5 Февруари, 2021 11:40 2 582 4

Ford Mondeo става SUV

  • ford-
  • mondeo-
  • puma

Моделът повече няма да съществува като седан

Първият Ford Mondeo бе представен през 1992 година, като моделът се радваше на доста продажби oще от първите си години на производство. Сега почти 30 години по-късно, търсенето на седани и ванове е все по-малко, за разлика от това на SUV-та което донякъде обяснява и действията на Ford.

Следващата генерация на популярният модел, ще се прероди като кросоувър, който да отговори на търсенето на клиентите. Всъщност това не е нов ход от страна на Ford, след като през изминалата година от марката възобновиха Puma, която от двуврато купе се прероди като компактен SUV. Новото Mondeo ще има за цел да попълни и дупката оставена след премахването от гамата на вановете C-Max и B-Max.

Ford Mondeo става SUV


В снимки публикувани от AutoExpress се вижда тестов автомобил облечен в доста камуфлаж, като можем да видим линията на тавана, която в задната част пада надолу, очертавайки купе-образни форми, а в предната част ясно си личат дневните светлини, под които може да се видят и фаровете, които ще са два отделни елемента. За съжаление няма как да видим повече от формите на автомобила, тъй като са използвани камуфлаж и дори повдигащи елементи в задната част, за да се скрие по-голямата част от дизайна.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 сектант

    11 2 Отговор
    мондеото от 2000та година с дърво в интериора джия изпълнение беше последното истинско мондео
  • 2 РАДИО ЕЛТО

    2 5 Отговор
    ИЗГЛЕЖДА МНОГО ШАРЕНА И ХУБАВА КОЛА, НЕ КАТО НЯКОЯ СКАПАНА ДАЧИЯ. МИСЛЯ ДА ПРОДАМ АУДИТО И ДА СИ КУПЯ ТАКЪВ ФОРД С КАРТИНКИ.
  • 3 Смешно

    2 3 Отговор
    Форд с картинки хахахахаха

    А иначе форд мондео и от 2000-та си е дърво.

    Луксозен и баровски форд беше Скорпио.Другите са работническа класа дървени коли.
  • 4 Работодател

    1 1 Отговор
    Форд е кола за голфоджии,които са повишени от сервитъори на бармани.