29 Януари, 2013 09:17 8 847 85

Още конски сили за Audi RS6

  • audi-
  • rs6-
  • rs6 plus
Още конски сили за Audi RS6 - 1

Суперкомбито RS6 ще се сдобие с още по-напомпана версия с традиционната приставка Plus, съобщава британското сп. Car, цитирайки шефа на quattro GmbH Щефан Райл. Мощността на четирилитровия V8 с два турбокомпресора, с който се оборудва моделът, ще бъде увеличена от 560 на 609 к.с.

RS6 Plus ще бъде по-лек от "стандартната" модификация, а кормилната уредба ще бъде пренастроена. Райл не се ангажира с конкретни цифри от динамиката на форсираната версия. Стандартната RS-шестица ускорява до 100 км/ч за 3.9 секунди.

Audi въведе добавката Plus за първото поколение на RS6 Avant през 2004 г. Тази модификация бе по-мощна с 30 к.с., имаше понижено с 10 мм и много по-твърдо окачване, доработени спирачки и различно оформление на салона. От първия RS6 Plus бяха произведени точно 999 екземпляра.

В момента модификация Plus се предлага за моделите Audi TT RS с увеличена от 340 на 360 к.с. и суперавтомобила R8 (550 вместо 525 коня).

Audi RS6 Avant бе най-бързото комби в света до появата на новия Mercedes-Benz E 63 AMG, оборудван с 5.5-литров V8 с два турбокомпресора. Неговата версия S развива 585 к.с. и му позволява да ускори до 100 км/ч за 3.6 секунди.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Хонлуда

    5 1 Отговор
    Японофилите нервно пушат отстрани и се оглеждат

    Коментиран от #3, #10

  • 2 Дошо

    2 1 Отговор
    първите 100 поръчали RS6 Plus ще получат бонус ремонтен комплект за двигател и две резервни турбини.

    Коментиран от #4, #8

  • 3 ха ха

    6 1 Отговор

    До коментар #1 от "Хонлуда":

    Колкото и да се мъчат Годзила кърти немските талиги.

    Коментиран от #7

  • 4 Специалиста

    1 5 Отговор

    До коментар #2 от "Дошо":

    Бре Дошко бре батьовото RS6 Plus не е японски автомобил, за да го оборудваш така. Това което е необходимо за японците е излишно и ненужно за дойчланд. Разбирам те че няма как да се докажеш в темите за японци но не е задължително да се излагаш тук.
  • 5 Георги Шаламанов

    6 1 Отговор
    Много си е прав Дошко!!

    Коментиран от #24

  • 6 мм

    4 1 Отговор
    Комби 609 конски сили. Е няма такъв цирк. Комбито принципно е функционален и практичен автомобил, а не спортна кола. Купува се от хора, които са предвидили да използват капацитета му на товаримост, а не да се състезават с него. Кой ще си вози картфите с 300 км/ч ??? Не мога да разбера защо още се мъчат от Ауди да наложат напомпано комби в класа на спортно-луксозните коли, че това е нелепо. Каква аеродинамика има този кашон - не всичко е конски сили , ама явно още не са го проумели ...

    Коментиран от #9, #23

  • 7 Хонлуда

    1 5 Отговор

    До коментар #3 от "ха ха ":

    Кой се мъчи ? Аз не виждам тук някой да се мъчи,всъщност може би си прав мъчат се япончетата да докажат че бялото е черно. Дааа мъките продължават...
  • 8 free

    1 4 Отговор

    До коментар #2 от "Дошо":

    Дош ти колко RS-строши,че да ми дадеш някоя счупена и непотребна турбина или някой издънен мотор от твойте старите дето няма да ти трябват вече защото преполагам имаш няколко щом винаги даваш компетентни мнения?

    Коментиран от #13

  • 9 Fenix

    1 0 Отговор

    До коментар #6 от "мм":

    Ей, добре, че си и ти да им го кажеш. Тоя кашон има толкова ужасна аеродинамика, че сигурно едвам набира, смисъл, естествено, че нямат значение конете, твойта кола със сигурност набира по-бързо от 3.9. Голяма излъгация от страна на Ауди,а? Не мога да ви разбера ВИЕ защо се излагате с тъпи коментари, щом са решили да направят спортно комби, правят спортно комби и факта, че набира за толкова го прави много по-бързо от бройка спортни седани или супермини-та.

