27 Януари, 2013 11:17 22 252 27

Audi Q6 идва през 2016 г. на цена €39 000

  • audi-
  • q5

Конкурентът на BMW X6, който разработват инженерите в Инголщад, ще атакува пазара след три години, съобщава automobil-produktion.de. Според германския сайт всъдеходното купе ще бъде базирано на платформата на следващото поколение Q5.

Двата кросоувъра ще делят не само обща база, а и еднаква гама от двигатели. Наточена версия на Q6 се очаква сравнително скоро след дебюта на модела. Очаква се цените на автомобила да стартират от €39 000, с около €3 000 повече от сегашната Q-петица.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 хххххххххххх

    1 5 Отговор
    Конкурент на BMW Х6 по недомислица.
    Следващата кола на българските мотреси.
  • 2 XDrive

    4 1 Отговор
    това ако ще е конкурент на х6 ..... като ще влизаш в борба с наложил се гигант трябва малко повечко старание сякаш ..
  • 3 Nosferatu

    1 5 Отговор
    X6-цата пък е пълен смях бе... -_-

    Коментиран от #7

  • 4 Мичо

    0 1 Отговор
    бмв зимата стои в гаража. Карайте си жигулите и не коментирайте!!!

    Коментиран от #8, #9

  • 5 Spewn1

    0 0 Отговор
    Прилича ми на повдигната 17!
  • 6 woody

    11 1 Отговор
    Фен съм на Ауди,но самата идея за кросоувър купе ми се струва
    малко сбъркана.Това е ни риба,ни рак....И е спорно доколко Х6 се е наложил....
  • 7 мм

    0 1 Отговор

    До коментар #3 от "Nosferatu":

    Затова откакто е излязло винаги е в топ 3 на най-продаваните луксозни СУВ-ита.

    Коментиран от #10

  • 8 смешен

    1 0 Отговор

    До коментар #4 от "Мичо":

    Така ли си чувал да си говорят децата пред блока. А случайно да си чувал за системи като ASC+T , DSC , xDrive също така за зимни гуми.
  • 9 БУМЕР КАМОР

    0 1 Отговор

    До коментар #4 от "Мичо":

    Audi pak celogodishno e na toplo po servizite
  • 10 Незнаен

    5 1 Отговор

    До коментар #7 от "мм":

    В топ 3 на най-гаражните автомобили ли ? БМВ е комерс наложен от "важните клечки" и "мутрите". БМВ е издънка на автомобилостроенето !

    Коментиран от #11

  • 11 До НЕЗНАЕН

    0 1 Отговор

    До коментар #10 от "Незнаен":

    Ти си или някой малчуган или си пълен комплексар. Споделяш такова мнение за ПРЕМИУМ МАРКА, на която само чистачките не може да купиш
  • 12 Владислав

    1 0 Отговор
    Вече не харесвам Ауди .. правят ги безумно скъпо, а знаем, че Фолксваген и Ауди са едно, но Фолксваген е в пъти по-евтино за поддръжка .. правят ги прекалено сложни за разглобване и майсторите вдигат ръце от тях .. не ги правят и достатъчно здрави. Преди време бях на път да си взема А6 2000-2001 .. или А3.. но вече не искам и на снимка да ги гледам, много по-здрав е автомобил като Мерцедес ЦЛК излиза и по-евтин за поддръжка, по-лесен за майсторите и много по-надежден .. Аудитата правят мощни двигатели, залагат на много комфорт отвътре и добра визия и отвън, но всичко свършва до там .. вече не искам Ауди и на снимка .. въпреки, че Q7 ми е любимия джип .. но като цяло вече не ги обичам .. Моя избор е Мерцедес .. здрави автоматици, лесни за поддръжка, с верига .. и това са колите (не говорим за новите .. и те се изпе**8растиха .. с тези ремъци и слаби електроники ..
  • 13 БМВ

    0 1 Отговор
    Тази Кю 6 излиза доста късно на пазара, където Х6 е господаря! Няма джип, който може да се мери с БМВ Х-драйв, който е най проходимия, най-бързия, луксозния и върховен Х3, Х5, Х6.

    Коментиран от #14

  • 14 Гошо

    1 1 Отговор

    До коментар #13 от "БМВ":

    xaxaxa тоз пък,х-драйФ е най-смотаната система 4х4.Вземи покарай едно quattro или 4motion,да видиш кво е истинско 4х4...

