 2 Отговор

    До коментар #1 от "Лично мнение":

    А бе може ама тва го сглобяваш сам.

    Коментиран от #4

  • 3 Гост

    8 1 Отговор

    До коментар #1 от "Лично мнение":

    Това е ценно предимно за колекционерите на Лего защото самият комплект е рядък в малко бройки, към него има специални книжки и сертификати и едва ли ще го продават във всеки детски магазин. Няма как с купчета да се постигне детайл като на модел 1/18, но самото му наподобяване с купчета си е вид изкуство.

    Коментиран от #5, #6

  • 4 Лично мнение

    6 1 Отговор

    До коментар #2 от "Шекел":

    Има и модели които може сам да си ги сглобиш😉
  • 5 Лично мнение

    5 1 Отговор

    До коментар #3 от "Гост":

    Съгласен съм с теб, но мен лично по ми харесва модела да се доближава максимално до оригинала, а това лего колкото и да е известно не ми харесва за умалени модели на автомобили
  • 6 Лично мнение

    2 1 Отговор

    До коментар #3 от "Гост":

    Виждъл съм McLaren Senna направен от лего в реален мащаб, на фестивала на скоростта в Гудууд 2019 г. и ми падна ченето😀може да провериш в ютуб😉
  • 7 Перо

    1 1 Отговор
    Точно си мислих,как да си купя кола нов внос от български сайт!