    Коментиран от #16

  • 10 Кофти

    4 1 Отговор

    До коментар #1 от "Хонлуда":

    Спокойно, като излезе цената на Аудито ще видим кой ще пропушпи нервно... аман от детски коментари!

    Коментиран от #12

  • 11 Julio

    0 1 Отговор
    Па ще продадът към 1000 бройки за целият живот на модела (ако не са и стотина дори). Не знам дали си залужава изобщо усилието да се пише статия за подобна идиотщина като комби с 5-600 коня. Смех...
  • 12 Хонлуда

    0 1 Отговор

    До коментар #10 от "Кофти":

    Ама аз въобще не пуша и нямам намерение да ги започвам даже. Съветвам те и ти да ги откажеш..
  • 13 Дошо

    1 3 Отговор

    До коментар #8 от "free":

    Аз в RS не желая да се качвам не да го троша.То си е строшено по рождение.Все пак е Алуди.А там хората имащи досег с автомобилите знаят, че дефектите дремят и се будят един след друг.Някои казват, че циганин и Форд не боледуват, а направо мрат.Е живота на Алуди е една непрестанна агония.

    Коментиран от #48

  • 14 Звяр

    1 0 Отговор
    Каквото и да си говорим, колко и да го плюете, точно този модел е мнооого красив ! :)
  • 15 Турбото

    1 0 Отговор
    Аудито си е направо огън !
  • 16 мм

    1 1 Отговор

    До коментар #9 от "Fenix":

    Споделих мнение за концепцията спортно комби. А такива палячовци като тебе с коментари твойта да не е по-бърза са ми най-смешни. Имаш ли понятие каква е идеята на форума - всеки изразява мнение. Къде видя да съм написал , че колата ми е бърза и за колко набира или пък каква е. А с коментара , че разцепвало много спортни седани, направо изби рибата. Може да бие някой друг спортен седан , но само на драг - на писта се задъхва срещу коли с доста по-слаби характеристики за мощност.
    Другия път мисли преди да пишеш.

    Коментиран от #18, #21, #39

  • 17 Милен

    1 0 Отговор
    Ти колко Аудита си имал до сега?! :-)
  • 18 Име:

    0 0 Отговор

    До коментар #16 от "мм":

    Много правилно.
  • 19 0321

    1 0 Отговор
    Абе.... спри са бе ... колко пъти ти казват хората...ти и трезомик да беше щеше да разбереш. Уроци....домашно нямаш ли...че все тука стоиш да ни досаждаш с глупавите си коментари...
  • 20 0321

    0 0 Отговор
    Предходният ми коментар се отнасяше до...."ДОШО"....
  • 21 Турбото

    1 0 Отговор

    До коментар #16 от "мм":

    Колега прав си но само до някъде. Според мене това Ауди не е направено за писти и ти добре знаеш,че за писти тази марка си има съвсем други автомобили. Аз мисля че това RS6 по става с него човек да се кефи и отлепя по немските автобани,там където няма ограничение на скоростния режим.

    Коментиран от #25, #42

  • 22 Ingolstatdier

    1 0 Отговор
    Toq Goshko (Dosho) super nastyrveno i bezpochveno komentira i napada markata Audi. Veche sym siguren, che e smenil nqkolko modela na markata i ponastoqshtem kachen na evtin, skyrcasht, raznebiten qponski dryngolnik, oshte go goni nostalgiqta po izgubenoto udovolstvie ot shofiraneto. Tova, koeto nikoga ne e, i nqma da izpita zad volana na qponskoto nedorazumenie na avtomobilostroeneto!!!
  • 23 520 zender

    0 0 Отговор

    До коментар #6 от "мм":

    Тази кола не е направена да вози картофи с 300 километра в час.Предназначението й е друго.Незная само защо БМВ се отказаха от М5 тоуринг.....

