Last news in Fakti

27 Февруари, 2013 10:01 29 955 102

Най-мощният Mercedes-Benz SL 65 AMG

  • brabus-
  • mercedes-benz-
  • sl 65 amg-
  • тунинг

Немското тунинг ателие Brabus представи свръхмощна версия на най-престижния роудстър от Щутгарт. Автомобилът ще бъде показан пред публика на салона в Женева следващата седмица.



Екстремистите от Ботроп са увеличили мощността на и без това бруталния 6.0-литров V12 от 630 на 800 к.с. с помощта на нови компресори, изпускателна система и управляващ електронен блок. Двигателят работи в комплект със седемстепенен автоматик AMG SPEEDSHIFT PLUS 7G-TRONIC, по който не са правени модификации.



Благодарение на подобренията Mercedes-Benz SL 65 AMG Brabus ускорява до 100 км/ч за 3.7 секунди, а максималната скорост е ограничена по електронен път на 350 км/ч срещу 4.0 сек. и 250 км/ч за "стандартния" модел.



Изменения е претърпяло и активното окачване ABC на тунингования роудстър. При високи скорости неговият препрограмиран модул снижава клиренса с 25 мм.



Във външността на автомобила също са внесени някои модификации. SL 65 AMG Brabus има различна нова предна броня и въздухозаборници, прагове и заден дифузьор. Нови са и 20-цоловите джанти.



Доработките в салона включват декорации от въглеродни нишки и дървесина, тапицерия от Алкантара или кожа и емблеми на Brabus.



Ботропският тунинг никога не е бил евтино удоволствие. За доработката на двигателя от Brabus искат $59 000, за аеродинамичния пакет - $14 765, за усъвършенстваната изпускателна система - $7 947, а 20-цоловите джанти излизат $12 000.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 BRABUS

    1 6 Отговор
    Красота!
  • 2 '''''VIP VAG'''''

    10 1 Отговор
    Palen bokluk !

    Коментиран от #6

  • 3 Емо Георгиев

    1 0 Отговор
    maliiii
  • 4 Кофти

    1 2 Отговор
    Макар да не съм фен на Мерцедес, мисля, че колата е много красива с една забележка - не ми фопада предният капак, идва ми в повече като че ли

    Коментиран от #8

  • 5 casinoto

    0 0 Отговор
    ni6to ne dade
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 shefa

    1 4 Отговор
    кво ми вадете забелешки бе вие тая кола не сте я виждали камоли да я карате забелжки вадите
  • 8 Александър

    1 0 Отговор

    До коментар #4 от "Кофти":

    Така или иначе няма да го караш,за какво да ти идва в повече!? Това е от този тип коли, който като ги видиш на живо няма вариант да не ти хареса. Ама това сме си ние българите, и най-красивите неща за нас си имат кусури.
  • 9 Maurice

    0 1 Отговор
    95К горница към и без това безбожно скъпата "серийна" версия. Само да вметна, че в СЩА имаше статия за това как си купуваш за $35К Mitsubishi Lancer Evo X и за $100К ти го правят 1000+ к.с. Това е колкото доработката от Брабус. Все пак това е кола за хора с малки пиш.и, които ще избият някой и друг комплекс пред п...т.та!!

    Коментиран от #12

  • 10 Japoneze

    1 1 Отговор
    Този бенц е е.хти смотаната гробница.гтр го прави тва да умирга още на старта.Това е скъпа и ненужна бричка която е и твърде много скъпа.Японците показват как се праят нещата.

    Коментиран от #11, #13

  • 11 мечок

    3 1 Отговор

    До коментар #10 от "Japoneze":

    Мерца си е мерц и това е.Алтернативата му е бмв и нищо друго.
  • 12 ти си комплексар

    1 0 Отговор

    До коментар #9 от "Maurice":

    То май ти си такъв щом мислиш по този начин.
  • 13 Бай Стамат

    1 0 Отговор

    До коментар #10 от "Japoneze":

    gtr- а е създаден за не дотам заможни комплексарчета, които искат да са на гребена на вълната!

    Коментиран от #15

  • 14 вип амг със три ремаркета и то натоварен

    1 5 Отговор
    МЕРЦЕДЕС Е ДАБЕСТА
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Бързака

    0 1 Отговор
    Ей тия екстремисти от БОТРОП са голяма работа.Да не са от Талибаните.Май ги издирват от интерпол.С тоя автомобил да не извършат някой золум.

