Last news in Fakti

7 Октомври, 2021 09:59 4 225 2

Трагичен инцидент на Нюрбургринг отне живота на един човек и вкара в болница още седем

  • nurburgring-
  • нюрбургринг
Трагичен инцидент на Нюрбургринг отне живота на един човек и вкара в болница още седем - 1
Снимка: Shutterstock

Трагичен инцидент се е случил в старата част на Нюрбургринг след като шофьор на Mazda MX-5 катастрофира в пътна помощ на един от завоите на германската писта. Освен смъртта на 34-годишния водач, местни издания разказват, че още седем човека са постъпили в болницата, като двама от тях са в тежко състояние.

Според очевидци, Porsche 911 GT3 отбило на един от завоите след като водачът му установил, че нещо тече. Не след дълго на мястото дошла и пътна помощ, която да натовари суперколата и да я изкара извън пистата.

За съжаление точно тогава водачът на Mazda-та се удря в пътната помощ и остава под нея, избухвайки в пламъци. Въпреки, че мнозина други посетители на пистата са спрели да помогнат с пожарогасителите си, водачът загива на място.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Komapak

    3 0 Отговор
    Малшанс.
  • 2 Жалко за човека

    4 1 Отговор
    Ето, че пожарите при катастрофа не били само по филмите!