    Коментиран от #41, #44

  • 24 Бързия

    1 0 Отговор

    До коментар #5 от "Георги Шаламанов":

    Дошко не е прав и Гошко също !!
  • 25 Дошо

    1 1 Отговор

    До коментар #21 от "Турбото":

    Бреййй и кой са тези съвсем други модели на Алуди за писта?Псевдоспортистът R8 е ясен, кои са другите модели за писта?
    Тия дръгели не са нито за спорт, нито за комфорт - от АУДИ и чеп за зеле не става!

    Коментиран от #26

  • 26 Турбото

    1 0 Отговор

    До коментар #25 от "Дошо":

    Виж за R-10 изпий си млякото и лягай,че за тебе късно стана.

    Коментиран от #27

  • 27 Дошо

    0 1 Отговор

    До коментар #26 от "Турбото":

    R10 и на мен ми говориш за мляко?Ти май дилъра трябва да смениш.

    Коментиран от #29

  • 28 Heinrich

    1 0 Отговор
    тука само смешници и разбирачи,кои сте вие бе ,да се изказвате и давате смешно и глупаво мнение.някой от вас виждал ли е такава кола....карал ли е???защо само шматки говорят и плюят всичко което не могат да имат.колата е много красива,бърза и стабилна.вие си говорете каквото искате
  • 29 Турбото

    1 0 Отговор

    До коментар #27 от "Дошо":

    Виж още и R-15 и бързо тичай при доктор Дулитъл да си смениш кратунката,кажи на чичкото доктор да ти намери някой друга да не е толкова празна като сегашната. http://www.auto-tuning-news.com/photogallery/c/audi_r15_tdi_2010/

    Коментиран от #30

  • 30 Дошо

    0 1 Отговор

    До коментар #29 от "Турбото":

    Абе не ми се прави на забавен защото не ти се получава.Знам много добре какво е R10 и 15 ама от къде ще си ги купиш за да ги караш а?

    Коментиран от #32

  • 31 hayabusa

    0 1 Отговор
    Като сте почнали с R-овете..май има едно дето ША ви с...на швабските боклуци http://vbox7.com/play:c0b0d588&al=2&vid=13560311

    Коментиран от #33, #34, #49

  • 32 Турбото

    1 0 Отговор

    До коментар #30 от "Дошо":

    Сега виж си първо 25-тия коментар там какво пише !? :R-8 е ясен кои са другите модели за писта ?! Показах ти два модела за писта но ти се нарисува отново с един много глупав въпрос ; ама от къде ще си го купиш да го караш ? Посочи ми къде и кога аз съм водил разгоеор за купуване ? Аз не се правя на забавен,а съвсем сериозно ти казвам:бягай момче да се лекуваш,всяко едно забавяне може да се окаже фатално за твоето бедно мозъче !! А за мен не се притеснявай не ме мисли аз не съм състезател и не ми трябва кола за писти,по-добре се погрижи за себе си.

    Коментиран от #35

  • 33 Турбото

    0 0 Отговор

    До коментар #31 от "hayabusa":

    Е ти от какъв зор го показа това чудо тука ? Добре аз няма като Дошо да те питам откъде ще си го купиш ти по добре ми отговори : С какво ще си го това където си го показал ?

    Коментиран от #38

  • 34 Харлея

    1 0 Отговор

    До коментар #31 от "hayabusa":

    Взимай си тая кошница дет си я показал, под мишница и дим да те няма
  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 36 Evolution

    1 0 Отговор
    Отново ли намесихте плейстейшъни в разговора... @Дошо- като гледам не си мръднал много от предишното си интелектуално ниво (кота 0) ;DD... Разбрахме че си "разбирач"... остави ни нас, простосмъртните да се порадваме на колата ... Която впрочем дали е за возене на картофи с 300 км/ч или за друго си е много добра кола откъдето и да го погледнеш... Помислите и над това - Не е ли функционална? Доколкото знам това се търси в днешно време... А тук не получавате само това...
  • 37 hayabusa