    Коментиран от #17

  • 17 Бавняка

    1 0 Отговор

    До коментар #16 от "Бързака":

    По-голяма простотия не бях чувал за днес
  • 18 Nomer 1

    1 7 Отговор
    Abe vsichki tuka stee mnogo smeshni be hahaha bili za malki p..hki i kompleksari mai vie ste kompleksarite s malki p..hki n i se chudite kude da si izbivate kompleksite ne si habete klaviaturata da pishete gluposti. Ne bilo kola tva ako ne e kola ne znam koe she e... :)

    Коментиран от #19

  • 19 минус 1

    4 1 Отговор

    До коментар #18 от "Nomer 1":

    Ти си номер едно ама по-точно си минус едно ха ха ха.
  • 20 Nomer 1

    1 4 Отговор
    Xa-xa-xa zakopa me be chovek hahahaha kvo da kaja kvo da kaja kvo da kaja hahaha minus 1 golemec!!! Hahahahahaha

    Коментиран от #21

  • 21 минус 1

    1 0 Отговор

    До коментар #20 от "Nomer 1":

    пиши на кирилица,неграмотник!Естествено че си минус едно.Самозванко.Кое ти е номер едно бе?Само претенциите май са ти номер едно. О забравих-сънищата също.
  • 22 въх

    3 1 Отговор
    Забелязвам че пак са свалили скоростния лост което малко ме натажава понеже само по това до някъде си приличаха мерцедесите с моя вартбург :)
  • 23 Nomer 1

    0 1 Отговор
    Spokoino be minus 1 nedei da palish tolkova uspokoi se malko :) ne vijdam da sum zaduljen da pisha na kirilica ili tova da me prai negramotnik xaxaxa ama ti gi razbirash teq neshta :) pretenciite mili mi samozvanko sa kolkoto trqbva taka che vzemi uspokoi malko topkata i ne si habi nervite za gluposti :) tuka se izkazva mnenie za kolata a ne za nekvi tupotii koi kvi p..hki imal i nqmal...

    Коментиран от #24

  • 24 минус 1

    1 0 Отговор

    До коментар #23 от "Nomer 1":

    Добре де така е.Просто реших да те нервирам ама ти пък си бил много спокоен човек...извинявай все пак.Нямам си работа и хеитвам тука..
  • 25 Audi A6

    1 1 Отговор
    Красив ли е тоз Мерцедес ?
  • 26 Nomer 1

    0 1 Отговор
    Nqma losho :) Trqbva si ot vreme na vreme mnogo ot teq tipcheta sa si za heitvane s tehnite smehorii koito pishat....
  • 27 ПАШО

    1 0 Отговор
    Къде се загуби нашия човек "ВИП АМГ"?Щеше да прасне голем коментар..........То да не се загуби за малко човек.....
  • 28 Георги Иванов

    0 0 Отговор
    Мерцедеса е красив спор няма.................но немога да повеявам, че тази кола с 800cv ускорява от 0-100км/h за 3.7ск, а NISSAN GT-R с някви смрадливи 450cv ускорението му е 2.7ск, бая гадно деба, питам се за какво са им тогава тези 12 цилиндера като нисана има само 6 и за какво са им тези 6.0 кубици като ниссана има 3.8 кубика. Защо Мерцедес с такав мотор не подобрява Нисан, защо хората да си купят Мерцедес когато могат да дадат по малко пари за друг автомобил които бяга повече и струва мн по малко.

    Коментиран от #30, #34

  • 29 12345

    0 1 Отговор
    Веднага ти казвам защо не е бърз колкото ГТР - щото не могат да го направят бърз като ГТР! Ако ще не 800 ми 1800 коня да го направят пак ще е по-бавен от сток ГТР.
    А с тунингованата 1300 коня ГОДЗИЛА изобщо не може да се сравнява.
  • 30 Жорко

    1 0 Отговор

    До коментар #28 от "Георги Иванов":

    @28 Гоше образовай се драги. Първо нисана с 450 коня е доста над 2,7с до 100. 2,8с е на модела 2013 и е с поне 550коня (моляте не ме карай да ти ровя дословно!). После ускорението зависи не само от самата мощност. Да си чувал, че Nissan GT-R е 4х4? А да си се питал какво ще се случи с повече "бягащият" ти нисан след 100км/ч?
    Дечко....
  • 31 Жорко