    Коментиран от #18

  • 15 Pesho

    1 0 Отговор
    да бе как може да кажеш че Х-дриве е най добро никаде никой не го смята за джип ти па "бил най-добрия"

    Коментиран от #21

  • 16 Dkvvv

    1 0 Отговор
    Абе X6 като кола е много далече от добре измислена, а е най-продавана кола защото е готино да имаш X6так , въпреки че има безброй много коли които ще свършат по-добра работа. Взели са си полука БМВ че за да продаваш коли не е задължително да са добре измислени и направени стига да имаш добра рекламна кампания.
  • 17 1111111111

    0 1 Отговор
    Имах Q7,сега карам Х5 и не искам да чувам за AUDI

    Коментиран от #19

  • 18 обективен

    1 1 Отговор

    До коментар #14 от "Гошо":

    Не искам да влизам в дискусий,но има толкова много тестове където х-драйв е много по добър от куатро и 4motion!!!
  • 19 хахах

    1 0 Отговор

    До коментар #17 от "1111111111":

    Имал си Q10 ,не 7 .
  • 20 обективен

    0 1 Отговор
    вижте срама за куатро и превъзходството на х-драив http://www.youtube.com/watch?v=Z_t2uDRpswo
  • 21 До Pesho Гошев или обратното

    0 0 Отговор

    До коментар #15 от "Pesho":

    Не може с малко ъкъл да мислиш големи работи. Не се напрягай толкова, че ще те заболи главата и без това няма нищо умно да кажеш. Гледай клипа на обективен, ако разпознаеш марките на джиповете може и нещо да ти проблесне. Ауди са пълни кошници, които много се развалят, трудно се правят, струва скъпо и непроходими.
  • 22 Martinskiq

    1 0 Отговор
    http://www.youtube.com/watch?v=IMfUrS98Kbk Я гледай малко ве не дей гледа само на клипове това твърдяха че си е чиста реклама от страна на бмв имаше и снимки където се виждат бмв флагове и глупости а виждам реалноста Куаттрото е символ от 30 год мн по надежно всяка зима ги гледам баваките се мъчат като понавали снега щото много повече аудита са куаттро от колкото бмв са Х драйв и спрете с теи дуели а всеки влакове си има пътници и 2 марки са достатъчно добри и докаали се.

    Коментиран от #24

  • 23 За Аудито

    0 0 Отговор
    Мерцедес !!! Спрете с това Ауди, все пак се радвам, че много хора го харесват .. трябва да има разнообразие, но Ауди не е това което е било .. като визия, комфорт, мощност и прочие може би е на много добро ниво, но цените на частите и на самите Аудита са изкуствено повишени от Фолксваген, а разликите между Фолксваген, Ауди и Шкода да кажем не са големи, но в цените са .. и за майсторите са, защото Ауди е трудно за ремонт и безумно скъпо. Аудитата са ОК до 95-та година 80-100 .. това са златните Аудита, сега вече е пръчкава работа, но не очаквайте това да го кажат тези които ги притежават, тъй като те имат пари и са влюбени във визията на тези коли и динамиката им, но аз лично предпочитам Мерцедес и 2 години ще събирам пари .. да събера едни 10к и ще си взема един, като го смятах много по-евтино ще ми излезе за поддръжка от Аудита които бях харесвал преди.
  • 24 БМВ

    0 0 Отговор

    До коментар #22 от "Martinskiq":

    Това клипче е жалък опит на ауди да покажат ,че имат 4х4. Кю5 срещу Х1. Гумите на Кю 5 са много по-голями и широки от тези на Х1. Х1 пропада между ролерите, а Кю 5 има стъпка по-голяма от ролерите, а и за да се изтъкнат от ауди са сложили и летни гуми на Х1. Докато на клипа на "обективен" сравнението става между джипове. От ауди ми приличат на малко дете, което да си мисли че е спечелило играта.
  • 25 dedo pop

    0 0 Отговор
    ubava koliza samo za na6ite xoriza
  • 26 Martinskiq

    0 0 Отговор
    БМВ аа Ти май толкова разбираш Джипът е Ауди Q3 който е базиран върху базата на А3 който е в класа на 1 ва серия на която е базирано Х1 и тои клип много по-обективен от оная рекламка на Бмв ,но и двамата наем че ти нигока няма да повярваш нито аз на теб спора излишен !
  • 27 айде дано

    0 0 Отговор
    Супер евтиния, до тогава вече ще сме станали богати, Дянков ни обеща, а аз му вярвам безрезервно, той не лъже....ше го, ... карам тва Ауди!