    0 0 Отговор
    С най-голямо удоволствие бих си я взел..всъщност не е и толкова скъпа кат немския боклук...и наистина ще ти се струва,че като дим ще ме няма :)
  • 38 hayabusa

    0 0 Отговор

    До коментар #33 от "Турбото":

    Ами говорите за R-ки..за мен по-добър от този няма...май и не само според мен

    Коментиран от #43

  • 39 Fenix

    1 0 Отговор

    До коментар #16 от "мм":

    Мнението ти е заблудено, гарантирам ти, че щом се произвежда, има и причина за това. Всеки който изказва друго мнение е палячото ;) Тази кола не само бие а съсипва спортни седани, и ако си мислиш че в завоите ще има проблем, защото е комби те съветвам да провериш някое друго тестче преди да говориш.
  • 40 Vanko

    1 0 Отговор
    Касабов, Касабов - приставката Plus е въведена не през 2004 г. , а малко по-раничко . През 1996 г. швабите пускат по-форсирана версия на S6 С4 (стандартно 290 к.с.) - S6 Plus (326 k.с.)
  • 41 мм

    0 0 Отговор

    До коментар #23 от "520 zender":

    Колега аз донякъде се радвам, че се отказаха. Както споделих и по-рано , концепцията спортно комби не ми допада. Ауди имат традиции там, но все си мисля, че ще е много по-добре да наблегнат на РС 6 седан :)
  • 42 мм

    0 0 Отговор

    До коментар #21 от "Турбото":

    Колега съгласен съм с теб , че може би не е мислено за писти, но и за аутобани да е , един спортен седан е доста по-добро решение. Дано от Ауди да пуснат и версия седан на тази машина. Отново казвам това е лично мнение.

    Коментиран от #45

  • 43 Турбото

    0 1 Отговор

    До коментар #38 от "hayabusa":

    Аз за R-ките не съм казвал нищо,просто ги показах по заявка на един хейтър който не вижда по надалеко от собствения си нос. А за това универсално Ауди RS6 по мощност и бързина японците нямат конкурент за БМВ и М.Б. не говоря нищо.
  • 44 Гост

    0 1 Отговор

    До коментар #23 от "520 zender":

    Може би, защото наистина няма смисъл за къф чеп им е? Добре, че са се усетили, пък Алудито са го направили само комби, защото са се на.рали и ако беше седан М5 щеше да го дръпне много бързо ;]
  • 45 Дошо

    0 1 Отговор

    До коментар #42 от "мм":

    Седан няма да има защото, никой не иска тоя боклук при положение, че съществува БМВ М5.Алуди видяха, че нямат шанс и решиха да си правят талигите и в този клас и в по-долния само комбита, защто пък RS4 остана с пръст в г.з от срещата му с М3

    Коментиран от #46, #47, #55, #57

  • 46 Audi

    0 0 Отговор

    До коментар #45 от "Дошо":

    Боклук ще викаш на твоята барака,недей завижда на Ауди,че са номер 1

    Коментиран от #51

  • 47 Жално ми е мале

    1 0 Отговор

    До коментар #45 от "Дошо":

    Вашата диагноза сър-Dementia praecox (преждевременно слабоумие)
  • 48 Симеон Чорбаджийски

    0 0 Отговор

    До коментар #13 от "Дошо":

    Дош аре спри да тровиш с твоите нападки към Ауди ми отиди си карай кошницата бмв щото само собственик на баварския атомобил може така да злоби относно Ауди!

    Коментиран от #58

  • 49 Симеон Чорбаджийски

    0 0 Отговор

    До коментар #31 от "hayabusa":

    toq gt-r e burz spor nqma ama ot kolko vreme ima gt-r na pazara v istoriqta na nissan i ot kolko vreme RS modelite na Audi sa tam?shvana li mi misalta ili ne?za vseki sluchai shte ti poqsnq-tova che e burz gt-r ne e garanciq che e kachestveno napraven,shte go vidim i nego ot kude shte se pokaje proboinata.