    1 0 Отговор
    Ей лапета, я залягайте над уроците, а ако ви мързи бегайте си играйте на некоя игра с коли! Там да видите колко "бягат"! Хаха!
  • 32 Nikolay

    2 1 Отговор
    It`s not about the speed , it`s about the prestige !!!
  • 33 Иван Радев

    0 0 Отговор
    Заради кефа от карането, какъвто не е наличен в тази степен при gt-r. нисан са направили кола за скорост, а не за кеф. виж, субару/тойота brz/86 си е кола за кеф, въпреки, че според мърморковците не била достатъчно бърза — все едно само препускането от светофара е важно.
  • 34 М_Sux

    1 0 Отговор

    До коментар #28 от "Георги Иванов":

    Първо: Нисана който вдига 100 за 2.7 е с 550 коня....
    Второ: Идеята на Бенц е далеч от това да са най-бързите
    Трето: Имах спор със зендера, за М6 и ГТР и за доускорението, там трудно ще се получи голяма разлика, защото разликата в мощността не е голяма, но тук между ГТР и този Sl ... разликата в мощността е огромна и когато ГТР започне да издъхва Мерцедеса тепърва ще започва.
    Четвърто: Нисана не вдига 350 и да е електронно ограничен при това.....
    Пето: Нисана е с извънземна технология
    Шесто: Кубиците на новите двигатели на Мерцедес са намалени, не гледай надписа не помня 6.3 в момента е от сорта на 4.4 реално. Просто тези надписи са препрадка към миналото и традицията на компанията.

    Мога само да кажа, че двата автомобила за които говоря са уникални, но нямат нищо общо един с друг и е много лоша грешка да ги сравнявате и по принцип да сравнявате ГТР с БМВ, Мерцедес... ГТР-а отивате и го сравнявате с порше и ферари. Когато човек се качи в Мерцедес и то от такъв клас с такава сила, разбира защо Мерцедес са уникални...
    Един ден дано да мога да си позволя АМГ и със сигурност няма да търся МАХ скорост... най-забавно е в диапазона между 40 и 90.
    За тази кола мога да кажа само - вижте лукса които излъчва.
  • 35 Митко

    0 0 Отговор
    Как 4.4 като си пише, че е 6000 кубика?
  • 36 б4ль

    1 5 Отговор
    Ей много сте ми смешни като вземете да ми обяснявате как 800 коня брабус мерцедес бил направен НАРОЧНО по-бавен и на драг и на писта от сток ГТР.
    Още по смешни са ми тези дето като ги затапиш и веднага обръщат темата на лукс и престиж.

    Коментиран от #41

  • 37 PlimP

    1 0 Отговор
    oooooooo да, в тая кола май ще трябва да се возя бос, както и всички останали :D, а тия от Брабус, пак повтарям, имат ментални проблеми(в добрия смисъл на думите)
  • 38 PlimP

    1 0 Отговор
    даже има и нещочко за музикалните маниаци вътре или Bang & Olufsen
  • 39 Смехурко

    1 0 Отговор
    Като искате лукс стойте си на кожения диван в къщи и си гледайте плазмата.Дивана даже няма и да се разклати или да друса.По-голям лукс от това накъде.От друга страна разни безсмислени измишльотини кото този каруца са нефункционални.Само за статус.За всичко останало има богат избор и на достъпни цени.

    Коментиран от #45

  • 40 Георги Иванов

    0 0 Отговор
    Реално погледнато на нещата аз такъв Мерцедес немога да си позволя дори когато умра, но ниссана е достъпен след някоя друга година, аз нека си взема ниссана поне, това е вярно ще го карам 1 път в месеца.Виждам,че много се застъпвате за мерцедеса, аз лично съм фен на мерцедес, а нека да чуя сега кои може да си го позволи от всички вас тук от факти.бг . На мен ми стига и нисан да имам, като гледам и ракията ми свърши и ми трябва още една да се нагледам на мерцедеса
  • 41 М_Sux

    1 0 Отговор

    До коментар #36 от "б4ль":

    Пичаго, казах ти в коментара долу, че Бенц никога не са били най-бързите, но са по-добри от всичко за което мечтаеш и определено си купуваш презиж и лукс с този модел. БЕНЦ ГИ СРАВНЯВАШ С АУДИ, БМВ, ЛЕКСУС.... щом ги срвняваш с ГТР значи толкова си и автомобилен фен... казах ти ГТР с кои марки да го срвняваш.... teenagera застанал да ми говори глупости тука. Качвай се в ГТР-а и пали, това е страхотна кола, ама заради такива като теб ще я намразя.

