Last news in Fakti

4 Октомври, 2021 10:02 6 630 6

Вижте новата кола на Ибрахимович за близо половин милион евро

  • ибрахимович-
  • златан ибрахимович-
  • ferrari-
  • sf90 stradale

Звездата на шведския футбол е почитател на скъпите автомобили

Вижте новата кола на Ибрахимович за близо половин милион евро - 1
Снимка: Facebook

На 3 октомври тази година звездата на шведския футбол – Златан Ибрахимович отпразнува своя 40-ти рожден ден. Нападателят на Милан показа е изключителен фен на автомобилите и в гаража му могат да бъдат намерени интересни автомобили от които Ferrari LaFerrari Aperta, Ferrari Monza SP2, Porsche 918, Porsche 911 и други.

Сега към колекцията му се присъединява и златисто Ferrari SF90 Stradale, като за това се похвали самият той с публикация в социалните мрежи. Фотосът на италианския суперкар е придружен от описанието „Честит рожден ден на Златан“, а в коментарите можем да срещнем хиляди пожелания към един от най-известните футболисти в света.

Припомняме, че SF90 Stradale се задвижва от бензинов V8 в комбинация с два електромотора, достатъчни за максимална мощност от 1000 конски сили и ускорение от 0 до 100км/ч за 2.5 секунди. Според близки до Ибрахимович, шведския футболист се е бръкнал с над 430 хиляди евро за бързото „конче“.


Поставете оценка:
Оценка 3.1 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Рушляков

    15 3 Отговор
    Аз пък помислих че си е купил Лада

    Коментиран от #3

  • 2 Ние Сиганалите много

    12 0 Отговор
    Обичаме този Цсвят...
  • 3 зрител

    5 5 Отговор

    До коментар #1 от "Рушляков":

    прош.ляков, имаш обсесия. не е зле да те прегледат.
  • 4 Селения

    14 3 Отговор
    Ще си купи Ферари няма си вземе БМВ естествено или комплексарки Мерцедес дълъг 6 метра ..Хората имат стил и класа ние тук знаем да е черно да реве и да отворим прозорците ,на светофара музиката на мах

    Коментиран от #5

  • 5 Komapak

    3 0 Отговор

    До коментар #4 от "Селения":

    Е.... Той човека си има лиърджет....
  • 6 един

    5 0 Отговор
    взел го е човека за зор-заман един ден ако няма пари да го направи такси и да вози да изкарва некой лев, какво токова