    Коментиран от #52

  • 50 Турбото

    0 0 Отговор
    Който кара Ауди кватро кара джип а подържа кола и това не са празни приказки...http://www.youtube.com/watch?v=yyNPmCGSOgI

    Коментиран от #53

  • 51 Дошо

    0 0 Отговор

    До коментар #46 от "Audi":

    Искам да ми кажеш един показател, по който Алуди са на първо място.
    Говоря за положителни показатели, не за дефекти.Там знаем, че са номер 1
  • 52 Дошо

    0 0 Отговор

    До коментар #49 от "Симеон Чорбаджийски":

    Абе ей лапе историята на Skyline започва 1957г.Един вид GTR го е имало когато Алуди е била на практика унищожена и несъществуваща марка, във фабриките, на която са се правели Трабант и Вартбург.За какви RS ми говориш ти бе мен?А GTR е изключително качествен автомобил от пътвия до последния модел.Когато R32, R33, R34 са смазвали всяко недъгаво недоносче по пътя си ти не си знаел за съществуването им.Явно не знаеш и за последната класация за най-НЕнадеждни автомобили правени през последните 15г, първенец в която е RS6.
    Ауди е изчадието на автомобилостроенето и само човек, който хал хабер си няма от това какво представлява конструктивно тоя долен мелез може да хареса подобен БОКЛУК
  • 53 Дошо

    0 0 Отговор

    До коментар #50 от "Турбото":

    Който кара Алуди кара кола а подържа два джипа(най-малко).
    Не съществува толкова друга толкова надценена и недоклатена конструктивно марка като двойния кенеф, лъскавата Шкода, напудрения Фолксваген, четирите нули и т.н.

    Коментиран от #64

  • 54 0000

    1 0 Отговор
    Дошо-Гошо или къв то си не ти ли писна да пишеш едно и също пред едни и същи а?Разбрахме че аудито не върви и е трошка и кво ти ли ще ми кажеш кво да карам а?Кво ми вадиш история за марка която я няма въобще в статията!Тук модератори няма ли или им е кеф да си четат едно и също!
  • 55 Берлинската стена

    1 0 Отговор

    До коментар #45 от "Дошо":

    Слушай Дошо момче лошо вземи си намери една стена ама гледай да е по дебела и като се засилиш удари си главата в нея белким тогава ти дойде акъла. П.С. бъди умен мъж и за оня същия пръст се дръж
  • 56 Дошо

    0 0 Отговор
    Прост народ бе ей
  • 57 мм

    0 1 Отговор

    До коментар #45 от "Дошо":

    Факт неоспорим :). Нали знаеш при такъв дуел винаги има губещ, и обикновено губещият е Ауди. Споменах РС 6 седан, защото поне има прилична визия и ще е много по-разумно да изправят нещо такова срещу М5. Аз и преди това споменах - концепцията спортно комби според мен е пълно безумие ...
  • 58 мм

    0 0 Отговор

    До коментар #48 от "Симеон Чорбаджийски":

    Счупи всички тъпомери. Защо човек, който не харесва Ауди трябва да е фен на БМВ. Ако беше малко по-умен и грамотен, щеше отдавна да разбереш на какви коли е фен колегата Дошо. Ама ти си пиши де, че определено простотията ти много ме забавлява :)
  • 59 Берлинската стена

    0 0 Отговор

    До коментар #59 от "Берлинската стена":

    Ако не искаш да се удряш в стена намери си тогава едно по дебело дърво (дъб) и се удари в него давам 100 процента гаранция ще поумнееш. П.С. много така ми е кеф като изкарам някой такъв Гунчо като теб извън нерви.