    Коментиран от #43

  • 42 GOLF GTI

    0 1 Отговор
    pulen smqh.mnogo sum razo4arovan.BRABUS sa kalpavi.
  • 43 мр7с

    1 1 Отговор

    До коментар #41 от "М_Sux":

    М_Sux - момиченце сладко - преди 10-15 години имаше един лаф Брабус може да се гони само с Брабус. Явно си доста малка и не си го чувала.
    Сега вече няма брабус няма мрабус - ГТР наказва наред и всеки бачкатор може да си го купи рано или късно - е за тва ме кефи!

    Коментиран от #46, #47

  • 44 hajj

    4 1 Отговор
    хах тука само некви бмв фенчета земете си сменете колата щот са излагате...
  • 45 m_SUX

    1 1 Отговор

    До коментар #39 от "Смехурко":

    така е има богат избор на достъпни цени, препоръчвам ти лада или дачия, много са здрави, няма да влизаш за ремонт никога.... и една дебела жена ти препоръчвам около 100така - те не са претенциозни, ще минеш по-леко, няма да ти иска пари за дрешки, защото ще може да използва предетата за наметало. След това можеш спокойно да се отпуснеш на кожения ти диван и да се присмиваш на онези които носят костюми, защото ти си намерил в илиенци много на далавера анцунг Адидас. След това си направи кюфтенца с народната кайма - която кучето я подминава.
    Ей, далаверка голяма.
  • 46 Георги Иванов

    0 0 Отговор

    До коментар #43 от "мр7с":

    Ето това чукане чаках цял ден
  • 47 М_Sux

    1 0 Отговор

    До коментар #43 от "мр7с":

    Еми да и аз искам да карам ГТР ама нали се сещаш, че ако ти ги дават за без пари и 2те няма кой да вземе гтр-а .... липсва му престиж - как беше точно изречението "Всеки бачкатор може да си я позволи, рано или късно". Тука криза, няма какво да ядат, ходят да просят и седнали да плюват по кола която струва 400 хиляди..... иначе голфчето си е най-хубаво нали ;) Ще си разбиете пръстите да ми обеснявате колко е як голф7 хахбахаха

    Коментиран от #48, #50

  • 48 Георги Иванов

    0 0 Отговор

    До коментар #47 от "М_Sux":

    Разликата в цената на двата автомобила е много голяма. Аз лично ти пожелавам да си купиш колата която най-много ти харесва.
  • 49 Смехурко

    0 1 Отговор
    Тапицерията на тоя Брабус -аз съм я правил.От пенюари.Голям разкош.А шевът е обущарска шевна машина.А отворите на климатика няма да познаете от какво.Целият кид е от един китайски пазар.Голям смях.
  • 50 мр7с

    1 0 Отговор

    До коментар #47 от "М_Sux":

    "ако ти ги дават за без пари и 2те няма кой да вземе гтр-а" - взимам брабуса без да се замисля, продавам го на същия ден и се взимам ГТР и яхта - проблем :Д:Д:Д

    Коментиран от #51

  • 51 Георги Иванов

    0 0 Отговор

    До коментар #50 от "мр7с":

    Не се бях замислил за това,уникален си ей!
  • 52 марсианец

    5 1 Отговор
    ще сравняват Брабус с гтр- наврете си у .......... японския мелез и кои сте вие мнения да имате и да давате дето сме от една ялова държава с прост и овчи народ и не можем моливи да произвеждаме и м.....лите на главите ни оставихме да се качат,мнение ще пишат, дето ако случайно имат кола тя е на 100 години 20-та употреба и хората вече са забравили,че са я произвеждали,видели 2 клипа на кирлив нисан минал през 1000 тунинга и вече олелле ей мълчете яжте камъни ,карайте таратайки и ревете от сметки и безпаричие,когато се изравниме със белите хора по стандарт и почнем нещо да произвеждаме тогава ще лаете срещу немци и т.н. защото 1000 години срещу тях да бягаме не можем ги стигна иначе мнения имали бурсуците знаели кое е по добре ей емблема на нов нисан не мое си купите с брабус п..ките си мерят !

