Last news in Fakti

24 Септември, 2021 10:19 3 615 2

Хеликоптер кацна на покрива на Skoda Kodiaq (ВИДЕО)

  • skoda-
  • yeti-
  • top gear-
  • kodiaq

Летателният апарат се приземи върху тавана на новото SUV

Хеликоптер кацна на покрива на Skoda Kodiaq (ВИДЕО) - 1
Снимка: Skoda

В едни от златните години на Top Gear, Джеръми Кларксон показа колко издръжлив е първият SUV на Skoda, малко след като той бе представен. За да тестват чешкия модел, продуцентите на предаването решиха да монтират 100 килограмова платформа върху тавана на Yeti, върху която да кацне 600-килограмов хеликоптер.

От Skoda явно също са харесали идеята и през изминалите дни показаха подобна каскада с последния си SUV, обновената Skoda Kodiaq. Най-големият кросоувър на чехите също получи платформа на тавана, но този път монтирана директно чрез надлъжните греди на покрива.

От чешката марка споделят, че няма промени по модела използван в клипа, освен такива по задното окачване, които да „подсигурят това, че осите са оптично балансирани“, каквото и да значи това. Вижте видеото.


Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Буха ха

    2 1 Отговор
    В едни от златните години? То пък бива неграмотност...
  • 2 Хахаха

    0 3 Отговор
    Да бе амортисьорите не мръднаха и 1 сантиметър. Дали е кацнал точно хеликоптера или ВАГа пак ни пробутват вкиснала манджа отново. Както правят от десетилетие. Само лъжи и измами.