Last news in Fakti

12 Октомври, 2021 09:54 3 650 3

Ferrari кани клиенти за специално представяне през ноември с интересна покана

  • покана-
  • ferrari-
  • laferrari-
  • aperta-
  • icona

Колата ще е базирана на LaFerrari Aperta, но с нотки от 60-те години

Ferrari кани клиенти за специално представяне през ноември с интересна покана - 1
Снимка: Instagram

От няколко месеца в интернет пространството се появиха слухове, че Ferrari съвсем скоро ще представи нов лимитиран хиперкар от серията Icona. Това бе потвърдено от няколко снимки публикувани в Instagram на които се вижда и специалното отношение на марката към собствениците на някои от най-специалните модели на Ferrari.

В конкретния случай обръщението е към собственик на Ferrari Monza, който ще е един от първите видели на живо новата Icona. Това ще се случи през месец ноември на специално събитие в Италия, като не се споменава точната дата.

Според запознати с плановете на марката, новият модел ще бъде базиран на LaFerrari Aperta, но с дизайнерски елементи от класическото 330 P4 от 60-те години на миналия век. За това подсказва и малкият подарък, който може да бъде намерен в кутията с писмото, а именно част от механичната трансмисия на модела.


Поставете оценка:
Оценка 4.7 от 12 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 И тея като комунистите

    6 13 Отговор
    Само разсипват ресурсите за глупости
  • 2 Quadrifoglio

    9 4 Отговор
    Ferrari е недостижима икона в световното автомобилостроене поставило началото си от една друга италианска икона, Alfa Romeo.
  • 3 До 1

    5 2 Отговор
    На бат ти Боко ремонта на ремонта на ремонта не е ли разхищение - мек асфалт