    Коментиран от #54

  • 53 Анонимен

    1 0 Отговор
    Ей, той убиец бе мноо е як.
  • 54 1991

    0 1 Отговор

    До коментар #52 от "марсианец":

    Марсианец,отивай си на Марс.Никой не те е канил на нашата планета.Ти пък кой си че да правиш обидни квалификации за хора които даже и не си виждал и не познаваш.Хората просто изразяват мнение.Ти какво,ще им го промениш ли?
  • 55 ККККО

    0 0 Отговор

    До коментар #55 от "ККККО":

    И на мен хич .... ама хич... не ми се иска да е право момчето .....ама за съжаление и жалост не е далече от истината.....! Хубаво е един човек и една нация да имат лично самоуважение ...ама то нашето ....откъде да дойде като вече 23 години ни е.ат на задна... който ни хване и местни политици и мутри ,че вече и чужденците от Чехия ,Австрия и от Европа ни разбраха мекотата и се възползуват от нея....! Понякога е по-добре да чуеш истината ...зада се събуди тоз народ...колкото и шокираща да е тя...е по в полза отколкото да си мажем очите.... И не съм фен на Мерцедес ама колата си е гот...!

    Коментиран от #55

  • 56 Валентин Трифонов

    1 1 Отговор
    800 !!! як е както всеки един Brabus ,аз съм фен на BMW но това си е нещо различно, само цената ме притеснява ,600 000 евро(около) !!??
  • 57 0321

    0 1 Отговор
    Има хора с едно - седмична заплата от 600 000 евро .... все едно със заплата ти от 600 лв. ....тази кола да ти струва 150 лв. ....еми що да не си я купиш ...я !....и че, след 6 месеца щял си да я продадеш само за 100 лв..... -50 лв загуба еееее бълха та ухапала за 50 лв...!!!!
    За някои хора тази кола и тези пари значат.....това !!!!
  • 58 330и

    4 1 Отговор
    хубавото си е хубаво,
    ... ей и тука ли Уцапахте с гтра
    аве много нагли тез жълтури вееее
  • 59 9ьт3

    0 1 Отговор
    Ама много ясно, че ще си говорим за СПОРТНИ ТУНИНГОВАНИ автомобили и ще им коментираме само тапицерията и ламарината. Естествено че няма да говорим за УСКОРЕНИЕ на драг и НАЙ-ДОБРО време на писта, защото там си има само един цар - ГТР.
  • 60 supermoto

    1 0 Отговор
    Алоооо,голфаджиите и астраджиите с тъмните стъкла да мълчат.Хората са го казали бе ''мерцедес и всички останали''
  • 61 асддф

    0 0 Отговор
    Перфектен е! Не вярвам да е много бърз по завоите, но е много красив.

    Вероятно като всеки много мощен Мерцедес ще трябват нови задни гуми на всеки 5 км. :D
  • 62 MERCEDES-BENZ E63 AMG

    0 0 Отговор
    Чета коментари, чета, чета и направо си умирам от смях! :D 100% от коментиращите, намесващи GTR въобще не са се качвали, дори и в тестова такава! :D И съм убеден, че ако имате шанса да се качите, и да направите някой друг тигел с него, и след това се качите в Merc-а.... ще усетите, че въобще нищо не разбирате! :D Ако си мислите, че GTR-а е некъв самолет, нещо мн клипове сте гледали в YouTube.. :) Да, сравнително бърз автомобил е, всичко му е изпипано, има ускорение, но не си мислете, че е F-16.. ;) Имам възможността да карам GTR, както и М6 Roadster... И 2те са на светлинни години едно от друго, но в крайна сметка са страшни кошници.И понеже тук коментарите валят от шофьори, каращи GOLF II/III, BMW E36/E34 и си мислят, че карат последна дума на "техниката" .. :D Та... спокойно, отидете в някое представителство, подайте заявление ПОНЕ.... за тестова кола да ви отпуснат, за няколко часа, и тогава коментирайте! ;)

