Last news in Fakti

16 Март, 2021 10:44 4 587 8

Най-мощният и бърз Ford Mustang

  • ford-
  • mustang-
  • shelby-
  • super snake speedster

Shelby представя Super Snake Speedster кабриолет

Най-мощният и бърз Ford Mustang - 1

Ограниченото издание, което бе представено от Shelby е най-мощният Ford Mustang, създаван някога. Общо 98 от тези коли ще бъдат пуснати в продажба, като цифрата съвсем не е избрана случайно. Връзката е 98-ата годишнина от рождението на Карол Шелби.

Най-мощният и бърз Ford Mustang

Под капака на Shelby Super Snake Speedster има класически петлитров V-образен осемцилиндров двигател с механичен компресор, мощността на който е 825 к.с. Агрегатът може да работи, както с шестстепенна механична скоростна кутия, така и с десетстепенна автоматична трансмисия.

Най-мощният и бърз Ford Mustang

В допълнение, доработката на Shelby за включва и подобрени спирачни механизми, които са с шестбутални апарати отпред и такива с четири бутала отзад. Спортно окачване се предлага срещу допълнително заплащане.

Най-мощният и бърз Ford Mustang

Shelby Super Snake Speedster се отличава и с интересен аеродинамичен боди кит, включващ въздухозаборници на капака и заден спойлер. Освен това колата е двуместна, а вместо задните седалки се появяват обтекатели. По желание може да се поръча и обезопасителен "ролкейдж".


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 11 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 мислещ

    8 30 Отговор
    Американско недоразумение. Бърз, ама на прав и сух участък.

    Коментиран от #2

  • 2 Пацо

    34 3 Отговор

    До коментар #1 от "мислещ":

    Мустангите отдавна могат да завиват така че инфото ти е ретро. Ценово са наполовина сравнени с германците така че американеца е доста симпатичен.

    Коментиран от #6

  • 3 Дедо

    9 5 Отговор
    никак,не е зле....като идея!
  • 4 Морето

    21 0 Отговор
    Сега ще излезе някой фен на Голф и презрително ще изсъска: Този ще го скъсам отвсякъде с Гоуфу!
  • 5 Баш

    6 0 Отговор
    Хамериканците от години си правят наи годините мускулести коли и ще продължават да се забавляват с тях. Апростия европитек ще кара електрокарчета.
  • 6 Ракета Пейтриът

    5 0 Отговор

    До коментар #2 от "Пацо":

    Не само. GT350R има най-изключителния двигател, слаган в масъл кар - първият в историята голямообемен мотор с колянов вал тип flat plane (като на Ферари), който се развърта до 9000 оборота!

  • 7 2468

    2 0 Отговор
    Повече новини за такива автомобили качвайте ,а не ни занимавайте с онея руски сергии Лади ,мади и тем подобни дараци
  • 8 Иво - Мустанга

    1 0 Отговор
    Топ звяр! Американски мускули бате! 🤫😉