    Коментиран от #59, #60

  • 60 Дошо

    0 0 Отговор

    До коментар #59 от "Берлинската стена":

    Ехехехехе не се надценявай толкова бе мен.Аз съм толкова спокоен, че понякога хората се дразнят на спокойствието ми.(ама какво да направя, че са нервни това си е техен проблем)

    Коментиран от #61

  • 61 Берлинската стена

    0 0 Отговор

    До коментар #60 от "Дошо":

    Да де Дошо аз виждам че си спокоен като пън. П.С. Е така по ми харесваш като си по кротичък ах ах гълъбчето то на бати
  • 62 Дошо

    0 0 Отговор
    Виж сега каквото и да пишеш няма да промениш факта, че Алуди е най-невероятния боклук в историята на автомобилостроенето

    Коментиран от #63

  • 63 Берлинската стена

    0 0 Отговор

    До коментар #62 от "Дошо":

    Нещо май пак взе да изкукуригваш тъкмо почнахме с теб да се разбираме и да намираме общ език и изведнъж ти ми правиш някакво заявление което няма нищо общо с нашия предишен разговор. Ние с теб се бяхме спряли на факта че си кротък и спокоен като пън и кво ме интересува мен това твое алуди ли е кво е.. П.С. не се отклонявай от темата много е интересна

    Коментиран от #65

  • 64 Турбото

    0 0 Отговор

    До коментар #53 от "Дошо":

    Хондата (Сивик Акорд) на тоя същия баир къде го изкачи Аудито няма и 2 метра да мине,а останалите твои приказки стават само за пазара но и там никой няма да им повярва.
  • 65 Дошо

    0 0 Отговор

    До коментар #63 от "Берлинската стена":

    Тук се коментират автомобили, не хора

    Коментиран от #66, #67

  • 66 Берлинската стена

    0 0 Отговор

    До коментар #65 от "Дошо":

    Ааа така ли стана ! Кажи ми тогава гълъбче какво общо имат автомобилите с една така наречена бананова република,а и нали знаеш свободата на словото и печата не е отменена все още. П.С. аз бих издал друга забрана -: пубертети като теб да не се допускат до такива сайтове....макар да знам че това е невъзможно. Демокрация...
  • 67 Банана му е мамата

    0 0 Отговор

    До коментар #65 от "Дошо":

    На теб ти харесва когато ти лееш върху другите помия а когато я изливат върху тебе започваш да се цупиш , така че ако поливаш бъди готов и тебе да те поливат.

    Коментиран от #68

  • 68 Дошо

    0 0 Отговор

    До коментар #67 от "Банана му е мамата":

    Абе ти да не си газаджията с БМВ 330и?
    Тези дни само него предизвиквах.

    п.п. Темата за банановата република я подхвана друг колега.Той даде определението а аз наименованието.Ти не знаеш ли кои държави са така наречените бананови републики

    Коментиран от #69

  • 69 Пак банана

    0 0 Отговор

    До коментар #68 от "Дошо":

    Неее аз не съм газаджията аз си падам по дизелите а ти тези дни не само него предизвика но както и да е а ти все пак трябваше да се извиниш.
  • 70 Дошо

    0 0 Отговор
    Щом си падаш по дизелите значи си Зендера.
    Виж какво, аз каквото и да напиша все има, някой недоволен.С всеки трябва да се съобразявам ли?

    Коментиран от #71, #80

  • 71 Не съм Зендера

    0 0 Отговор

    До коментар #70 от "Дошо":

    Не се мъчи няма да познаеш кой съм защото не ме знаеш а и моят оригинален ник не е много популярен тук на сайта. Аз добре разбирам че не можеш с всеки един да се съобразяваш но понякога трябва да уважаваш не само себе си но и хората около теб и да чустваш когато чашата почва да прелива.

    Коментиран от #72

  • 72 Дошо

    0 0 Отговор

    До коментар #71 от "Не съм Зендера":

    Аз никога не съм тръгнал да обиждам някого ако искаш да знаеш.
    Какво съм виновен, че болшинството тук съдят за събеседниците какви хора са по това дали харесват или не харесват СОЦ ваген, Алуди и други надценени германски дръгели?

    Коментиран от #73

  • 73 Отново банана

    0 0 Отговор

    До коментар #72 от "Дошо":

    Ти сеа кво искаш от мен ? Няма абсолютно никаква нужда да се оправдаваш и да ми задаваш нелепи въпроси.