    Коментиран от #64

  • 63 Христофор

    0 1 Отговор
    Ами да говорим тогава за БОГАТИ ВЕЙРОН на ФОЛКСВАГЕН Ще продадеш 1 ВЕЙРОН и ще купиш няколко като този МЕРЦЕДЕС Един болт на ВЕЙРОН струва 120ев направен от титан 1000+конски сили ускорява от0-100 2.5сек и е с най бързо превключващата скоростна кутия в света уникална и единствена такава разработена от ФВ Не че мерцедеса е лош ама сравняваме различни класове автомобили
  • 64 юсдя

    0 0 Отговор

    До коментар #62 от "MERCEDES-BENZ E63 AMG":

    На бас че някой ше ти поверва как си имаш у гаражо GTR, М6 Roadster и E63 AMG хахахаха :):):):):)

    "Ако си мислите, че GTR-а е некъв самолет" - ми за 2.7 секунди дига 0-100 без тунинг - какво друго да си мислим - че е бавен ли?!?!?!
  • 65 Аги

    1 0 Отговор
    Със свойте 800коня и 1420нм да ще повторя 1420нм в последствие ограничени "само" на 1100нм този БРАБУС е по мощен от всяко открито Ферари,Ламбо и Порше!Така че непишете глупости от сорта колко бил бърз гтр-а и колко яхти и дюнери бихте си купили с тези пари!!!Коли с такъв въртящ момент като на мерцедеса тестват самолетни гуми,сами си правете изводите!!!И когато изкарат такъв въртящ момент от бензинов автомобил не смятате ли че това си е достойно за уважение?
  • 66 От AUDI

    1 1 Отговор
    Стига простотии.Реално на пътя Порше ще го направи на луд тоя боклук.Нито ще влезе в завой като Порше нито ще залепне на пътя като него.Особено това кабрио.

    Коментиран от #67

  • 67 MERCEDES-THE BEST OR NOTHING

    0 1 Отговор

    До коментар #66 от "От AUDI":

    hahahahah!!! dam ama tozi mercedes e za tezi koito znaqt kakvo da karat i ne mogat da si prebroqt parite!!! za tezi pari na tozi mercedes 6te si kypi6 5 porsheta i da ti kaja porshe s 400-500 konq ne mi se vqrva da bega 800 konq!!!
  • 68 ONLY Mercedes-Benz

    1 0 Отговор
    Mercedes-Benz не е кола за балъци!!
  • 69 От AUDI

    0 1 Отговор
    Точно такива коли са за балъци.

    Коментиран от #70

  • 70 Емо Георгиев

    1 1 Отговор

    До коментар #69 от "От AUDI":

    a ti sigorno si ot tarikatite s AUDI 80
  • 71 От AUDI

    0 1 Отговор
    Че съм тарикат-тарикат съм.Не съм балама.Ама и ти само ще сънуваш коли и ще цъкаш с език кото швейцарски часовник.

    Коментиран от #74

  • 72 Ричи

    0 1 Отговор
    Тая кола е супер тромава и бавна! Имам такава и не ми харесва. Губи мощност ако се кара в планината и оборотомера се колебае между първа и трета. Да не говорим, че жената постоянно се качва върху легнали полицаи с тая кола! Добре е обезшумена, но ако се кара по Борис на паветата имам чувството че таблото скърца от някъде! Разхода на гориво обаче е добър. 25/100 градско. Предишната ми кола даваше 30-32/100.
  • 73 Punisher

    6 1 Отговор
    Всички тук сте комплексари които никога няма да имат и частица от живота за който е предназначена тази кола....и винаги ще я гледате с влажен поглед,или на картинки тук.И понеже невежият ви мозък не може да приеме мисълта,че ще живее в мизерия цял живот,остава само да плюете,и да се радвате на съществуването си докато хората живеят!
  • 74 Емо Георгиев

    0 0 Отговор

    До коментар #71 от "От AUDI":

  • 75 brrrr

    0 0 Отговор
    porsche turbo s 2012 0-100 km 2.7s!!!!!!!!!
  • 76 Cenitel na hubavite koli

    1 0 Отговор
    zashto e nujno da se karate, koq marka e po hubava? Audi, BMW ili Mercedes? qsno e che i trite marki sa unikalni koli, az sym imal i Audi i BMW i Mercedes, vypreki che sym fen na mercedes, i bih kazal che i trite marki sa unikalni sami po sebe si. Ot tuk na setne e vypros na lichno mnenie. Az kato realist, a ne kato fen, moga da kaja che koito kakvo i da si kupi nqma da sgreshi, daje ako moje da e mercedes CL 500 2001g che go prodavam v mobile za 15 500lv i mi trqbvat pari :) Pozdravi na vsichki ceniteli na hubavite koli kato tazi i kato mogo drugi i ne se karaite!

