Last news in Fakti

17 Декември, 2021 17:50 5 153 1

Mansory изневери на стила си с McLaren 720S

  • mansory-
  • mclaren-
  • 720s

Британският суперкар залага изцяло на черния цвят

Mansory изневери на стила си с McLaren 720S - 1

Mansory е едно от малкото тунинг студиа, което не се притеснява да направи ярко жълта G-Klasse с жълт интериор или пък също толкова крещящ син цвят за вътрешността на черен Rolls-Royce. Изглежда, че последният проект на компанията е имал друго вдъхновение и при него е заложено изцяло на черния цвят в интериора и екстериора.

Mansory изневери на стила си с McLaren 720S

Изящният McLaren 720S е получил олекотени брони с нов дизайн,променен заден дифузьор, нови прагове, арки на калниците, огледала и друг капак на двигателя. Всички тези части са решени в черен цвят или са оставени в лакиран карбон, за да допринасят за чрената визия на суперкара.

Mansory изневери на стила си с McLaren 720S

Интериора също е с преобладаваща черна тематика, макар сиви елементи и шевове да внасят малък контраст. Промените под капака са довели до увеличена мощност от 755 конски сили и 780 нютон метра, благодарение на 4.0-литровия осмак в задната част на „британеца“.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 карчи

    8 0 Отговор
    За пръв път виждам нещо различно от крещящ Кич на тази фирма, да не болен главния дизайнер ???