    Коментиран от #74

  • 74 Дошо

    0 0 Отговор

    До коментар #73 от "Отново банана":

    Нищо не искам бе.Гледай си тебе и престани да ме коментираш както аз не правя с никого без да съм бил предизвикан.Айде ЧУПАРА

    Коментиран от #75

  • 75 Банана му е мамата

    0 0 Отговор

    До коментар #74 от "Дошо":

    Остави тоя детски тон и не забравяй за свободата на словото.Не съди и няма да бъдеш съден. Дуфай чорбата.
  • 76 Audi

    0 0 Отговор
    чичо дошо нещо се ядоса :Д,той мрази немското автомобилостроене защото е водещото в света,ама нищо,те фактите са си факти:)
  • 77 Дошо

    0 0 Отговор
    Немското автомобилостроене било водещо в света?Ти в кой век живееш бе?

    Коментиран от #78

  • 78 Лошо

    0 0 Отговор

    До коментар #77 от "Дошо":

    @77 Във века на сбърканите сексуално (обратните) дето им позволиха да си покажат носа, а сега и рогата! За норманлните коментара 76 е нормален, във века на дошовците естественно, че е на ОБРАТНО!
  • 79 Дошо

    0 0 Отговор
    Я обясни тогава щом немското автомобилостроене е водещо как ще отговори на изискванията на евросъюза относно вредните емисии като любимите ти немски марки нямат един свестен хибрид и нито един ел. автомобил хахахахаха.Освен ако не лъжат и мажат с техническите данни на автомобилите им не ги виждам горките хахаха

    Коментиран от #81

  • 80 520 зендер

    0 0 Отговор

    До коментар #70 от "Дошо":

    Не ме намесвайте във вашия спор.....

    Коментиран от #82

  • 81 Лошо

    0 0 Отговор

    До коментар #79 от "Дошо":

    @79 Ма ти верно ли? То от Евро 1 та чак до сегашните Евро 6 добре, че са японците... Пич, а какво ще кажеш за факта, че дизела е с по малко емисии, а японците там как са?! А и кой е казал, че бъдещето са електро и/или хибридите? Може да е водород, газ (така и жигулка без катализатор е по еко от прехеалените ти японски) и бог знае още какво... Впрягаш каруцата пред коня, май? Ма то ще да е щото си от обратната страна на дъгата! ;)

    Коментиран от #83

  • 82 Дошо

    0 0 Отговор

    До коментар #80 от "520 зендер":

    Ок извинявай, но само за теб се сетих като колегата по-долу каза, че си пада по дизелите
  • 83 Дошо

    0 0 Отговор

    До коментар #81 от "Лошо":

    Дизела е с по-малко емисии ама на CO2 иначе дизела отделя много NO2, който е главен причинител на заболяванията на дихателната система.Евросъюза започна да се ориентира по този показатели резултата, е че ще има още по-строги еко норми, на които дизела ще отговори по-трудно от хибридите.
    Именно заради това тъпите японци са забранили със закон дизеловите автомобили в Япония.

    Коментиран от #84

  • 84 Лошо

    0 0 Отговор

    До коментар #83 от "Дошо":

    @83 То ти ако знаеш още колко неща са забранени в Япония и ти ще се съгласиш, че не са съвсем вред, ама нейсе... Комедийното е, че хибрида не е никакво решение. Взми потърси сравнението по икономичност м/у дизелов голф тойота приус в нета (мен ме мурзи). Самата идея мелез между двг с вътрешно и ел.мотор си е тотално сбъркана и изобщо не е алтернатива на досегашните мотори. Трябва да се открие алтернативен източник на енергия - това е. Ще карам примерно електромобил, ма тока ще се произвежда в ТЕЦ... Ще има 500 кила химия и цветни метали и да ти с.ра на екологията...
    Много още ми се ще да понапиша, ама ми се спи...
  • 85 330и

    0 0 Отговор
    аудито е много добро, и комбито му отива, не им харесвам лед светлините, прекалено напудрено ми се вижда, но като цяло е добре,
    кой го интересува след 7-8 години какви дефекти ще дава, до тогава ще е продадено.
    дошо близо половината от коментарите са твои, не е нормално наистина