    Коментиран от #77

  • 77 330и

    0 0 Отговор

    До коментар #76 от "Cenitel na hubavite koli":

    дай линк към обявата де
  • 78 0n3

    1 0 Отговор
    Да правиш изводи и сравнения на тази красота и класика и то Мерцедес довършен от Брабус последно поколение е повече от смешно и то с нисани и патаклами,които са във съвсем друг клас,класа и най-вече друга галактика някаква там на келешки изпълнения,просто това е все едно да сравняваш диамант със сваровски или златен паркър с молив от левчето!

    Коментиран от #79

  • 79 пуш9

    0 1 Отговор

    До коментар #78 от "0n3":

    Много ясно че е смешно колега - едното е с тапицерия от пенюар а другото не е. Едното вдига 0-100 за 2.7 секунди сток, а другото за 3.7 секунди с тунинг. Няма място за сравнение просто.
  • 80 ГОСТ

    1 0 Отговор
    Разбира се както те "светва" и колегата от коментар 79 няма място за сравнение,Нисан ГТР срещу това ...Мерцедеса изглежда добре но сигурно е 2 пъти по скъп от Нисана,а не може да му стъпи и на малкия пръст.А тия глупости че са различен клас,доказва че май ти си във 2ри клас ... това не е ли спортен модел на Мерцедес ???От както изляза на пазара Нисана се води технологично чудо,а тоя брамбазък ще бъде на заден план след 2 седмици,както беше с СЛС и СЛР.Много шум и реклама и много скъпи естествено,после японеца направо им срина пазара.Като БМВ М5 на цена го докараха същото като Нисана но неможе да го бие в никоя дисциплина,освен може би имидж.
  • 81 майор Деянов

    0 0 Отговор
    Не е за пътищата наши - за тук си трябва да е на зъздушни възглавници - без колела, инак как ще се справи с гуми, джанти и окачване! Ювелирна изработка за немските автомагистрали!
  • 82 до 80

    1 0 Отговор
    Ей паляк,когато Мерцедес са направили първия SL нисан още не са съществували.А да сравняваш М5 и GTR е смешно.Нисан имат една кола,а Мерцедес и BMW имат много легенди в почти всички класове!!!

    Коментиран от #86

  • 83 бай-онзи

    0 1 Отговор
    Като сте такива разбирачи,познавачи и паралий защо не покажете снимки на личнитеси автомобили да се посмеем малко.
  • 84 яверт

    1 0 Отговор
    Какво е "паралий" - ако е Римски Император като Клавдий трябва да го пишеш с главна буква - Паралий :Д:Д:Д
  • 85 PlimP

    0 0 Отговор
    кво общо имат AMG и Brabus, че нещо не се сещам
  • 86 Иво Андонов

    0 0 Отговор

    До коментар #82 от "до 80":

    Ей паляк - говори ми в цифри!
  • 87 лапай

    1 1 Отговор
    гтр до брабуса - л..но до брилянт в короната нещо такова е разликата между двете едното крив и неудобен леген ,а другото лукс ,комфорт и перфекционизъм!
  • 88 Ботев Пд

    1 0 Отговор
    ох, мамооо - паднах като гледам тия снимки..

    и ми стана тъжно, че едва ли някога ще карам такава кола..
    нооо, все пак - в живота не е това, което искаш, а каквото можеш да направиш или да ти се случи...
  • 89 N.G.

    0 1 Отговор
    само едно не разбрах как може да сравняжаш nissan с мерцедес сл парво целта на сл не е да е наи барзата кола на патя второ запитаите се вапроса дали предпочитате да карате гтр или този брабус няма място за сравнение нито за коментари .

