Last news in Fakti

17 Декември, 2021 14:34 2 625 7

Върховият Range Rover дебютира с над 1.6 милиона възможности за конфигурация

  • range rover-
  • land rover-
  • range rover sv

SV ще е наличен за поръчка от началото на следващата година

Върховият Range Rover дебютира с над 1.6 милиона възможности за конфигурация - 1

Преди около 2 месеца от Land Rover представиха новото поколение Range Rover, а съвсем скоро порасналият „джип“ пристигна и в България. Сега британската компания показа и върховата SV версия, която добавя още лукс и възможност за индивидуални конфигурации към вече луксозното возило.

Върховият Range Rover дебютира с над 1.6 милиона възможности за конфигурация

Според Land Rover, опциите за конфигуриране на Range Rover SV наброяват над 1.6 милиона с различни материали, цветове и функции, които британският всъдеход получава.

Върховият Range Rover дебютира с над 1.6 милиона възможности за конфигурация

Такива например са керамичните емблеми SV в интериора и екстериора, както и скоростният лост и контролите на климатичната система от същия материал. За направата само на тези елементи се изискват 10 седмици, а материалите преминават през прецизно шлайфане, полиране и песакоструй.

Върховият Range Rover дебютира с над 1.6 милиона възможности за конфигурация

Друга нова опция носеща името „дървена мозайка“ използва малки дървени парчета с размер от 6 до 8мм, които се полагат ръчно за създаване на интересна шарка върху централната конзола. Различни видове кожи могат да бъдат избирани за интериора, като от Range Rover се хвалят, че използват до 10 процента повече от всяка кожа.

Върховият Range Rover дебютира с над 1.6 милиона възможности за конфигурация

Луксозната версия се възползва и от 14 нови цвята за екстериора, както и променени 23-цолови джанти, ексклузивни за модела.

Върховият Range Rover дебютира с над 1.6 милиона възможности за конфигурация


Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Someone

    13 1 Отговор
    10 видя джанти, 10 вида тапицерия по тип стават 100. Добавяме 10 цвята и стават хиляда. 50 - 60 декоративни апликации и бройката скочила на хиляди. Още няколко опцийки и ето ги милион и шестстотин...
    Като цяло съм "ЗА" да има избор човек, но такива гръмки заглавия ми идват в повече. Да не говорим, че както и да го конфигурираш, все изглежда почти еднакво и не само този джип, а всичко на пазара...
  • 2 Петър

    11 1 Отговор
    1.6 милиона възможности за конфигурация? Ами това е атракция за глупави хора.
  • 3 сектант

    14 0 Отговор
    една изключително интересна и вълнуваща кола.... ама.... да не ти е в гаража с тия агрегати
  • 4 селски

    14 0 Отговор
    Както обикновено , Range Rover на снимка изглежда добре - голям , просторен ,внушителен ,луксозен и натъпкан с безброй джаджи и електроника НО , ако е като моделите от последното (им) поколение - моята скромна препоръка е - бягайте надалеч и не се обръщайте. Индийско-британският каращък е (може би) най лошата и ненадеждна кола правена в последните години (сигурно има и по лоши ,но те са в съвсем различен ценови диапазон) и със сигурност е най лошата от така наречените премиум марки. Много пари за ... ?!
  • 5 смрацафацващо

    7 0 Отговор
    Кво му е новото на тоя ботурник,бе? Същият кютук като предишния само стопчетата са ги направили по различни. Ахаа и са го напълнили с толкова екранчета и електроника,че като се строши нещо,викате Бил Гейтс да ви го оправи.
    ПП. И струва колкото Геланде-то на Мерцедес???????? Има щураци с мангизи,имааа.
  • 6 Гост

    3 0 Отговор
    И още толкова проблеми....
  • 7 Мексо

    0 0 Отговор
    След първата година преметнатия клиент може да избере кой от 1.5 милионните дефекти да оправи и кой да остави за втория балък горд собственик на тази бездънна яма.