10 Септември, 2021 14:51 4 338 8

Арестуваха водач на Mitsubishi след като шофира близо километър по влакови релси (ВИДЕО)

  • влак-
  • mitsubishi-
  • затвор

Шофьорът на Pajero-то ще излежи 15 месеца в затвора

Арестуваха водач на Mitsubishi след като шофира близо километър по влакови релси (ВИДЕО) - 1

Водач на Mitsubishi Pajero предизвика огромно задръстване във Великобритания след като реши да шофира близо километър по влакови релси в Бирмингам. Британската транспортна полиция разпространи кадри от случката и разказа пълната история, за да предотвратят други подобни нарушения.

Шофьорът на японския всъдеход е на възраст от 31 години и макар да не е наранил никого е предизвикал 8 часово закъснение на влаковете и е нанесъл щети на стойност от близо 27 хиляди евро след безразсъдното си поведение.

Полицията бързо намира злосторника чрез неговия телефон и макар той да отказва да коментира инцидента е задържан и изправен пред съда. Там той получава присъда от 15 месеца затвор и глоба от около 200 евро за застрашаване на хората върху влаковите релси, шофиране без застраховка и опасно шофиране.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гост

    14 0 Отговор
    Този какво да не е тествал ,колата да ли става наистина за офроуд .
  • 2 100%

    8 6 Отговор
    Е някой ганювец
  • 3 УИНСТЪН ЧЪРЧИЛ

    6 0 Отговор
    ......И НАКАЗАТЕЛНО ПОСТАНОВЛЕНИЕ И ГЛОБА ЗА КАРАНЕ В НЕПРАВИЛНИЯ РЕЛСОВ ПЪТ⏫⏬
  • 4 🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️

    4 1 Отговор
    Някой от Европа сбъркал движението и посоката .
  • 5 ГЕРБ=БСП=ДПС

    10 1 Отговор
    Причинил щети за 27000 евро, не стига това, ами и 15 месеца ще е на държавна издръжка. Ще го хранят, ще му плащат сметките за електричество, отопление, вода ... дори и охрана ще си има. И са го осъдили да плати само 200 евро глаба. А ще плати ли щетите, които е причинил? Престъпниците живеят по-добре от честните хора, не само в България.
  • 6 Какви евро глоба

    6 0 Отговор
    В Англия, нещо мисълта ви е проблемна в този сайт.
  • 7 Komapak

    4 1 Отговор
    Аз бих му пуснал едно локомотивче с чиста съвест. Глупостта е редно да бъде жестоко наказвана.
  • 8 Ванко Патлака

    0 0 Отговор
    Да не е той спирал влаковете? Ако е имало влак, той е щял да се отбие да се разминат. Проблема е единствено, че имат камери и са разбрали.