    Коментиран от #90

  • 90 3ют4

    1 0 Отговор

    До коментар #89 от "N.G.":

    "наи барзата кола на патя второ запитаите се вапроса" - абе неграмотник - имаш 10 грешки за 7 думи!!! И ти си тръгнал на хората да обясняваш за Брабуси - смятай!!!
  • 91 до Яверт

    0 0 Отговор
    Като си най-начетен покажи твоя Трактор да се посмеем малко!!!!
  • 92 БУМЕР КАМОР

    0 0 Отговор
    unikalen avtomobil
  • 93 VA6O

    0 0 Отговор
    Тая кола направо излъчва SEEEEEEEX
  • 94 СЪДРУЖНИК

    0 0 Отговор
    Много ми харесва как хора без пари коментират коли,струващи пове че от самите тях и доживотната им заплата!
  • 95 Н.Г.

    0 1 Отговор
    до 3ют4 значи аз неграмотника съм сигурно с 100 години напред с материала за разлика от тебе разбра ли ме сигурно си пешеходец за разлика от теб нямам време да вися и пиша бесмислени коментари радваи се че изобщто сам писал нещо не ми казваи неграмотник защото изобщо не ме познаваш , а относно брабус точно брабус не карам ама не сам много далеч от истината все пак е нещо подобно а ти едва ли си зад волана на гтр и едва ли имаш представа какво предлага гтр , казвам го от опит , имам 200 , 300 км навартяни на точно такъв ниссан , така че приятел задръш си мнението и не пиши повече глупости от гледане на картинки разбирач не се става остави компетентни хора да решат това ще ти кажа , първо карай после коментирай в никакъв случай гтр не е за подценяжане ...
  • 96 бейби бенц

    0 1 Отговор
    Еййййй на.рахте се с тия ГТР-и, постоянно "хейтвате" безмислено и ненужно, ама едно не може да ви се отрече, коментарите ви са насочени винаги ама винаги срещу истинските властелини на пътя и под статиите за тях...защо не си пишете за микрите и тем подобните им братя и сестри под някоя подходяща статийка, подхождаща на мисленето Ви изградено от омразата, но не това Не го правите и хащо ли, питам се аз??? И изведнъж ме озари и отговора...не пишете под подобни статии, защото те просто ЛИПСВАТ...Ми то за "обикновената" А 45 AMG има повече публикации и запомнете гроздето не винаги е само кисело, ами в повечето случаи и е доста скъпо
  • 97 СЪДРУЖНИК

    0 1 Отговор
    Понеже този автомобил е дабеста,аз ще си го купя като продам царевицата и тогава ще ви кажа дали си заслужава!Тези Нисанчета-л..нянчета са пълни кофражи,купих си такъв и не ми хареса,от тогава го кара един от трактористите ми,но и той не бил доволен и сега ще го връщам!Така че елате работете при мен,защото аз съм богат и известен с щедростта си или си стойте във вас и млъкнете!

    Коментиран от #98

  • 98 яверт

    0 0 Отговор

    До коментар #97 от "СЪДРУЖНИК":

    Не го връщай тоя ГТ-Р - дай го на мене аз ще ти плащам вноски всеки месец по колкото кажеш. Цял живот ще съм ти задължен!

    Коментиран от #99

  • 99 СЪДРУЖНИК

    0 1 Отговор

    До коментар #98 от "яверт":

    На мен пари не ми трябват,трябват ми работници,отговорни и обичащи труда!Аз много мразя неправдата и да ме лъжат и крадат!Затова който иска бонуси,коледни надбавки,банкети с пайнерки,по едно прасе на Коледа и по една пуйка на НГ,да идва да работи с мен!

    Коментиран от #100

  • 100 яверт

    0 0 Отговор

    До коментар #99 от "СЪДРУЖНИК":

    Ами аз съм шеф на програмисти - каквото кажеш ще направя - само ми го дай тоя ГТР на изплащане!!!

    Коментиран от #101, #102

  • 101 Петър Петров

    0 1 Отговор

    До коментар #100 от "яверт":

    г-н Яверт , можете да бъдете спокоен , защото г-н Съдружник е много щедър и добър шеф. Ще ви предложи добра оферта и ще карате тази японска играчка . Не се притеснявайте , ще има и рефинансиране на кредита , в случай на необходимост. Той ще ви съдейства особено добре , ако имате някоя земичка с нищожна рента.
  • 102 Петър Петров

    0 1 Отговор

    До коментар #100 от "яверт":

    Иначе както знаете , освен нашият бизнес , света на компютрите са другото бъдеще без , което не може и ще бъде все по-добре облагодетелствано . Напъвайте ги малко повече тези ваши програмисти , за да зареждате играчката .